Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hvala zemljak imam i za večeras jedan al bi previše bilo da i to uletijopaa7 je napisao/la:Bravo miky majstorepogotovo za francuze jucer i onaj prijelaz
Bgm si se zayebo drugar.TomBrajder je napisao/la:Na City 1,7 kvota, i sad bi ja trebao bit budala i zaletit se na dvicu![]()
Kladionice ovaj put ste se zajebaleide ovdje 1x 2,3 koef odlican
We will seeSiouxLukavac je napisao/la:Bgm si se zayebo drugar.TomBrajder je napisao/la:Na City 1,7 kvota, i sad bi ja trebao bit budala i zaletit se na dvicu![]()
:mrgreen:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
adriano_leite je napisao/la:Moze li ovaj glupi Ipswich preokrenuti protiv Huddersfielda, imam AH 2, pa bi mi odgovaralo i da izjednace ili da se popravljam i ne cekam cudo?
Evo ga 2:1, krenuli su izgleda opakolumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Moze li ovaj glupi Ipswich preokrenuti protiv Huddersfielda, imam AH 2, pa bi mi odgovaralo i da izjednace ili da se popravljam i ne cekam cudo?
tesko,tesko.
Trebas citirati opet, nemoj tako, mozda upalilumani je napisao/la:tesko,tesko..mozda ti donosim srecu.
Ma nema sanse da preokrenuadriano_leite je napisao/la:Moze li ovaj glupi Ipswich preokrenuti protiv Huddersfielda, imam AH 2, pa bi mi odgovaralo i da izjednace ili da se popravljam i ne cekam cudo?
Ma dvica druze. Tacan rezultat 1:4TomBrajder je napisao/la:We will seeSiouxLukavac je napisao/la:Bgm si se zayebo drugar.TomBrajder je napisao/la:Na City 1,7 kvota, i sad bi ja trebao bit budala i zaletit se na dvicu![]()
:mrgreen:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Il mislis trebao sam cistog keca ?
nema šanse preloši su i nemaju pojmaadriano_leite je napisao/la:Moze li ovaj glupi Ipswich preokrenuti protiv Huddersfielda, imam AH 2, pa bi mi odgovaralo i da izjednace ili da se popravljam i ne cekam cudo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.