FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 24 okt 2015, 18:00

NKMramor je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ima l' ovdje neko da provuče Azmiru kroz uši ime i prezime jednog igrača, kako bi nam dobro došao :o
Koji xD Suljo Killer? :D
bez zajebancije, radi se o igraču koji bi nas pogurao prema velikim ambicijama, garantujem, a mislim da je izvodivo da se dovede, tačnije, siguran sam da jeste ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 okt 2015, 18:02

Chinaglia je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:posjeta katastrofalna
ti si lud, zapad se fino popunio, prvo pol sam bio na sjeveru

ako je tebi nešto više od 3000 katastrofa, onda si u pravu, pogotovo što je koncert večeras
skontajte da zapad ima manje od 4000 stolica...D sektor prazan citav, A prazan s pocetka i odozdo prvi redovi prazni na cijelom stadionu...eto nek je malo vise od pola zapada bilo popunjeno, to ti je oko 2000 ljudi...i na sjeveru ne vise od 300-400...znaci ni 2500, bruka carko mi smo prvi-bruka

a pokusat cu doci do broja prodatih karata..sad je to malo teze, ne curi vise ko prije na sve strane :D ..ali recimo da sam se za neke tekme gdje smo mi ovdje pricali o hiljadama FRAPIRAO
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 24 okt 2015, 18:05

ma jest krpić dao go vala, al da je tako razvalio nešto i nije, ahmetović je puno bolje igrao od krpića, spuštao je lopte suigračima, proigravao krila i sam se izdvajao na krilo itd. na kraju krajeva oslobađo je prostor krpiću, jer je uvijek na sebi imo 2-3 igrača i onda krpa ima više prostora za manevar pa i da postigne gol.
a što se tiče posjete, ma dobro je to za jedan travnik koji je bio skino gaće i prije tekme i znalo se da će izgubit plus što chinaglia kaže koncert taj večeras, mada mislim da nema to veze
suma sumarum baš uživamo u ovim liderskim danima na tabeli..i na tribini su spominjali da čak 6 autobusa sa fukarama se planira za sarajevo..fino fino

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 okt 2015, 18:06

Chinaglia je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ima l' ovdje neko da provuče Azmiru kroz uši ime i prezime jednog igrača, kako bi nam dobro došao :o
Koji xD Suljo Killer? :D
bez zajebancije, radi se o igraču koji bi nas pogurao prema velikim ambicijama, garantujem, a mislim da je izvodivo da se dovede, tačnije, siguran sam da jeste ;)
Koji igrac?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 24 okt 2015, 18:08

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:posjeta katastrofalna
ti si lud, zapad se fino popunio, prvo pol sam bio na sjeveru

ako je tebi nešto više od 3000 katastrofa, onda si u pravu, pogotovo što je koncert večeras
skontajte da zapad ima manje od 4000 stolica...D sektor prazan citav, A prazan s pocetka i odozdo prvi redovi prazni na cijelom stadionu...eto nek je malo vise od pola zapada bilo popunjeno, to ti je oko 2000 ljudi...i na sjeveru ne vise od 300-400...znaci ni 2500, bruka carko mi smo prvi-bruka

a pokusat cu doci do broja prodatih karata..sad je to malo teze, ne curi vise ko prije na sve strane :D ..ali recimo da sam se za neke tekme gdje smo mi ovdje pricali o hiljadama FRAPIRAO
A sektor je do sad najbolji po popunjenosti (ove polusezone). Ranije je bilo DOSTA manje, a ovo sad je odlično :salut:
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 24 okt 2015, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 okt 2015, 18:08

Koji?? :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 okt 2015, 18:10

Omerbavarac je napisao/la:Koji igrac?
nikad ne treba iznosit' ništa na forum ovako javno, čak ni inicijale, znate zašto

ovo je moja sugestija (ništa više od toga) jer je dobar igrač u pitanju, može se dovest', a pojačao bi nas sigurno!

mogu ti poslat' PP ako te zanima, al' beze, mislim, zašto bi te zanimala sugestija tamo nekog forumaša :mrgreen:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 okt 2015, 18:12

Chinaglia je napisao/la:
nikad ne treba iznosit' ništa na forum ovako javno, čak ni inicijale, znate zašto

ovo je moja sugestija (ništa više od toga) jer je dobar igrač u pitanju, može se dovest', a pojačao bi nas sigurno!

