Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SaLL/ihovic
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 nov 2011, 13:59

Dylan Dog je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:Pravi navijaci su uz tebe do kraja ! :)......aaa vi kriticari Ako znate bolje, kopacke i na teren ;)...uostalom kad tako znate kritikovat zasto se vi niste bili na njegovom mjestu aaaaa pa zato sto NEMATE POJMA igrat fudbal jedino sto znate je sjedit za kompjuterom i pravit se kao neke face ono bi i ja pogodio ..pa sto niste :?: ja stvarno ne kontam kaze ono sam i ja mogao pogodit pa sto nisi :?: de malo razmislite gdje ste vi a gdje Vedo moze te mu cistit kucu za 300 maraka :mrgreen: ma et smilovo bi se on vama dao bi vam 350 8-) ....sve vi znate a nista ne znate
slika
kad budes vrijedio i pola kosto on vrijedi makar 10000 KM onda mi se mozes obratit a do tada golgetteru ,dijamantu DOVIDENJAAAAAA
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 nov 2011, 14:02

SaLL/ihovic je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:Pravi navijaci su uz tebe do kraja ! :)......aaa vi kriticari Ako znate bolje, kopacke i na teren ;)...uostalom kad tako znate kritikovat zasto se vi niste bili na njegovom mjestu aaaaa pa zato sto NEMATE POJMA igrat fudbal jedino sto znate je sjedit za kompjuterom i pravit se kao neke face ono bi i ja pogodio ..pa sto niste :?: ja stvarno ne kontam kaze ono sam i ja mogao pogodit pa sto nisi :?: de malo razmislite gdje ste vi a gdje Vedo moze te mu cistit kucu za 300 maraka :mrgreen: ma et smilovo bi se on vama dao bi vam 350 8-) ....sve vi znate a nista ne znate
slika
kad budes vrijedio i pola kosto on vrijedi makar 10000 KM onda mi se mozes obratit a do tada golgetteru ,dijamantu DOVIDENJAAAAAA
Kao prvo,nadji mi jednu recenicu gdje ja pljujem Ibisevica :roll:
Samo,to "mozete ibisevicu samo cistiti kucu za 300 maraka"i uopce ta tvoja naklapanja iz zadnja 2 posta su nesto najjadnije sto sam ikada procitao na ovome forumu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 nov 2011, 14:16

kad budes vrijedio i pola kosto on vrijedi makar 10000 KM onda mi se mozes obratit a do tada golgetteru ,dijamantu DOVIDENJAAAAAA[/quote]
Samo,to "mozete ibisevicu samo cistiti kucu za 300 maraka"i uopce ta tvoja naklapanja iz zadnja 2 posta su nesto najjadnije sto sam ikada procitao na ovome forumu.[/quote]
ja samo kazem ono sto je realno aaa to je da je Vedo prosao kroz sve i svasta da bi dostigao ovo sto sada ima i nije mu nimalo lako biloi ko smo mi sad da pljujemo i da ga kritikujemo naspram njega smo na nizem nivou ne samo ti i ja i svi mi zato kazem prvo treba postic nesto sto je on uspio pa onda blatit po njemu ....ja nisam tebi posvetio onaj post aaa ti ako si se pronasao to je tvoja stvar
SLOBODA do groba .

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 nov 2011, 14:20

SaLL/ihovic je napisao/la:kad budes vrijedio i pola kosto on vrijedi makar 10000 KM onda mi se mozes obratit a do tada golgetteru ,dijamantu DOVIDENJAAAAAA
Samo,to "mozete ibisevicu samo cistiti kucu za 300 maraka"i uopce ta tvoja naklapanja iz zadnja 2 posta su nesto najjadnije sto sam ikada procitao na ovome forumu.[/quote]
ja samo kazem ono sto je realno aaa to je da je Vedo prosao kroz sve i svasta da bi dostigao ovo sto sada ima i nije mu nimalo lako biloi ko smo mi sad da pljujemo i da ga kritikujemo naspram njega smo na nizem nivou ne samo ti i ja i svi mi zato kazem prvo treba postic nesto sto je on uspio pa onda blatit po njemu ....ja nisam tebi posvetio onaj post aaa ti ako si se pronasao to je tvoja stvar[/quote]
Jest,samo to tvoje podcjenjivanje da ne kazem omalozavanje i vrijedjanje mi je zasmetalo,kome god da je upuceno.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 12 nov 2011, 14:26

