Sky sport, rezultaticom su bili napisali da starta Sorensen ali promjenili su maloprije.Cartman je napisao/la:Odakle ti to ba? Svi javljaju da je Begovic u sastavu. Ukljucujuci oficijelni twitter Stokea:BIHfan je napisao/la:Konto gledat Begovica i vidim Sorensen u sastavu.
Stoke City FC @stokecity 31m
#scfc Starting XI vs West Ham United: Begovic; Cameron, Shawcross (c), Huth, Pieters; Walters, Nzonzi, Wilson, Adam, Etherington; Jones
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Je l' gledo iko utakmicu. Kako je igro Begovic?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ako je bio u sastavu onda je branio! Nije isto braniti, i igratiMurga je napisao/la:Je l' gledo iko utakmicu. Kako je igro Begovic?

Pobjedili su West Ham 1:0.
Ni napadac onda ne igra, vec napada ako cemo tako gledati u nasem jezikuOrao je napisao/la:Ako je bio u sastavu onda je branio! Nije isto braniti, i igratiMurga je napisao/la:Je l' gledo iko utakmicu. Kako je igro Begovic?.
Pobjedili su West Ham 1:0.

- Goalgetter
- Kontakt:
''Clean shit'' Begovica danas, ko sto je onaj forumas jednom rekao
.

I nena Nazifa bi imala klin sitGoalgetter je napisao/la:''Clean shit'' Begovica danas, ko sto je onaj forumas jednom rekao.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
majke mi ste vi bolesni, a koliko puta golman oba manchestera ili chelsea nema mnogo intervencija? A pored svega pracenje statistike je vise nego glupo, koliko puta je istrcao, skratio ugao pa napadac promasio ? ha jaharishp je napisao/la:I nena Nazifa bi imala klin sitGoalgetter je napisao/la:''Clean shit'' Begovica danas, ko sto je onaj forumas jednom rekao.
danas,kad Westovci u 90 minuta ni jednom nisu opucali direktno na gol.
Bolesniji je onaj ko uopste uzima te clean shitove za ozbiljno.Ha ja.elansa je napisao/la:majke mi ste vi bolesni, a koliko puta golman oba manchestera ili chelsea nema mnogo intervencija? A pored svega pracenje statistike je vise nego glupo, koliko puta je istrcao, skratio ugao pa napadac promasio ? ha jaharishp je napisao/la:I nena Nazifa bi imala klin sitGoalgetter je napisao/la:''Clean shit'' Begovica danas, ko sto je onaj forumas jednom rekao.
danas,kad Westovci u 90 minuta ni jednom nisu opucali direktno na gol.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
oj mati mila koliko je onaj wenger glup da dovodi viviana na posudbu umjesto da se potrudio i dao pare za begovica ionako nije pare trosio.
S tim što Stoke traži 15 £ mil za Begovića.dadnan je napisao/la:oj mati mila koliko je onaj wenger glup da dovodi viviana na posudbu umjesto da se potrudio i dao pare za begovica ionako nije pare trosio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa mogu se nagodit i nac na 12mil. Ko da ce wenger dat do iz dzepa jbt a predsjednik ce mu dat Eno ako ne kupe ozila za 50mil te pare ce ostat neiskoristene.
Viviano ce vjerovatno bit rezerva.dadnan je napisao/la:oj mati mila koliko je onaj wenger glup da dovodi viviana na posudbu umjesto da se potrudio i dao pare za begovica ionako nije pare trosio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Wenger nije htjeo dati 5M za Cesar-a, a koliko se sjecam Wenger nije htjeo da mu daje veliku platu, mislim da je tu bio glavni problem. Ja bih najvise volio da je Begovic u Arsenalu i da brani tamo cijelu karijeru, ali eto... mozda nekad i to bude aBd 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Naravno, Wojo je u zadnje tri utakmice spasio bar 3 gola. UZ to nije pravio nikakve greske, samo bio malo lud i zato su ljudi bili protiv njeg. Inace nije los golman, i ova konkurencija ce mu mnogo pomoci da se jos razvije.Cartman je napisao/la:Viviano ce vjerovatno bit rezerva.dadnan je napisao/la:oj mati mila koliko je onaj wenger glup da dovodi viviana na posudbu umjesto da se potrudio i dao pare za begovica ionako nije pare trosio.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Begovicu bolja koncentracija u Stokeu nego kod nas cini mi se, al svejedno djeluje sigurno. Vjerojatno emocije dok igra za drzavu uticu na losiju koncentraciju
dok ga za Stoke boli briga i bez pritiska briljira

Sinoć je dobro branio ako zaboravimo situaciju iz prvog poluvremena kad je zaplivao u prazno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobar je Beg.
Mada imam malu zamjerku, covjek skroz slabo kupi lopte u zraku. Od golmana njegovih proporcija ipak ocekujem malo cesce izlaske po loptu a ne da se zacementira na liniji. I u Stokeu to radi.
To je jedina zamjerka.
Mada imam malu zamjerku, covjek skroz slabo kupi lopte u zraku. Od golmana njegovih proporcija ipak ocekujem malo cesce izlaske po loptu a ne da se zacementira na liniji. I u Stokeu to radi.
To je jedina zamjerka.

- EdenHazard
- Kontakt:
Klasičan primjer linijskog golmana koji ne ganja po kaznenom prostoru protivničke igračeL_blancos je napisao/la:Dobar je Beg.
To je jedina zamjerka.

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,