p.s. Solinas, odsad nam uvijek zaželi sreću i da pobijedimo prije utakmice. Ima ovdje i tvoje zasluge

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kazu neki ovdje da prognoziram nabadam,pa ako prodje falim se po forumu.FKMLADOSTDK je napisao/la:Čestitamo Vam na pobjedi. Bilo je to rutinski za Vas.
p.s. Solinas, odsad nam uvijek zaželi sreću i da pobijedimo prije utakmice. Ima ovdje i tvoje zasluge
sa onima sto su gledali preko ograde na istoku ima i 5000 hahaChinaglia je napisao/la:ti si lud, zapad se fino popunio, prvo pol sam bio na sjeveruultrasstyle_tz je napisao/la:posjeta katastrofalna
ako je tebi nešto više od 3000 katastrofa, onda si u pravu, pogotovo što je koncert večeras
Na kojoj poziciji je igrao SkahicProbisvjet je napisao/la:Al' Skahic napravi ona dva slaloma.
Na stoperu.slana_krv je napisao/la:Na kojoj poziciji je igrao SkahicProbisvjet je napisao/la:Al' Skahic napravi ona dva slaloma.
Nista ne brini bice i 9 naredno koloOrton je napisao/la:Tuzlaci ja kad sam vam pozelio srecu na pocetku sezone nisam bas mislio da nam bjezite 6 bodova
HElo je napisao/la:Nista ne brini bice i 9 naredno koloOrton je napisao/la:Tuzlaci ja kad sam vam pozelio srecu na pocetku sezone nisam bas mislio da nam bjezite 6 bodova
Probisvjet je napisao/la:Al' Skahic napravi ona dva slaloma.
Neka nas napadnu slobodno i to bi bio kraj za njih. Nadam se da ćemo igrati trkački jer sam uvjeren da smo tu u ovom momentu jači od njih. Na snagu i pamet uzimamo bodove. Ne bod, nego bodove.Probisvjet je napisao/la:Sarajevo ako napadne, grdno ce pogrijesiti. Mislim da ce biti rovovska borba i najvise dva gola.
Neka nas napadnu slobodno i to bi bio kraj za njih. Nadam se da ćemo igrati trkački jer sam uvjeren da smo tu u ovom momentu jači od njih. Na snagu i pamet uzimamo bodove. Ne bod, nego bodove.NKMramor je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Sarajevo ako napadne, grdno ce pogrijesiti. Mislim da ce biti rovovska borba i najvise dva gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.