BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

kupus army
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la kupus army » 12 nov 2011, 00:04

Kako samo nije stid ovog debila kimbo@ da posle ovakve utakmice nadje zamjerku Spahicu,pa pored gospodina Spahica ni jedna jedina lopta nije prosla,covjek je dobio sve i jedan duel u zraku i ti pises kako je lose odigrao,pa kako vas nije stid???
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 nov 2011, 00:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:Bravo Zmajevi!

slika
hahahahahahahahahhahahaha ...

:lol: :lol: :lol:

Kalash, s bradom
pa za Ronaldom. :-) :lol: :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 nov 2011, 00:05

Znaci ponovo, historijska utakmica. Biti il' ne biti :mrgreen: . Po ko zna koji put po redu, izgleda rutina postala u nas.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 nov 2011, 00:05

jao Vedade sunce ti :mrgreen: ono je morao dati, govorim vec danima da ne smijemo fulati sanse kao protiv Francuske,Bjelorusije,Albanije...i opet se desi isto, promasimo dvije sanse koje smo MORALI dati.
sto se tice igre slabo je ovo, u napadu totalno bezidejno, u odbrani prilicno dobro.

veceras Begovic odlican, kako sa lakocom kupi one lopte to je fascinantno, a tek ispucavanja teledirigovano svako do Dzeke dodje gdje god ovaj bio. odbrana cijela osim Salihovica kojem to nije pozicija(puno je bolje Lulic beka a Sejo ispred) isto tako odlicna. Spahic standardno, Zahirovic me odusevio, na neprirodnoj poziciji onako odigrati protiv Ronalda kapa do poda. A Jahic je posebna prica, sad tek vidimo sta smo izgubili sa Mravcima i drugima na toj poziciji dok je ovaj momak bio van reprezentacije neopravdano potpuno( i drugi su bili rezerve u svojim ekipama ili cak i bez kluba pa su igrali, samo se na njemu lomilo). Da je on bio do sad umjesto Mravaca ili bar da je usao u Francuskoj umjesto Mujdze mi bi do sad slavili plasman na Euro. Poslije Spahica ubjedljivo najbolji stoper, jos pokriva toliko pozicija. Drago mi je sto je svima pokazao da je bespotrebno bio zapostavljen.
sredina prelosa, Rahimic je odradio svoj posao i donekle Misimovic, ostali nista. Lulic prelos, ni sjenka onog igraca iz dosadasnjih tekmi, Pjanic vidi se da je povrijedjen. Medunjanin kao da nije ni igrao.
Dzeko dobar, ali nije mogao sam.

Maletic me pozitivno iznenadio ali jos mislim da se na njega ne mozemo toliko osloniti, Ibricic igrao nedovoljno, a Vedu bolje da ne spominjem zaradit cu grijeha bezveze. U ovoj formi ono je morao dati.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Moddern
Kontakt:

Post Postao/la Moddern » 12 nov 2011, 00:06

Rezultat itekako aktivan i daje nam pravo da vjerujemo i da se nadamo da cemo se konacno plasirat :D Igra prosjecna,solidno je bilo,ali Rahmic kako se samo "uvaljivao" Portugalskim igracima i kako je lako rijesavao duele sa njima to je nevjerovatno. Odbrana kompletna je bila na visokom nivou,iako je obicno odbrana osporavana,bas veceras je bila najjaca. Svim igracima svaka cast,mogu oni odvesti nas na EURO 2012,ponosan sam na njih :D 1 go u Lisabonu je kljuc prolaska dalje mislim,ili eventualna lutrija sa penalima,iako cisto sumnjam da ce doci do njih. :D

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 12 nov 2011, 00:06

Goalgetter je napisao/la:Znaci ponovo, historijska utakmica. Biti il' ne biti :mrgreen: . Po ko zna koji put po redu, izgleda rutina postala u nas.
ma nije historijska :) ovakvih je milion bilo :mrgreen: historijska je u junu u kievu ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 nov 2011, 00:07

mrzim_ulizice je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Ne ponovilo se Bilino polje više nikad ;) .
u citluku ce igrat :lol: :lol: ili mozda u sirokom :lol: :lol:
U Čitluku je bolji travnjak od ove močvare :D ,da je se igralo na Koševu Ibišević bi ovo zabio.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 12 nov 2011, 00:07

Ne vidim zasto se palis ili osjecas prozvanim

Teren je fakat bio vise nego katastrofalan sto su potvrdili i svi akteri meca. Da imamo ekipu koja ne zna pa da kazemo da nam je to odgovaralo ali kad imas majstore koji znaju da igraju fudbal a ne omogucis im da to pokazu onda je to problem

Nevermind
Kontakt:

Post Postao/la Nevermind » 12 nov 2011, 00:07

Jebote borba bikova sta je sa komercijala u ovoj drzavi. Nesto se obavezno mora uraditi.

Pod 1: Molim bilo koju drugu televiziju ako je u mogucnosti da kupi prenos utakmice iz Lisabona jer mi se BHT toliko zgadila sa svojim reklamama da cu onaj bager sanjati veceras kako ganja Lulica po kantu terena.

Pod 2: Komentator utakmice sa BHT1 ko da prenosi dzenazu. Sve se pitam da covjek nije na kakvim smirujucim lijekovima ili se drogira mozda. Mogu mnogi da mrze Marjana M. ali on je za ovoga penzionera profesor.