Bez Vede sinoc nismo sanse stvorili.Nek on ima sansi a golovi ce doc.Sinoc nije imao srece pogotovo u 2. prilici kad mu je lopta odskocila.Bice bolje u Portugalu abd. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 nov 2011, 14:27

Pa moze se desit svakom igracu, ali sinoc je se njemu desilo i mora dobit kritike. Yebe mi se za Ronalda i Del Piera. Ima jedan zadatak, da zabije gol, dobio je dvije ogromne prilike, i nije uspio ni pogodit u okvir gola. Sad to ne znaci da nismo "uz njega". A ako pocnemo sa dva napadaca u Lisabonu, to je samoubistvo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 12 nov 2011, 14:31

juventus 0244 je napisao/la:Koliko je ovaj momak samo pretrpio uvreda na svoj račun, ali je uvijek začepio usta tim istim koji su smatrali da se neće nikad vratiti poslije povrede, pa sad skoro ponovo tako, ali samo polako da će njega Vedo aBd u Lisabonu ;)!

njemu je sinoc nakon utakmice bilo najteze, ne smijem ni pomisliti kako bi se jos osjecao ako ispadnemo, covjece trauma velika....

ali bez obzira sta god se desilo u revansu uz tebe smo IBI
15.10 - 15.06 ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2011, 14:33

Reakcija Igora Kristica na promasaj Ibisevica:

" onclick="window.open(this.href);return false;

"Misimovic, dobra je to lopta. Nema offside-a.
Evo prilikeee, Ibiseeeeeviiic...noooahhasdhjshgaahaaaaaargh...!"

:D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 nov 2011, 14:48

Principatus je napisao/la:Reakcija Igora Kristica na promasaj Ibisevica:

:lol: :lol: :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 nov 2011, 14:52

Dylan Dog je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:kad budes vrijedio i pola kosto on vrijedi makar 10000 KM onda mi se mozes obratit a do tada golgetteru ,dijamantu DOVIDENJAAAAAA
Samo,to "mozete ibisevicu samo cistiti kucu za 300 maraka"i uopce ta tvoja naklapanja iz zadnja 2 posta su nesto najjadnije sto sam ikada procitao na ovome forumu.
ja samo kazem ono sto je realno aaa to je da je Vedo prosao kroz sve i svasta da bi dostigao ovo sto sada ima i nije mu nimalo lako biloi ko smo mi sad da pljujemo i da ga kritikujemo naspram njega smo na nizem nivou ne samo ti i ja i svi mi zato kazem prvo treba postic nesto sto je on uspio pa onda blatit po njemu ....ja nisam tebi posvetio onaj post aaa ti ako si se pronasao to je tvoja stvar[/quote]
Jest,samo to tvoje podcjenjivanje da ne kazem omalozavanje i vrijedjanje mi je zasmetalo,kome god da je upuceno.[/quote]
aaa dobro je sto si to uocio sad vidis kako je covjeku koji zeli samo najbolje za nasu repku ..pola BiH ga omalozava za nesto sto pod br 1)nije on kriv nego teren a pod br 2) Vedo je poslije utakmice zatvorio se u sobu i onako sav razocaran nazvao bivseg trenera Nevzeta Hasanbasica i rekao mu kako bi vise volio da je umro na onom mjestu nego sto je morao nastavit utakmicu i da zeli prvo njemu da se izvine sto je promasio jer ga je on prvi naucio sta znati dati go i biti profesionalni fudbaler aa navijacima ce se izvinut u lisabonu ako dobije priluku ..obecao je da ce ginut ko nikad prije pa makar i poginuo...znaci ovo sve ti govori kakav je on covjek aaa neko se nade da ga vrijeda neko ko mu nije ni do noznog prsta u fudbalu
SLOBODA do groba .

