ajde kad sam vec uletio, da i ja cestitam.......
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Virtu4l je napisao/la:Neznalice, sve najbolje
Znaš da sam ja u ovim neutralnim diskusijama vazda na tvojoj strani, dok ne odeš na podforum svetinjeCartman je napisao/la:Momcina virtual je sigurno citao nase diskusije o Moyesu i Rooneyu, te dosao do ovog sasvim ispravnog zakljucka. Aferim momcino ruska.
Belmin6 je napisao/la:To je opis pratioca SG-a.
Idemo do 50k+, valja pratit legendu.Belmin6 je napisao/la:Svindale, sad si ti kolovodja. Kako je krenulo, dobit cemo i iznenadnog kapitena. Mogao bi poslije ove sezone nakucati jedno 30k + postova. Šta misliš ? Ja sam spreman na svaki kiks, a znam još jednog koji je vrlo ljuuut na ova dešavanja.![]()
Virutal, znaš da ja nikad ne kmecim. Nije to opis djavola, nije ni vas Rusa. To je opis pratioca SG-a.
Momčiluk Virtual je svoje fudbalsko znanje i patritizam dokazao ondje gdje ti gubiš ugled po meniCartman je napisao/la:Momcina virtual je sigurno citao nase diskusije o Moyesu i Rooneyu, te dosao do ovog sasvim ispravnog zakljucka. Aferim momcino ruska.
Opet mi neki ne vjeruju moj Virtual,ali nema veze,ta ti je dobra.Virtu4l je napisao/la:BF daj im izvor
Ma ima nas malo, al' smo dobro rasporedjenigio10 je napisao/la:Koliko to Belmina ima na forumu? Ja kontam rijetko ime, kontam endem sam, jesam enisSkyline je napisao/la:Sve najbolje imenjače
Sretan rođendan
"Dao sam svoj popis želja klubu. Uspijeh United ne ovisi o novcu, nego o tome šta igrači mogu dati od sebe."
Novinar: "Da li je Kevin Strootman na toj listi?"
Van Gaal: "Pitanje za vas, za mene činjenica!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.