Devil je napisao/la:Pa vole i navijaci svoj klub pa im se redovno zabranjuje da to rade.
Gdje, ko kome zabranjuje da VOLI svoj klub?
Oni nikada nece niti bi smeli da budu jednaki,i nailazice uvek na prepreke,jer jedino navijaci imaju dovoljno muda da krenu na njih,drzava ne sme,policija nece.

Što bi rekao Ahmed Burić: vi (navijači) ne možete smijeniti jednu pišljivu upravu kluba ili ih bar natjerati da budu transparentni. Lafo, vi ćete nešto postići. Nećete ništa, kao ni one budale što učestvuju u toj paradi. Kad određeni političari budu plaćeni/pritisnuti od određenih lobija svaki zakon će se donijeti. A vi se možete pušiti i jedni i drugi...
don_burza je napisao/la:
Ljudi na ovim prostorima su dno dna . VAmo satro svi vjernici govore kako je to protiv Bozije prirode i protiv Njega samog a ti isti vjernici bi te iste lezbejke dvije u krevet pa da ih gleda kako se one maze a on da drka
Vidi ja kao ozenjen covjek i otac jednog dijeteta na homoseksualnost gledam samo kao izbor nekoga drugog . Meni se to nikad nece svidjeti al necu ja sad ici da ubijem svog druga , komsiju , poznanika pa CAK ni sina ovog mog ako se ispostavi da je on takav
apsolutno ispravno
Dylan Dog je napisao/la:Ja sam jedan od onih što dok ne ugrožava mene i ostale,živo me zaboli šta drugi rade
Opet,te parade smatram krajnje suvišnim,znaju oni dobro kako će te parade završiti neslavno na ovim prostorima ali opet inzistiraju na njima,ima tu nekih zakulisnih radnji meščini.
Al iskreno,i da se održaje ta parada u mojoj blizini,svakako ne bi otišao da udaram ljude

takođe ispravno.. i još što je najkomičnije, kako ćeš se hvaliti da si istukao derprea?
bagrcavi je napisao/la:Oni nisu drugačiji, oni su bolesni.
zar bolesnicima ne bi trebalo pomoći? hoćemo i oboljele od raka isprebijati?