Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ima li iko ovdje iskustva sa LG G2 ili G3 ...imam Galaxy S3, nešto mi počeo mahnitat', punjenje me zeza, hoću da ga mjenjam...pa sam naletio na ova dva, po specifikacijama mi se pravo sviđaju...pa bih volio čut' mišljenje nekoga ko je imao iskustva sa ovim mobitelima?
g3 je zmaj. Nema tu puno priče. Fercera k'o sat.
G3 je strasan telefon, koristio sam ga i radi fenomenalno i ako mozes, kupi ga
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Tako će vjerovatno i bit', čitao sam dosta ove specifikacije i sl, sviđa mi se pravo, a i dobio sam potvrdu od vas da "sluša".
Hvala!

Hvala!

Koristio G2 sad imam G3 ,vrh,ako imas opciju kupuj,G2 je odlican i nece te razocarati ,u tom cjenovnom rangu daleko najbolji(ako se pitas bolji je i od S4 koristio sam i njeg).mandraX je napisao/la:Ima li iko ovdje iskustva sa LG G2 ili G3 ...imam Galaxy S3, nešto mi počeo mahnitat', punjenje me zeza, hoću da ga mjenjam...pa sam naletio na ova dva, po specifikacijama mi se pravo sviđaju...pa bih volio čut' mišljenje nekoga ko je imao iskustva sa ovim mobitelima?
A ako mozes uzeti zvijer G3 onda ne cekaj ni secunde sve preporuke(imas i Rio_ Ferdya i on je na G3).
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- ultrassa1921
- Kontakt:
Kod cure na s4 mi je dosao nesto aktualizacija softvera i apdejtovalo joj se i drukcije sve kao kod s6npr,a meni to jos nije doslo i otisao sam tamo postavke-o uredjaju-softver ali pise da nema novih nadjenih ...sta je rec oce li i meni to za koji dan samo doci ili sta?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
Mislis dobila Lizalo a ti nisi
Zavisi gdje ste kupili i kad ce kome doci.

Mia San Mia
Sad kad si mi ti predložio ovaj mob, dvoumim se još više.madridist je napisao/la:Koristio G2 sad imam G3 ,vrh,ako imas opciju kupuj,G2 je odlican i nece te razocarati ,u tom cjenovnom rangu daleko najbolji(ako se pitas bolji je i od S4 koristio sam i njeg).mandraX je napisao/la:Ima li iko ovdje iskustva sa LG G2 ili G3 ...imam Galaxy S3, nešto mi počeo mahnitat', punjenje me zeza, hoću da ga mjenjam...pa sam naletio na ova dva, po specifikacijama mi se pravo sviđaju...pa bih volio čut' mišljenje nekoga ko je imao iskustva sa ovim mobitelima?
A ako mozes uzeti zvijer G3 onda ne cekaj ni secunde sve preporuke(imas i Rio_ Ferdya i on je na G3).

Šalim se, mislim da sam donio odluku, uzimam definitivno G3. Zahvaljujem.

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
G2 ti nema microsd slot niti izmjenjivu bateriju + G3 veći i bolji ekran, kamera, hardver ma sve.mandraX je napisao/la:Sad kad si mi ti predložio ovaj mob, dvoumim se još više.madridist je napisao/la:Koristio G2 sad imam G3 ,vrh,ako imas opciju kupuj,G2 je odlican i nece te razocarati ,u tom cjenovnom rangu daleko najbolji(ako se pitas bolji je i od S4 koristio sam i njeg).mandraX je napisao/la:Ima li iko ovdje iskustva sa LG G2 ili G3 ...imam Galaxy S3, nešto mi počeo mahnitat', punjenje me zeza, hoću da ga mjenjam...pa sam naletio na ova dva, po specifikacijama mi se pravo sviđaju...pa bih volio čut' mišljenje nekoga ko je imao iskustva sa ovim mobitelima?
A ako mozes uzeti zvijer G3 onda ne cekaj ni secunde sve preporuke(imas i Rio_ Ferdya i on je na G3).![]()
Šalim se, mislim da sam donio odluku, uzimam definitivno G3. Zahvaljujem.

jel zna ko kakvu aplikaciju da se vrati izbrisani video s mobitela(android),nisam imao nista da mi duplira podatke ni google+ ni nista
- ultrassa1921
- Kontakt:
Haha ma Bog zna kad ce meni to doci,kod mene je ukraden haha 

Manijaci Zeljini
Tablet mi je bio dugo vremena ugasen i jutros kad sam ga upalio trazi mi google account a zaboravio sam i mail i sifru. Kako da napravim novi account?
- majestic24
- Kontakt:
samsung galaxy trend,otislo staklo i touch. Da li neko zna koliko otprilike dodje popravak???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ima li neka aplikacija za pojacavanje zvuka ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Koliko znam na androidu to samo možeš postići flešanjem nekog kernela sa XDA koji ima tu opciju 'speaker/headphone gain/amplify' a za to je root obavezan a ovisno koji uređaj imaš ne mora značiti da uopšte postoji kernel sa tom opcijom...jbg.Papastathopoulos je napisao/la:Ima li neka aplikacija za pojacavanje zvuka ?

Zna li neko kako da uradim hard reset na nekom kineskom tabletu? Pokusavo sam sa kombinacijama volume i power, home i power ali ne reaguje.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A ne bih se vala s tim zamarao, mislio sam da ima neki laksi nacin...nista, hvala tebiBordoArmy88 je napisao/la:Koliko znam na androidu to samo možeš postići flešanjem nekog kernela sa XDA koji ima tu opciju 'speaker/headphone gain/amplify' a za to je root obavezan a ovisno koji uređaj imaš ne mora značiti da uopšte postoji kernel sa tom opcijom...jbg.Papastathopoulos je napisao/la:Ima li neka aplikacija za pojacavanje zvuka ?

Btw, @anonimni ima li Lollipopa ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ja ga flashao preko Odina, postavljao sam ovdje nekad screenshot
Dosta dobro radi, u pocetku sam imao problema s baterijom, ali se kasnije stabilizovala i nemam Priority mode koji se spominjao uz Lollipop 
Sve u svemu, ja prezadovoljan, ako ni kod tebe jos nema Lollipopa, flashaj ga Odinom i ne bi se trebao pokajati

Sve u svemu, ja prezadovoljan, ako ni kod tebe jos nema Lollipopa, flashaj ga Odinom i ne bi se trebao pokajati

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ultrassa1921
- Kontakt:
@anonimni a kako ,jel ima neki tutorijal na yt ako ima postavi ako nije frka?
Manijaci Zeljini
[youtube][/youtube]
al ga brat testira
al ga brat testira
Trenutno korisnika/ca: enobarca, JackW, QUARESMA 18<<< i 25 gostiju.