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 nov 2011, 14:56

SaLL/ihovic,sve je to u redu,ali..
Po tvojoj logici mi nikada ne smijemo napisati kritiku ni za Dzeku,Misimovica,Mravca,Maletica..jer svi su oni ipak zaradili vise novca od nas i to ih protektuje od bilo kakve kritike :roll:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2011, 14:58

Kritika je ok, mogao je ono pogoditi i pored terena. Mogao je i Ronaldo. Ali eto nisu.

Bitno je samo da se ne stavlja ikakav pritisak u medijima na Vedu, i da on ne bude pod pritiskom u Portugalu.
Veoma je dobro odigrao protiv portugalske odbrane i moze nam donijeti taj potrebni gol u Lisabonu. Sva moguca podrska Vedadu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 12 nov 2011, 15:01

Principatus je napisao/la:Reakcija Igora Kristica na promasaj Ibisevica:

hahaha
Unica grande amore

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 nov 2011, 15:05

Dylan Dog je napisao/la:SaLL/ihovic,sve je to u redu,ali..
Po tvojoj logici mi nikada ne smijemo napisati kritiku ni za Dzeku,Misimovica,Mravca,Maletica..jer svi su oni ipak zaradili vise novca od nas i to ih protektuje od bilo kakve kritike :roll:
ne nego jednostavno kritiku je te ga kao da je on nas kostao ispdanja a ne jedne utakmice u kojoj je realno teren bio katastrofa i u kojoj ni Dzeko nije mogao napravit neku veliku priliku sto zbog terena sto zbog Portugalske odbrane...da je bilo ko drugi napravio uvakvu gresku ne treba pretjerat ljudi nije smak svijeta ...vi to preuvelicate kao da smo vec ispali ..o tome vam pricam sto mislite da je ono bilo lako all nije uopste ,mislite da je igracima svjedno kad promase pa naravno da nije ,ne mase oni najmerno ,zato ko smo mi da te igrace nase zmajeve kritikujemo sinoc su se svi borili ,sto se naravno kod nekih i nije primjetilo ..jesil sad razumio sta zelim da kazem :?:
SLOBODA do groba .

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 nov 2011, 15:08

SaLL/ihovic je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:SaLL/ihovic,sve je to u redu,ali..
ne nego jednostavno kritiku je te ga kao da je on nas kostao ispdananja a ne jedne utakmice u kojoj je realno teren bio katastrofa i u kojoj ni Dzeko nije mogao napravit neku veliku priliku sto zbog terena sto zbog Portugalske odbrane...da je bilo ko drugi napravio uvakvu gresku ne treba pretjerat ljudi nije smak svijeta ...vi to preuvelicate kao da smo vec ispali ..o tome vam pricam sto mislite da je ono bilo lako all nije uopste ,mislite da je igracima svjedno kad promase pa naravno da nije ,ne mase oni najmerno ,zato ko smo mi da te igrace nase zmajeve kritikujemo sinoc su se svi borili ,sto se naravno kod nekih i nije primjetilo ..jesil sad razumio sta zelim da kazem :?:
Aham..
Pa nebi ja rekao da ga se uopce previse kritikuje,od toliko forumasa ne mozes naci 5 da su napisali da nas je Ibisevic kostao ispadanja..

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 12 nov 2011, 15:14

Jednostavno je. Ibi bi onu sansu trebao pogodit ali sta je, tu je. Nadam se da ce se iskupiti u Portugalu. Fascinantno je bilo kako je promijenio tok utakmice kad je usao.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 12 nov 2011, 16:06

Da je ono uslo, prvo sto bi bila golcina, drugo sto bi bio heroj nacije. Ali jbg, nije.

Jednostavno, nije bila njegova noc. Upropastio je tri sanse u razmaku od 5 minuta. To je vjerovatno ono sto je i najvise iznerviralo navijace, pa su se mogle cuti najmastovitije psovke. Takav smo narod.