Pod 3: Navijanje veceras je bilo KATASTROFA. Ovo znaju ljudi koji su bili na utakmicama u Francuskoj, Belgiji, Estoniji, Srbiji, Danskoj .... Bio sam vise puta na utakmici u Zenici i vise puta kad smo igrali vani. 100 puta je bolja atmosfera navijanja i organizovanija kad igramo na strani. Zbog cega je tako, ne znam il ne zelim da kazem.

Sta vise reci. Sretno momci u utorak i valjda ce se jednom pojaviti taj Valter koji ce ovaj seljakluk ovdje jednom i zauvjek iskorjeniti.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 nov 2011, 00:08

lulic je morao da cuva nanija jer je nas najbrzi igrac a ne salihovic...on nam je trebao u sredini,,,,,susic to nekonta i on je rtazlog zasto cemo ispasti....da bi prosao jaceg od sebe treba ti neko sa zdravom pameti a susic to definitivno nije...

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 12 nov 2011, 00:08

Grdan je napisao/la:
U Čitluku je bolji travnjak od ove močvare :D ,da je se igralo na Koševu Ibišević bi ovo zabio.
I ronaldo bi ono svoje zabio.
YNWA!

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 12 nov 2011, 00:09

:lol: :lol: Grdne rane pa teren na Kosevu je u gorem stanju.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 12 nov 2011, 00:09

ugursuz je napisao/la:

Ne vidim zasto se palis ili osjecas prozvanim

Teren je fakat bio vise nego katastrofalan sto su potvrdili i svi akteri meca. Da imamo ekipu koja ne zna pa da kazemo da nam je to odgovaralo ali kad imas majstore koji znaju da igraju fudbal a ne omogucis im da to pokazu onda je to problem
jesam li ja negdje napisao da je teren bio dobar al eto vidjecemo u portugalu tamo je teren dobar samo je trava previse zelena pa nas to moze zajebat

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 12 nov 2011, 00:10

Halo, Al'paš'no! Ma pun mi vas je ****** , i tog "paša moj", "'arane", "zvrk pite", "ja kad sam...." . Koji je vama???!!!
Zbog takvog ponašanja Sarajlija , Bosna je izgubila i Ivu A., i Skendera i Maka i Mešu, i glumce i sportiste. Šta i da jeste taj lik došao iz Trnova?! Jel to nije Bosna?! Jel Bosna od Čaršije do Čengić Vile,'arane?!
Nije nit' će ikad biti!!!!
Zenica je , što se tiče tekmi, TITO!!!! Vi u SA ne možete skupiti 1.000 ljudi ni na rukometu (Liga šampiona)!
Pljujete po svakom ko "nije iz Saraj'va", a vi prvi "starosjedioci" ste došli iz fočanskih sela! MrššŠ!
Pozdrav svim pravim Sarajlijama koji isto ne podnose ovakve likove!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 nov 2011, 00:10

Grdan je napisao/la:da je se igralo na Koševu Ibišević bi ovo zabio.
I Cristiano bi.
Čelik Zenica 1945

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 nov 2011, 00:12

gruezi je napisao/la:lulic je morao da cuva nanija jer je nas najbrzi igrac a ne salihovic...on nam je trebao u sredini,,,,,susic to nekonta i on je rtazlog zasto cemo ispasti....da bi prosao jaceg od sebe treba ti neko sa zdravom pameti a susic to definitivno nije...
I sta je uradio Nani, jeli zabio koji gol veceras?
Salihovic je bolji u odbrani od Lulica.
Smijesan si kad hoces da druge kritikujes a pojma nemas.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 nov 2011, 00:12

kupus army je napisao/la:Kako samo nije stid ovog debila kimbo@ da posle ovakve utakmice nadje zamjerku Spahicu,pa pored gospodina Spahica ni jedna jedina lopta nije prosla,covjek je dobio sve i jedan duel u zraku i ti pises kako je lose odigrao,pa kako vas nije stid???
Ti mu nalijepi sliku na zid ako zelis .. meni je Jahic bio 10x bolji ... umalo nam ne zavali go i plus jos par situacija gdje je bio previse nonasalantan ... jedna situacija ala Francuska samo sto nije bilo za penala nego za prekrsaja na 18 .... drugo Lulic mu spasi guzicu uonim klizecim na penalu .. gdje je on bauljao pojma nemam ...

Od halfa ne ocekujem salta mortale i karifeke nego samo da radi svoj posao kako treba ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 nov 2011, 00:12

gruezi je napisao/la:lulic je morao da cuva nanija jer je nas najbrzi igrac a ne salihovic...on nam je trebao u sredini,,,,,susic to nekonta i on je rtazlog zasto cemo ispasti....da bi prosao jaceg od sebe treba ti neko sa zdravom pameti a susic to definitivno nije...
koji si ti skakavac :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 nov 2011, 00:13

Jesu ofirni ovi sa FTV-a :mrgreen:

Ona ženska sa Dnevnika 2 skinula dres i sad ga obukao ovaj neki :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 nov 2011, 00:14

Hulaga je napisao/la::lol: :lol: Grdne rane pa teren na Kosevu je u gorem stanju.
Onda u ovoj državi nemamo normalan teren na kojem bi igrala reprezentacija ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.