Convicts Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Upravo. Svi ovdje njima upisuju unaprijed bodove, a mi ćemo kao gubiti. Valjda pretpostavke trebaju biti obrnute obzirom na to da smo mi ti koji pobjedom danas aBd idu na +8!DamirT je napisao/la: ↑01 okt 2023, 14:19Da, ali ko kaze da Stupcanica nece kiksati negdje? Oducio ih TOSK od fudbala.Truhlo je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:16Pa pogledaj izjave Nikića jučer. Protiv nas su izginuli jučer, a kažu protiv vas u mezar ako treba samo da vas dobijusimonknows je napisao/la: ↑01 okt 2023, 09:58Nama svaki period koji dolazi, teži od onog prije njega. K'o da igramo Championship jbt.![]()
Pogledaj samo raspored Stupčanice, vi ako od ova 4 gostovanja samo dvije kiksate, oni će se približiti na minus 4 minimalno, a na proljeće idete njima u goste.
Ziv si, dobro je
Da se citiram
Ma sta ce kostati. Kao da se Vico sta pita u federalnom savezu. Svaka cast za parolu
2000 je delegat napisao, realna procjena. Do sad:antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:57Sve top, al me posjeta pozitivno iznenadila. Ovakav protivnik, a po mojoj procjeni opet oko 3 hiljade.
Potpisujem. Ocekivao sam veoma tesku utakmicu veceras iz razloga sto su prije toga odigrali dvije zahtjevne utakmice. Prvo u Hadzicima po onoj kisurini zatim sa premijerligasem u kupu, ali bolje da me pozivitno iznenade nego da me razocaraju. Ekipa ima glavu i rep i ko god udje ili pocne utakmicu odgovori zadatku. Momcima skidam kapu ! Svaka cast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.