i meni... ljudi su bar obrazovani, ogromnog opšteg znanja i zabavni su... pun mi je qrac ozbiljnih.komentatora koji govore ono što i sam vidim...Chinaglia je napisao/la:komentatori (mislim na čuveni tandem, Bajčetić/Milinković) sa Eurosporta su legende, nema dalje
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ajjjjj hahahahahahaahah pa ne vjerujem

- Papastathopoulos
- Kontakt:
:O

64:61
Nego jel se neko sjeca onog komentatora sa pinka sto je komentarisao seriu A,dok je jos isla na tom kanalu?
Podavno je to bilo al je taj lik razvaljivo,sve zivo je znao o calciu.
To je bilo onih godina kad se tek pojavio pinkbh,a komentator o kojem pricam je sa srpskog istoimenog kanala.

Nego jel se neko sjeca onog komentatora sa pinka sto je komentarisao seriu A,dok je jos isla na tom kanalu?
To je bilo onih godina kad se tek pojavio pinkbh,a komentator o kojem pricam je sa srpskog istoimenog kanala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- NeverGiveUp
- Kontakt:
+ gay.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
kakva legenda je Mandic Vojislav dan te j3bo
,
kad on komentarise i onaj sepak takraw je zanimljiv

kad on komentarise i onaj sepak takraw je zanimljiv

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dzoni je napisao/la::O![]()

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ovaj sa "grubim" glasom, kolega MilinkovićFaraonTM je napisao/la:Ma simpa su meni njih dvojica, možda nisu kvalitet komentator SK-a ali definitivno su bolji za slušati od Šuke i Vugdalića koji misle da nešto znaju a u stvari se žestoko provaljuju.
Ova dvojica sa ES 2 bar sve okrenu na zayebanciju neku i nekakve provale koje me nekada baš nasmiju...

Forza Milan!
- ASD
- Kontakt:
Svestran lik.Maestro21 je napisao/la:Ovaj sa "grubim" glasom, kolega MilinkovićFaraonTM je napisao/la:Ma simpa su meni njih dvojica, možda nisu kvalitet komentator SK-a ali definitivno su bolji za slušati od Šuke i Vugdalića koji misle da nešto znaju a u stvari se žestoko provaljuju.
Ova dvojica sa ES 2 bar sve okrenu na zayebanciju neku i nekakve provale koje me nekada baš nasmiju...je režiser i scenarista, napisao je i režirao film Mrtav Ladan.
- alan_kardec
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:Nego jel se neko sjeca onog komentatora sa pinka sto je komentarisao seriu A,dok je jos isla na tom kanalu?
ma kako se ne sjećam, lik imao calcio u malom prstu, al zaboravio sam mu ime. Mislim da on još radi na onom srpskom Pinku.
Dobra špica bila za emisiju prije utakmice. Išla ova pjesma
[youtube][/youtube]

Kad se sjetim talijani bili na pink-u pa na obn-u, nba na obn-u (kako sam sa merakom ispratio finalnu seriju SA-Cavaliersi, radili Edin i mislim onaj Mirza Vilić što je sad na Areni), njemci bili na ftv-u, englezi na bht-u, a sad... tuga i žalost.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- akisarajevo92
- Kontakt:
Komentator Calcia na Pinku se zvao Nenad Stefanovic.
Kalčo na Pinku
? $ $ на ?, & је $ (у ' $ је ово ?) ? ?-? ?. ? нас је све ", $ ' се $ на ". " ' је $ онај $ &, " $ $ је ? ', он је " " ". $ је све ? ? у ?, & ' се & ?. Пре " А, ? ' $ се """ " са ", ' " ? " & " на свету.
? је " " ". & &, ? " " " " у " $ Пјера, ", %, &, ", ", $ " ? " ? $ & прве $ 21. &. Све то је ? у &. ? се " ? ($ " је Јуве & " ') ' за % ?. ? је " сјај. ? је посрнуо ' ? " " су ? ". ? је нестао са ", % & " сав спорт са ". " " " ? $ ¥ за $ " ? срања, $ ' " " $ ? за " $ Пјера " $.
" се не ¥ "аааа ? " ту" " $ $ &. Све је ' $.
Don't believe the hype.
Jest lik razvaljivo svaka mu cast,pa on je jedan od razloga sto sam zavolio calcio,i sto ga i dan danas gledam iako je,realno,goli ****.alan_kardec je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Nego jel se neko sjeca onog komentatora sa pinka sto je komentarisao seriu A,dok je jos isla na tom kanalu?
ma kako se ne sjećam, lik imao calcio u malom prstu, al zaboravio sam mu ime. Mislim da on još radi na onom srpskom Pinku.
Dobra špica bila za emisiju prije utakmice. Išla ova pjesma
[youtube][/youtube]![]()
Kad se sjetim talijani bili na pink-u pa na obn-u, nba na obn-u (kako sam sa merakom ispratio finalnu seriju SA-Cavaliersi, radili Edin i mislim onaj Mirza Vilić što je sad na Areni), njemci bili na ftv-u, englezi na bht-u, a sad... tuga i žalost.
Pa lik je znao sve,bas sve al nije davio s nepotrebnim informacijama ko ovi danasnji marjani i ostale pm.
Milina bilo gledat utakmicu.
@akisarajevo fala za informaciju.

Kako nema nigdje na youtube neki snimak,tacno bi sad pogledo tu utakmicu.
Aaaa ova pjesma

Premota me momentalno godina unazad.

Bilo pa prošlo. Get over it već jednom. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Consigliere
- Kontakt:
Kaze ovaj car sa SK-a u prenosu Elche- Real Madrid: Pasalic je na posudbi iz Chelsea, kao uostalom i svaki drugi profesionalni fudbaler na svijetu.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Meni strasno iritantan komentator. Najvise iritira njegova prica u "pametnjakovic" mode.Consigliere je napisao/la:Kaze ovaj car sa SK-a u prenosu Elche- Real Madrid: Pasalic je na posudbi iz Chelsea, kao uostalom i svaki drugi profesionalni fudbaler na svijetu.![]()
Don't believe the hype.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Adriana Kurtišaj. Ali je ženska dobra.LeBronfan je napisao/la:o kojoj kujici je riječ?NeverGiveUp je napisao/la:Razlika između OBN-a i ovih sa EuroSporta što se ovi sa EU i ne trude biti ozbiljni u odnosu na Sašu budalu.
Hadžića neću da spominjem jer nije u tom rangu, samo pokušava ispraviti krivu Drinu sa tim degenom.
Avdića pamtim po finim NBA prijenosima.
Ono na OBN-u je najveći odroN, od njihovih gostiju, do one kujice i konačno prenosa u režiji degena Vugdalića.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Meni je bas dobar. Istina, ima nekakav specifican glas, ali najbolje se razumije u fudbal od svih sa SK-a.akisarajevo92 je napisao/la:Meni strasno iritantan komentator. Najvise iritira njegova prica u "pametnjakovic" mode.Consigliere je napisao/la:Kaze ovaj car sa SK-a u prenosu Elche- Real Madrid: Pasalic je na posudbi iz Chelsea, kao uostalom i svaki drugi profesionalni fudbaler na svijetu.![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.