ma kakav pamel, on je završio životni fakultetLBJ MVP je napisao/la:Samo ti ne idešlegenda reala je napisao/la:E moja rano ko sve ide na fakultet![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma kakav pamel, on je završio životni fakultetLBJ MVP je napisao/la:Samo ti ne idešlegenda reala je napisao/la:E moja rano ko sve ide na fakultet![]()
![]()
Ja sam trenutno u Sarajevu,u kafanama nisam.HZ_ilidzaa je napisao/la:Gde je beogradska ekipa iz kafane ? (Devil , Trib)
Ma, čuva vas policija, boli te qDevil je napisao/la:Mislim da necu,a i jbg kada bi bio,ne smem vise da se bavim tim stvarima.
Dacic govori da hoce,Azdejkovic takodje,a to ni oni a ni Radovci ne bi voleli nikako.Zeman je napisao/la:Ma, čuva vas policija, boli te qDevil je napisao/la:Mislim da necu,a i jbg kada bi bio,ne smem vise da se bavim tim stvarima.![]()
btw. rekoše da će biti zabranjena parada i ove godine, zar ne?
Samo sto se ti "drugaciji" izborise za to da se u Skotskoj a evo i u Francuskoj ono najdraze sto postoji na svetu a to su nazivi majka i otac zabrane za upotrebu.E to ovde necemo da dozvolimo.don_burza je napisao/la:Hebem te zivote u 15 vijeku![]()
vamo nemaju ni za cigara a on ide da udara nekog samo sto je drugaciji nego on
Zeman je napisao/la:Ma, čuva vas policija, boli te qDevil je napisao/la:Mislim da necu,a i jbg kada bi bio,ne smem vise da se bavim tim stvarima.![]()
btw. rekoše da će biti zabranjena parada i ove godine, zar ne?
Pa vole i navijaci svoj klub pa im se redovno zabranjuje da to rade.Nesto ne vidim da se oko toga stvara neki veliki problem,sta vise dosta ih to podrzava.don_burza je napisao/la:al to nije razlog da neko tim ljudima zabrani da vole ono sta hoce
Smeta i meni mnogo stvaro pa necu ici da ubijam ljude
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, Paromlinac i 7 gostiju.