Livaja ima 800 hiljada eur u hajduku, koliko mi mozemo dati rahmanovicu. Svasta piseteumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 16:46I ja mislim, nešto slično je Hajduk uradio sa Livajom.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Livaja ima 800 hiljada eur u hajduku, koliko mi mozemo dati rahmanovicu. Svasta piseteumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 16:46I ja mislim, nešto slično je Hajduk uradio sa Livajom.
Ja mislim da smo duzni vise nego sviostali zajedno.
Izvini molim te bukvalacboki86 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 16:59Livaja ima 800 hiljada eur u hajduku, koliko mi mozemo dati rahmanovicu. Svasta piseteumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 16:46I ja mislim, nešto slično je Hajduk uradio sa Livajom.![]()
Mirvic ako ostavi ovu budalu prevarantsku,onda bolje da se pusti fudbala skroz i ulaganja,to isto da otvoris kafic i zaposlis neke retarde za konobare,poslije se cudis sto je kafic prazan i nema gostiju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:43Emir obavlja razgovore. Da li sam mislio da će neko drugi biti sd i to raditi - da, ali ybg, gotovo sad, bit ce SD i dalje, a naše je da se nadamo da ce to obaviti sto je bolje moguće.brojjedan je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:36A ko bi to po tebi trebao obavljati te razgovore? celava prevarantska spodoba!? Pogubljeni Mirvić!? Rospija Ayla!? Tko!?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:25Tišina na temi..![]()
Nikakvih info oko trenera, nadam se da je bar neki razgovor obavljen s glavnim kandidatima![]()
Ova kockasta glavusa u klubu je najveci poslijeratni poraz Sarajeva
Daj boze da je istina. Kada bi jedan od njih dvojice, ili neko slican njima, postao SSS zasluzio bi podrsku i da mu se da vremena. Ali meni nikako nije jasno da su navijaci podrzali dovodjenje onog glavonje dudlica i da su jos kao bili strpljivi sa njim.
Zato jer blage nemamo sa zivotom,odma sam cim se poceo spominjat rekao da je kloc,da trazi uvijek alibi,ja,ja pa ja. Takodje i za ove klocine koje je doveo sto nece da potrce isto kao Dzafic il Nurudin napadose me kao da sam najveci dusman,ali neznanje je cudo. Dovoljno je vidjeti ovu emisiju pa covjek prica kao da je Sarajevo ko Real igralo a mi imali najgore rezultate u historiji
Ovaj lik nikad bije ni trebao da dobije ovoliku podrsku,nakon debakla od Tuzle mu je odma trebalo dat otkaz jer mogao si mu dati jos 5 godina nikad nista napravio nebi to i slijep vidi,od njegovih zelja koje su dovedens do dormacije i izmisljanja pozicija,Nuridin mora igrat pa gurne Catakovica na krilo,kaze Mulalica je planiro na rezervnog beka pa gura Ikica itdjunioR je napisao/la: ↑09 nov 2022, 23:08Kad malo bolje pocnemo pratiti forume, razna misljenja razliciti navijaca, tek tad shvatis koliko smo mi toksicni navijaci, koliko nam malo treba da nam niko ne valja, koliko trazimo na sve moguce nacine negativne stvari bilo koje osobe (trenera, fudbalera), to je zalosno !!
Ne branim nikog, ali smatram da nama nijedna trener, vlasnik ne moze pomoci, dok mi sami sebi ne pomognemo ! Na pogresan nacin dosta navijaca voli klub.
p.s nemojte misliti da podrzavam ovu poziciju na tebeli i igru, ali nije ni normalno da nakon toliko postojanja kluba, prvi put pokusamo nekog da podrzimo i nakon 6mj nastavljamo sa istom pricom prije PROMJENE!!
Tanka je linija kod nas između dizanja u nebesa i psovanja najmiliji.
Nista od Kodre ne nadajte se bezveze. Mirvic je ovo ljeto isao u Spaniju i rekao mu koliko god budes htio imaces, frajer je odbio nema namjere ni sekunde da se vraća.
Ma znam,garant istina ali eto fino je malo mastatiPapirnaMarka je napisao/la: ↑10 nov 2022, 00:13Nista od Kodre ne nadajte se bezveze. Mirvic je ovo ljeto isao u Spaniju i rekao mu koliko god budes htio imaces, frajer je odbio nema namjere ni sekunde da se vraća.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, mosarajvosa83 i 28 gostiju.