anell je napisao/la:Znaci nista od Alexis-a, oficijelni nije nijedan transfer pogodio
samo navedi jedan koji nisam i odmah napustam forum ali uz dokaz

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
anell je napisao/la:Znaci nista od Alexis-a, oficijelni nije nijedan transfer pogodio
To navijaci Manchestera najbolje znajuOfficialAgent je napisao/la:anell je napisao/la:Znaci nista od Alexis-a, oficijelni nije nijedan transfer pogodio
za ManUtd sam pogodio svaki Shaw, Hererra druge transfere nisam ni rekao da su 100% samo sam prenosio pisanja medijaanell je napisao/la:To navijaci Manchestera najbolje znajuOfficialAgent je napisao/la:anell je napisao/la:Znaci nista od Alexis-a, oficijelni nije nijedan transfer pogodio
BigBigBang je napisao/la:Oficijelni povezujemo li se sa kakvim DMFom? koliko ima istine za Debuchya? gdje ce Aurier?
Srdacan pozdrav!
OfficialAgent je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Oficijelni povezujemo li se sa kakvim DMFom? koliko ima istine za Debuchya? gdje ce Aurier?
Srdacan pozdrav!
ne znam jos nista ali bit ce sutra
topnik1 je napisao/la:alexis na pregovorima u londonu dobra stvar
to stoji,,ma samo da on potpiseOfficialAgent je napisao/la:topnik1 je napisao/la:alexis na pregovorima u londonu dobra stvar
ali ne zaboravite ko je prvi objavio
i ja se pridružujem akcijiAA23 je napisao/la:Ako dodje sanchez ides u potpis da si pravi insider i da ti ljudi vjeruju
rambo16 je napisao/la:i ja se pridružujem akcijiAA23 je napisao/la:Ako dodje sanchez ides u potpis da si pravi insider i da ti ljudi vjeruju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.