FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 23 okt 2015, 14:59

Probisvjet je napisao/la:Azmir, Vugdalic, Husref je strasan tandem. :tokralju:

Slazem se sa tobom,sa tobom necu da ulazim u konflikte,jer te postujem kao starijeg i uvazavam tvoje misljenjem,kao i ostalih forumasa zlajcija,solinasa,doe,tuzlaka itd...al bezze ti je to sto si me napao i nazvao neznalicom jer sam htjeo da mi neko odgovori zbog cega Sasa jos nije nasao sponzore tj. za izgradnju tribine,a dobar je sa ljudima iz uefe i sigurno bi uefa pogurala taj projekat izgradnje stadiona Tusanj..ne mora biti uefa,nadji nekog drugog al eto vidis da nema nikog..neki dan smo ovdje poveli raspravu u vezi generalnog sponzora itd...mi nazalost nemamo jos uvijek sponzora da ce stati iza nas i tako je nazalost !

Za mene najvece pojacanje Slobode jeste Husref Musemic !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 okt 2015, 15:04

Dzaba se raspravljate oko gluposti, ja vjerujem u to da cemo na polusezoni imat vise informacija u vezi toga sto je Harry pitao kao i u vezi mnogo toga, tipa da li cemo se boriti za titulu. Strpite se malo, odlicno nam ide i imamo odlicnu upravu, nema razloga da sumnjamo u nekoga od njih.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 okt 2015, 15:30

harry_90 je napisao/la:

Slazem se sa tobom,sa tobom necu da ulazim u konflikte,jer te postujem kao starijeg i uvazavam tvoje misljenjem,kao i ostalih forumasa zlajcija,solinasa,doe,tuzlaka itd...al bezze ti je to sto si me napao i nazvao neznalicom jer sam htjeo da mi neko odgovori zbog cega Sasa jos nije nasao sponzore tj. za izgradnju tribine,a dobar je sa ljudima iz uefe i sigurno bi uefa pogurala taj projekat izgradnje stadiona Tusanj..ne mora biti uefa,nadji nekog drugog al eto vidis da nema nikog..neki dan smo ovdje poveli raspravu u vezi generalnog sponzora itd...mi nazalost nemamo jos uvijek sponzora da ce stati iza nas i tako je nazalost !

Ne zamjeri. Lako je tebi kada imas jos jedan klub da volis (OKK) ja samo (FK). ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 okt 2015, 15:32

harry_90 je napisao/la:

Ma ne moze tako UEFA samo dati, postoji odredjen novac predvidjen za FS BIH koji oni njima daju za klubove i onda su ovi to duzni raspodjeliti klubovima kako bi klubovi poboljsali uvjete. Ali ni to nije stalno, vec rijetko..

A sto se tice sponzora, niko nece biti sponzor ako neces da mu pustis privatne prostore na tribini. Grad ima rezon eto slobodno neko moze napraviti tribinu, ali je to nasa tribina :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 okt 2015, 15:45

ej braco jel zna neko, da li sezonska pokriva kup utakmice?
Sloboda Tuzla

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 okt 2015, 15:47

harry_90 je napisao/la:

Da si pažljivo pratio vijesti (nema unazad 10 dana), mogao si obratiti pažnju na izjavu Vugde da ne može pomaknuti ni kamenčić na stadionu. Problem sa stadionom je u vlasništvu. Mi smo ovdje "predlagali" gradnju novog na drugoj lokaciji, jer neko drugi zajeebava . . .

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 okt 2015, 15:47

Raduje me što ćemo konačno vidjeti Ordagića bliže golu, tačnije na Zebinoj poziciji. :thumbup: Što se tiče Travničana, jedino bi Kouadio mogao predstavljati veću opasnost po naš gol, stoga mu treba ograničiti prostor i odsjeći ga od ostatka njegovog tima, jer ga je zbog brzine vrlo teško zaustaviti kada krene u prodor.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 okt 2015, 15:48

Probisvjet je napisao/la: Ne zamjeri. Lako je tebi kada imas jos jedan klub da volis (OKK) ja samo (FK). ;)
Ja taj projekat nikad nisam podrzavao,niti cu ga ikad podrzati u to se najbolje mozes uvjeriti sta ja pisem na temi tog fantomskog kluba.. ;)

Tako da i meni samo ostaje FK Sloboda,a nazalost klub koji sam uz naravno fudbalski,nazalost zamrznut je od strane onih,koji su stvorili nakaradn projekat zvani OKK Sloboda !!!

Necu vise o ovome.. sutra pobjeda,makar bila 1:0 :D
fukaratz je napisao/la:ej braco jel zna neko, da li sezonska pokriva kup utakmice?
Ja mislim da ne pokriva,mozda gresim..

djulba
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la djulba » 23 okt 2015, 15:48

fukaratz je napisao/la:ej braco jel zna neko, da li sezonska pokriva kup utakmice?
Ne.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 okt 2015, 15:50

harry_90 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Ne zamjeri. Lako je tebi kada imas jos jedan klub da volis (OKK) ja samo (FK). ;)
Ja taj projekat nikad nisam podrzavao,niti cu ga ikad podrzati u to se najbolje mozes uvjeriti sta ja pisem na temi tog fantomskog kluba.. ;)

Tako da i meni samo ostaje FK Sloboda,a nazalost klub koji sam uz naravno fudbalski,nazalost zamrznut je od strane onih,koji su stvorili nakaradn projekat zvani OKK Sloboda !!!

