Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 maj 2013, 14:08

Mislio sam na igru, napisao sezonu.

Prvo Reina mora otići da bi Beg došao. :D

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 23 maj 2013, 14:14

Kad su izmisljali trebali su citav intervju izmisliti, a ne jednu recenicu :lol:

Slazem se da novi golman nece doci dok Reina ne napusti Liverpool, nema sanse da budu obojica u klubu. A Reina nece u Barcu dok je god Valdes tamo. Tako da cemo se nacekati dok se ovo sve raspetlja :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 maj 2013, 14:16

Ako ćeš već na tu neku ljepotu, zašto smo pobjedili samo jednu utakmicu klubove koji su ispred nas?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 maj 2013, 14:21

Nekada ne pobjeđuju timovi koji su igrali bolje i ljepše. Ja ti zadnji put kažem, ako misliš da Liverpool nije igrao ( posebno zadnji dio ) dobro i kvalitetno onda je to tvoj problem, ali problem buraz. ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 maj 2013, 14:30

Nisam ja nigdje rekao da nismo igrali lijepo. Igrali smo, ali džaba ti ljepota kada ne donosi uspjeh.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 23 maj 2013, 14:32

obje utakmice protiv cityja bili bolji i zasluzili 6 bodova(uzeli samo 2, znaci 4 propala)
protiv arsenala na emiratesu bili bolji, ali na kraju samo bod(jos 2 boda pšropala)
protiv uniteda utakmica na anfieldu, ko je gledao znace(i tu otisla 3 boda)
protiv evertona imali vodstvo od 2:0, na kraju regularan go ponisten i utakmica zavrsila 2:2(i tu 2 boda propala)
sveukupno 11 bodova propalo.
Liverpool je ove sezone pokazao da se moze nositi sa najjacim timovima, ali nema dovoljno zrelosti da zadrzi prednost, stane na loptu kad treba, i napada svim silama kad je potrebno

sto se tice kinga, ja sam svoje vec rekao, koga je zanimalo procitao je, koga nije, necu mu ni sad ponavljat
a ti carlo, tvoja recenica da te ne zanima tudje misljenje mi je sve rekla(valjda te samo rizino misljenje zanima, nekad imam osjecaj da ti ne razmisljas, nego da on za tebe radi taj dio posla), i necu vise ni pokusavati raspravljati sa tobom
Zadnja izmjena: keno94, dana/u 23 maj 2013, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 23 maj 2013, 14:34

Carlo je napisao/la:Ako ćeš već na tu neku ljepotu, zašto smo pobjedili samo jednu utakmicu klubove koji su ispred nas?
Sta ima od tog sto se pobijedi klub ispred,kad se izgubi od kluba ispod

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 maj 2013, 14:36

Liga se nikada nije osvajala pobjeđujući velike timove, ali je daleko ljepša pobjeda protiv jednog takvog tima. Sjećamo se svi dobro grešaka odbrane protiv Citya, poništenog gola protiv Evertona i slično.. ali šta je tu je.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 maj 2013, 14:39

Ova sezona je posluzila svrsi.Uigravanje ekipe i slaganje kadra za narednu sezonu.Malo je ko ocekivao ista vise (ok trebali smo vise otici u kupovim al sta je tu je i znam da ce sad da pisu da sam ja govorio da je titula nasa i sl.jesam no u sali).

Glup je bio pred rasulom,sve se je prodalo i moralo se je krenuti ispocetka (ne dna al to je bilo dno za klub kao Liverpool).
Hodgson je taj proces unazadio za 1-2 godine,Kenny ga losim transferima nastavio.Naravno bilo je pomaka pod Kennyem taj kup,neki igraci al je on bio tranziciono rjesenje.
Tu je sad Rodgers sa igracima tipa Coutinho,Daniel,Sule.Igracima koji okrecu tekmu.
No bitnije od toga je sto covjek ima viziju Liverpoola,ima viziju igre na terenu.Naravno tesko je to prenijeti u polusezoni il sezoni na igrace no ide mu.
Trebamo ga podrzati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 23 maj 2013, 14:43

[youtube][/youtube]

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 maj 2013, 15:04

keno94 je napisao/la:obje utakmice protiv cityja bili bolji i zasluzili 6 bodova(uzeli samo 2, znaci 4 propala)
protiv arsenala na emiratesu bili bolji, ali na kraju samo bod(jos 2 boda pšropala)
protiv uniteda utakmica na anfieldu, ko je gledao znace(i tu otisla 3 boda)
protiv evertona imali vodstvo od 2:0, na kraju regularan go ponisten i utakmica zavrsila 2:2(i tu 2 boda propala)
sveukupno 11 bodova propalo.
Liverpool je ove sezone pokazao da se moze nositi sa najjacim timovima, ali nema dovoljno zrelosti da zadrzi prednost, stane na loptu kad treba, i napada svim silama kad je potrebno

sto se tice kinga, ja sam svoje vec rekao, koga je zanimalo procitao je, koga nije, necu mu ni sad ponavljat
a ti carlo, tvoja recenica da te ne zanima tudje misljenje mi je sve rekla(valjda te samo rizino misljenje zanima, nekad imam osjecaj da ti ne razmisljas, nego da on za tebe radi taj dio posla), i necu vise ni pokusavati raspravljati sa tobom
:mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 maj 2013, 15:48