mogu ti poslat' PP ako te zanima, al' beze, mislim, zašto bi te zanimala sugestija tamo nekog forumaša :mrgreen:
Koga ti yebes? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 okt 2015, 18:14

NYKnicks Fan je napisao/la:Koga ti yebes? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes:

[youtube][/youtube]

vedex
Kontakt:

Post Postao/la vedex » 24 okt 2015, 18:16

Protiv Sarajeva igramo u nedjelju od 13:00.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 okt 2015, 18:29

inače, bio je i Owen na tekmi, možda nešto kuha s Azmirom :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 okt 2015, 18:30

Baci PP cingili da te prosvjetlim hahaha
Upravu je ultrastajlic prvi smo jbt bruka posjeta.
Ali hajde bice bolje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 okt 2015, 18:35

Chinaglia je napisao/la:

Pa nisi menadzer jbt da ti neko moze ukrasti igraca ako iznese njegovo ime. :)

Daj napisi nam da vidimo ko je to tvoja zelja. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 okt 2015, 18:38

Ma prvi strijelac intera iz zaprescica,25 godina.10 golova.
IMA ugovor do kraja godine.
Iznesi BA ime cigili neboj SE,forum je ovo,iznesi zelju,pa da diskutujemo.eto zaboravi mu ime oca mu ****
:oops: .
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 okt 2015, 18:40

NKMramor je napisao/la:
Skver je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:realno, prva utakmica ove sezone u kojoj nismo zasluzili pobjedu...ljudi su imali 2 kolosalne prilike i 2 precke. Bodove pisi, igru brisi... P.S : da li je Kostić dobio 3. žuti ?
Da, nece igrati u Sarajevu.
Čini mi se da Musemić reče drugi. :kafa:
Izvinite, do mene je, rekose da mu je to treci zuti....jer je i Husref popizdio bio zbog njegovog kartona koji mu je po meni sudija neopravdano dao.
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2015, 18:43

odigrali dobro,mudro,pametno,na rezultat...zabili 2 i cuvali se kartona i povreda....priveli tekmu rutinski kraju...nismo se potrosili puno,vracaju se povrijedzeni i kartonirani te sa nizom od 14 tekmi bez poraza lagano put Koseva..imamo 7 dana da uigramo i odmorimo ekipu...defanzivni blok i vezni red su odlicni te jos ostaje da se na realizaciji poradi...bit ce tesko,pitari su ranjeni al i mi smo namirisali krv....nesmijemo se otvorit i nadigravat....posjeta sasvim dobra...mislim preko 3000 i to protiv travnika...ako pitare preskocimo bez poraza bit ce preko 6000 protiv zrinje...milion posto....niz se nastavlja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 okt 2015, 19:00

Rutinski,na vrijeme postignuti golovi ,drugo odigrano pod rucnom ,Travnik imao par prilika i to je to,najbitnije 3 boda ,niko se nije povrijedio i niko nije suspendovan.

Sto se tice posjete slozio bih se djelimicno sa ultrasom ,posjeta jeste losa ali nije katastrofalna ,tu negdje oko 3000 ,ocekivao sam 1000-1500 vise ali sta je tu je,cijena,Zeljko,protivnik i malo raniji termin su ucinili svoje .

Na Kosevo rastereceno pa sta bude,bice tesko jer moraju na nama da se vade,ako ostanemo neporazeni sljedece dvije tekme bice svasta.

slika
slika
slika

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 okt 2015, 19:04

Čestitam na pobjedi, nadam se da će te u velikom broju otići u Sarajevo i pružiti podršku koju su igrači zaslužili.
Sretno u nastavku.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 okt 2015, 19:05

Dobro je sve izgledalo, širok roster imamo. Krpić željan dokazivanja i igre dobro odradio, Pršo takođe dobar. Škahić i par njegovih driblinga za publiku :thumbup: Mehidić definitivno na izlaznim vratima ove ekipe :damn: Iako je šef sigurno zahtijevao da se utakmica zatvori, volio sam da im uvaljamo još jedan barem al eto :D

A imamo i sreće definitivno, danas one dvije prečke i nevjerovatan promašaj travničana s 2 metra :roll: sve u svemu, posjetu moramo popraviti jer ovi momci to zaslužuju.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2015, 19:08

skoro sam zaboravio

SKAHIC SVE STO JE ODIGRAO :o :o :shock: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.