Necu vise o ovome.. sutra pobjeda,makar bila 1:0 :D
Ja mislim da ne pokriva,mozda gresim..
Ma znam da se najezis kada se Berba spomene i OKK. Zezam se. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 okt 2015, 16:00

Ori orii :mrgreen:

Nego ne vidim nesto vise na zapadu likove koji su prije svaki mec psovali igracima..sta im je,skupa karta ??

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 okt 2015, 16:29

harry_90 je napisao/la:Ori orii :mrgreen:

Nego ne vidim nesto vise na zapadu likove koji su prije svaki mec psovali igracima..sta im je,skupa karta ??
jbg to je dva litra patoke. :urnebes:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 okt 2015, 17:50

Musemić i Mehmedagić iskoristili su priliku da još jednom pozovu domaću publiku na stadion Tušanj. Kako kažu, velike zasluge za preokret i pobjedu u prošlom kolu u Zvorniku imaju upravo naši navijači. Kada je tim gubio dali su ogromnu podršku da se ekipa podigne i sa dva gola osvoji nova tri boda.

Utakmica Sloboda - Travnik igra se sutra (subota, 24. Oktobar) na Gradskom stadionu Tušanj sa početkom od 14:30 sati.

Opustite se i uzivajte sutra :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 okt 2015, 17:55

Probisvjet je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ori orii :mrgreen:

jbg to je dva litra patoke. :urnebes:
I dvajs tries deka podriguse :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 okt 2015, 17:58

Na pocetnoj strani SS.ba konacno promjenili Slobodin grb :njanjanja:
samo Sloboda

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 okt 2015, 18:23

I opet nam svi predviđaju kiks... :urnebes:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 okt 2015, 18:29

sloboda72 je napisao/la:Protiv Travnika, zbog žutih i crvenog neće igrati :Stjepanović,Ivetić i Efendić.
Vjerovatni sastav protiv Travnika.

........................PIRIĆ

...ŠKAHIĆ....MEHMEDOVIĆ...KOSTIĆ..MORANJKIĆ

...............KISO...............ORDAGIĆ

.......SARIĆ...........ZEBA.........VESELINOVIĆ

.....................AHMETOVIĆ
Ako su Zeba i Moranjkić van stroja onda nam ostaju ove opcije.

...........................PIRIĆ

ŠKAHIĆ.....MEHMEDOVIĆ........KOSTIĆ....MEHIDIĆ
(VESELINOVIĆ)
.................KISO ............SARIĆ
...................................(ŠKAHIĆ)
....VESELINOVIĆ........ORDAGIĆ........AHMETOVIĆ
.....(PRŠEŠ).............................(SARIĆ)
............................KRPIĆ
.........................(AHMETOVIĆ)

Veselinovića ostavljam na beku jer može trčati sa Kouadiom po kojoj god strani Kouadio igrao.Ahmetović je i do sada izlazio na krilo i imao dvije asistencije, (centaršuta), u Zenici(Mladost) i Zvorniku.Škahić me fascinirao igrom u Zvorniku po sredini terena.Sarić se navikao da igra krilnog, pogotovo po desnoj strani.Pršeš je vidno napredovao kod Musemića .To se na žalost još ne može vidjeti jer nema minutažu.On je sad potpuno drugi igrač.Ne melja, kreče se , s loptom je na dva dodira, i puno je brži igrač nego prije.Travnik će igrat i "bunker", to je sigurno.Iu Zvorniku smo uveli Krpića da konačno razvučemo njihove halfove.Ne vidim razlog zašto protiv travničkog bunkera ne bi igrao od početka.Kiso i Škahić će po mokrom i mekanom terenu kao pravi "teškaši"ulijevat sigurnost na sredini terena.Ordagić , vidjet ćemo, valjda nešto iščaprka.I još, nadam se dobroj posjeti sutra,mislim solidnoj (do 2000).Sudije su počele da nam se "smiju" u lice , to je ono što brine više od svega.Vidim 4. sudija onaj Kaljanac što isključi Musemića na Kamberovića polju protiv Mladosti.Valjda sad treba da ga stalno iritira jer će biti tik uz njega.Starom Paradžiku je ovo možda i polednja sezona zbog starosti , taj je spreman i na naj- prljavije poteze.Slobodaši sa Zapada će sutrašnju utakmicu uglavnom gledati više stojeći nego sjedeći.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 23 okt 2015, 18:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 okt 2015, 18:32

NYKnicks Fan je napisao/la:I opet nam svi predviđaju kiks... :urnebes:
Daj mi baaa onu sliku sto ti jeee na desktopu :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 okt 2015, 18:35

DoeTz je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:I opet nam svi predviđaju kiks... :urnebes:
Daj mi baaa onu sliku sto ti jeee na desktopu :mrgreen:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2881_o.jpg :mrgreen: :thumbup:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 okt 2015, 18:38

SAMO BAHATO SUTRA,BRACO :zviz: :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.