OTNYS_YNWA dana 26 aug 2012, 01:04
Dobrodošao Nuri, napokon! 8-)
Ni RONALDO nije 4 godine igrao pa znamo šta je uradio na prvenstvu. Bi'će Sahin strašno pojačanje! ;)
OTNYS_YNWA dana 02 sep 2012, 17:47
Katastrofa, danas niko nije igrao osim Allena i Raheema, kasnije Shelveya, ali eto.
OTNYS_YNWA dana 03 sep 2012, 14:18
Joj na šta spadosmo :?
:lol:
OTNYS_YNWA dana 02 sep 2012, 20:18
Ne znam što Allen ne centrira. :roll:
OTNYS_YNWA dana 20 sep 2012, 18:37
Gledaj ti ovog Hendersona balerine! :? On i Enrique će me ovu utakmicu koštati živaca. Sreća pa su oni dali sebi gol, mi ne možemo do prekosutra. Na igri nam može pozavidjeti samo Unis, pa i Vrbanjuša.

TO ENRIQUE JE*EM TI SVU FAMILIJU!
OTNYS_YNWA dana 20 sep 2012, 18:40
Dovoljno je da ga vidiš na papiru da je u prvih 11 i znaš da će katastrofalno odigrati. O kako te mrzim!
OTNYS_YNWA dana 20 sep 2012, 20:02
Ma kakav Henderson, ja kad vidim kako se boji duela lik odma mu saspem sve familije što ima. :mrgreen:
OTNYS_YNWA dana 20 sep 2012, 19:22
Ma bježi, je*o me ovo, kakvih sve panjeva neće igrati u Liverpoolu. Ne mogu više, odo bacati budalu.
OTNYS_YNWA dana 20 sep 2012, 18:44
Samo Suarez iz igre postigao pogodak, ostale iz prekida. To je zabrinjavajuće.
...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 maj 2013, 16:19

Zašto brojite te neke utakmice protiv jači timova ?..šta ne gledate reading,aston vilu,stoke i slične timove gdje ste rasuli bodove.Gdje je tu ta silna vizija koju Brendan ima,da ju je imo igrala bi se Liga prvaka ili barem bi bili konkurentni
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 23 maj 2013, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 23 maj 2013, 16:35

Rosicky je napisao/la:Zašto brojite te neke utakmice protiv jači timova ?..šta ne gledate reading,aston vilu,stoke i slične timove gdje ste rasuli bodove.Gdje je tu ta silna vizija koju Brendan ima,da ju je bilo igrala bi se Liga prvaka ili barem bi bili konkurentni
:oops: :oops:
Mi da im i Downinga uvalimo oni bi nama redovno uzimali bodove i onda izgubili slijedećih 10.
Protiv Readinga i Aston Ville je bilo baš lijepe igre, al samo igre, ono najvažnije je izostalo, a kad smo već kod Aston Ville... koji je onaj Škrtel flop, jedva čekam da ode.
Walk on, with hope in your hearts.

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 23 maj 2013, 16:58

Šta ima za kolo torea jel on naš ili ne

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 maj 2013, 17:00

Charager je napisao/la:Šta ima za kolo torea jel on naš ili ne
otisao u Wigan,kaze hoce da se bori za kupove
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 maj 2013, 17:02

Charager je napisao/la:Šta ima za kolo torea jel on naš ili ne
Kažu da je naš, eh sad...

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 23 maj 2013, 17:03

Jbg šteta jer bi bio dobar igrač u odbrani LFC

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 maj 2013, 17:03

Carlo je napisao/la:Ako ćeš već na tu neku ljepotu, zašto smo pobjedili samo jednu utakmicu klubove koji su ispred nas?
zato što u klubovima ispred nas igraju bolji igraci, sasvim logicno. a to što mi nemamo bolje igrace možemo samo zahvaliti extra dobroj transfer politici unazad 4 godine
nema potpisa

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 maj 2013, 17:05

Admir_Sa je napisao/la:
zato što u klubovima ispred nas igraju bolji igraci, sasvim logicno. a to što mi nemamo bolje igrace možemo samo zahvaliti extra dobroj transfer politici unazad 4 godine
to je to,4 godine a ne 1 godina.Nek sam se i sa tobom slozio ovdje :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.