Prvo Reina mora otići da bi Beg došao.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sta ima od tog sto se pobijedi klub ispred,kad se izgubi od kluba ispodCarlo je napisao/la:Ako ćeš već na tu neku ljepotu, zašto smo pobjedili samo jednu utakmicu klubove koji su ispred nas?
keno94 je napisao/la:obje utakmice protiv cityja bili bolji i zasluzili 6 bodova(uzeli samo 2, znaci 4 propala)
protiv arsenala na emiratesu bili bolji, ali na kraju samo bod(jos 2 boda pšropala)
protiv uniteda utakmica na anfieldu, ko je gledao znace(i tu otisla 3 boda)
protiv evertona imali vodstvo od 2:0, na kraju regularan go ponisten i utakmica zavrsila 2:2(i tu 2 boda propala)
sveukupno 11 bodova propalo.
Liverpool je ove sezone pokazao da se moze nositi sa najjacim timovima, ali nema dovoljno zrelosti da zadrzi prednost, stane na loptu kad treba, i napada svim silama kad je potrebno
sto se tice kinga, ja sam svoje vec rekao, koga je zanimalo procitao je, koga nije, necu mu ni sad ponavljat
a ti carlo, tvoja recenica da te ne zanima tudje misljenje mi je sve rekla(valjda te samo rizino misljenje zanima, nekad imam osjecaj da ti ne razmisljas, nego da on za tebe radi taj dio posla), i necu vise ni pokusavati raspravljati sa tobom
OTNYS_YNWA dana 26 aug 2012, 01:04
Dobrodošao Nuri, napokon!
Ni RONALDO nije 4 godine igrao pa znamo šta je uradio na prvenstvu. Bi'će Sahin strašno pojačanje!
OTNYS_YNWA dana 02 sep 2012, 17:47
Katastrofa, danas niko nije igrao osim Allena i Raheema, kasnije Shelveya, ali eto.
OTNYS_YNWA dana 03 sep 2012, 14:18
Joj na šta spadosmo
OTNYS_YNWA dana 02 sep 2012, 20:18
Ne znam što Allen ne centrira.
OTNYS_YNWA dana 20 sep 2012, 18:37
Gledaj ti ovog Hendersona balerine!On i Enrique će me ovu utakmicu koštati živaca. Sreća pa su oni dali sebi gol, mi ne možemo do prekosutra. Na igri nam može pozavidjeti samo Unis, pa i Vrbanjuša.
TO ENRIQUE JE*EM TI SVU FAMILIJU!
OTNYS_YNWA dana 20 sep 2012, 18:40
Dovoljno je da ga vidiš na papiru da je u prvih 11 i znaš da će katastrofalno odigrati. O kako te mrzim!
OTNYS_YNWA dana 20 sep 2012, 20:02
Ma kakav Henderson, ja kad vidim kako se boji duela lik odma mu saspem sve familije što ima.
OTNYS_YNWA dana 20 sep 2012, 19:22
Ma bježi, je*o me ovo, kakvih sve panjeva neće igrati u Liverpoolu. Ne mogu više, odo bacati budalu.
...OTNYS_YNWA dana 20 sep 2012, 18:44
Samo Suarez iz igre postigao pogodak, ostale iz prekida. To je zabrinjavajuće.
Rosicky je napisao/la:Zašto brojite te neke utakmice protiv jači timova ?..šta ne gledate reading,aston vilu,stoke i slične timove gdje ste rasuli bodove.Gdje je tu ta silna vizija koju Brendan ima,da ju je bilo igrala bi se Liga prvaka ili barem bi bili konkurentni
otisao u Wigan,kaze hoce da se bori za kupoveCharager je napisao/la:Šta ima za kolo torea jel on naš ili ne
Kažu da je naš, eh sad...Charager je napisao/la:Šta ima za kolo torea jel on naš ili ne
zato što u klubovima ispred nas igraju bolji igraci, sasvim logicno. a to što mi nemamo bolje igrace možemo samo zahvaliti extra dobroj transfer politici unazad 4 godineCarlo je napisao/la:Ako ćeš već na tu neku ljepotu, zašto smo pobjedili samo jednu utakmicu klubove koji su ispred nas?
to je to,4 godine a ne 1 godina.Nek sam se i sa tobom slozio ovdjeAdmir_Sa je napisao/la:zato što u klubovima ispred nas igraju bolji igraci, sasvim logicno. a to što mi nemamo bolje igrace možemo samo zahvaliti extra dobroj transfer politici unazad 4 godineCarlo je napisao/la:Ako ćeš već na tu neku ljepotu, zašto smo pobjedili samo jednu utakmicu klubove koji su ispred nas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.