Zao mi je Vedada, njemu je ipak najteze. Mislim da je za njega noc protekla bez sna. Niko vise nije zelio taj pogodak od njega. Taman se izborio za mjesto u Hoff-u, poceo redovno postizati golove, smijesi mu se EPL, pogodak sinoc bi bio slag na torti. Ali eto, nije bilo srece. :(

Besmisleno je suditi o njegovim igrackim ne/kvalitetima. Koliko je lukav bio njegov trk, toliko je bila losa zavrsnica. (Btw, kakav je ono bio pas Misimovica :o ) I to je to, idemo dalje. Jedan Portugal nije uspio doci do pogotka sto im je bio primarni cilj u ovoj utakmici. To je velika stvar, pogotovo kad se uzme u obzir koji su igraci nedostajali nasoj ekipi.

Istina, Vedad nam je mogao donijeti prednost pred odlazak u Lisabon, ali kako nam se bozica Fortuna nasmijesila kod onog promasaja Ronalda sto je zaista rijetkost kada je u pitanju nasa reprezentacija, ne moze se otrgnuti optimizmu koji su nam ovi momci podarili. Nekako razmisljam, ima Vedin fijasko i svoje prednosti. Zamislite kako bi nam bilo tesko igrati u Lisabonu protiv nabrijanih Portugalaca da smo tamo idemo s prednoscu. Ovako uvijek postoji sansa da nas podcijene, sto je definitivno najveca greska koja se moze uraditi protiv ove selekcije.

Na kraju da kazem da Vedo zasluzuje svojim zalaganjem i ljubavi prema ovoj reprezentaciji da svi stanemo uz njega i damo mu podrsku da prebrodi onakav trenutak. To je ipak nase gore list. Bice bolje Vedo! ;)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 nov 2011, 16:11

Juventino je napisao/la:Da je ono uslo, prvo sto bi bila golcina, drugo sto bi bio heroj nacije. Ali jbg, nije.

Jednostavno, nije bila njegova noc. Upropastio je tri sanse u razmaku od 5 minuta. To je vjerovatno ono sto je i najvise iznerviralo navijace, pa su se mogle cuti najmastovitije psovke. Takav smo narod.

Zao mi je Vedada, njemu je ipak najteze. Mislim da je za njega noc protekla bez sna. Niko vise nije zelio taj pogodak od njega. Taman se izborio za mjesto u Hoff-u, poceo redovno postizati golove, smijesi mu se EPL, pogodak sinoc bi bio slag na torti. Ali eto, nije bilo srece. :(

Besmisleno je suditi o njegovim igrackim ne/kvalitetima. Koliko je lukav bio njegov trk, toliko je bila losa zavrsnica. (Btw, kakav je ono bio pas Misimovica :o ) I to je to, idemo dalje. Jedan Portugal nije uspio doci do pogotka sto im je bio primarni cilj u ovoj utakmici. To je velika stvar, pogotovo kad se uzme u obzir koji su igraci nedostajali nasoj ekipi.

Istina, Vedad nam je mogao donijeti prednost pred odlazak u Lisabon, ali kako nam se bozica Fortuna nasmijesila kod onog promasaja Ronalda sto je zaista rijetkost kada je u pitanju nasa reprezentacija, ne moze se otrgnuti optimizmu koji su nam ovi momci podarili. Nekako razmisljam, ima Vedin fijasko i svoje prednosti. Zamislite kako bi nam bilo tesko igrati u Lisabonu protiv nabrijanih Portugalaca da smo tamo idemo s prednoscu. Ovako uvijek postoji sansa da nas podcijene, sto je definitivno najveca greska koja se moze uraditi protiv ove selekcije.

Na kraju da kazem da Vedo zasluzuje svojim zalaganjem i ljubavi prema ovoj reprezentaciji da svi stanemo uz njega i damo mu podrsku da prebrodi onakav trenutak. To je ipak nase gore list. Bice bolje Vedo! ;)
eeeeee to je ono sto ja cijelo vrijeme pokusavam rec :D ...svaka cast za post u postpunosti se slazem s tobom
SLOBODA do groba .

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 12 nov 2011, 16:15

Pustite covjeka uvjek gine za repku sto jest jest zna promasit kad nam najvise treba al dok on juce nije uso niko nije opuco lopte prama golu los teren velka zelja i zviz preko gola al za nadat se da ce drugi put bit bilje....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 nov 2011, 16:55

VEDO=RAUL=INZAGHI

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mana, Sveti, zastitaIdentiteta i 42 gosta.