FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zaboraviti nećemo, oprostiti ne možemo.
NEVER FORGET SREBRENICA - 11.7.1995.
NEVER FORGET SREBRENICA - 11.7.1995.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
NEVER FORGET SREBRENICA
11.07.1995 - 11.07.2011
11.07.1995 - 11.07.2011
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- slavko njegus
- Kontakt:
Nemoj se ti nama brinuti za to.... Mi cemo tu cijelu stranu lijepo ukrasiti velikim transom ili velikom zastavom BiH... Bice efektno, nama lijepo a i tebi na ponos....Jer ipak je ovo veliki grad.SrdjanBL je napisao/la:Nemojte misliti da nesto provociram, nego meni kao covjeku koji to gleda sa strane izgleda jako smijesno, dobili ljudi za pola stadiona dozvolu za igranje![]()
![]()
![]()
, ko da je neku udijeli milostinju....
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvinite ali meni se to tako cini, kada dodju ovi Moldavci kontace u koju smo mi zabit dosli.... Moldavci.....![]()
![]()
![]()
Prijenos Željezničar-Sheriff na BHT 1.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Najvjerovatnije hayatŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Desni klik na sliku i open image in new tab!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
slavko njegus je napisao/la:Nemoj se ti nama brinuti za to.... Mi cemo tu cijelu stranu lijepo ukrasiti velikim transom ili velikom zastavom BiH... Bice efektno, nama lijepo a i tebi na ponos....Jer ipak je ovo veliki grad.SrdjanBL je napisao/la:Nemojte misliti da nesto provociram, nego meni kao covjeku koji to gleda sa strane izgleda jako smijesno, dobili ljudi za pola stadiona dozvolu za igranje![]()
![]()
![]()
, ko da je neku udijeli milostinju....
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvinite ali meni se to tako cini, kada dodju ovi Moldavci kontace u koju smo mi zabit dosli.... Moldavci.....![]()
![]()
![]()
Fakat te ne kontam?? Sherif dolazi ne dolazi Newcastle ponovo pa da se natrpa Kosevo do kraja.. Znaci ove ekipe iz Moldavije ne mogu napunit Kosevo nazalost ali je tako.. Nek nas bude 15 hiljada ja cu biti zadovoljan..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gdje si to čuo, vidio ili pročitao?Škripar 2 je napisao/la:
Prijenos Željezničar-Sheriff na BHT 1.
Ž '21!
Sheriff - Zeljo na TV1 najvjerovatnije.Bianconeri1988 je napisao/la:Gdje si to čuo, vidio ili pročitao?Škripar 2 je napisao/la:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
spomen ploca je u parkicu ispred pmf
Sa Olimpijskog stadiona «Asim Ferhatović Hase - Koševo» u Sarajevu od 20:30 sati BHT1 u direktnom prenosu radit će, također, meč Evropske lige u kojem će naš Željezničar ugostiti moldavski Sheriff. U srijedu (13. jula) državna televizija (BHT1) gledaocima u našoj zemlji «poklonit» će direktan prenos prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka, Maccabi Haifa – Borac (Banja Luka).Bianconeri1988 je napisao/la:Gdje si to čuo, vidio ili pročitao?Škripar 2 je napisao/la:
Prva utakmica drugog pretkola Evropske lige između švedskog Orebra i Sarajeva u četvrtak (14. jula) od 18:55 sati u direktnom TV prenosu bit će emitovana na TV1, saopštili su iz ove privatne medijske kuće. Susret će sa lica mjesta komentarisati Sabahudin Topalbećirević.
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
OFICIJALNO NEMOJ KO DA BI PITO GDJE ĆE BITI PRENOS ! Željezničar - Sheriff tiraspol BHT.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Volio bih kada bi imali uzor u našim herojima kao što je Đilda...
Kada bi naš narod bio uvijek svjestan da su nečije želje bile nestanak tog naroda i tih patriota...
Da je nestanak istog tog naroda još uvijek nečija želja...
I da narod napokon shvati da samo jedinstveno, samo složno, samo mudro trebamo čuvati jedni druge...
ne dozvoliti da se među nama, koji smo preživjelu svu golgotu onog nesretnog perioda, pojavljuje ljutnja, mržnja, ljubomora i zavist...
Da se naše navijačke grupe ne mrze, nego da se međusobno podržavaju, da budu primjer lijepog ponašanja i primjer patriotizma...
Da na našim ulicama ima što manje prosute krvi...
Da se naša omladina ne nadmeće noževima, pištoljima i sl...
Da budemo dobar narod... koji iskreno voli svoje heroje i poštuje prave vrijednosti!
R.I.P. Đilda
NEVER FORGET SREBRENICA!
Kada bi naš narod bio uvijek svjestan da su nečije želje bile nestanak tog naroda i tih patriota...
Da je nestanak istog tog naroda još uvijek nečija želja...
I da narod napokon shvati da samo jedinstveno, samo složno, samo mudro trebamo čuvati jedni druge...
ne dozvoliti da se među nama, koji smo preživjelu svu golgotu onog nesretnog perioda, pojavljuje ljutnja, mržnja, ljubomora i zavist...
Da se naše navijačke grupe ne mrze, nego da se međusobno podržavaju, da budu primjer lijepog ponašanja i primjer patriotizma...
Da na našim ulicama ima što manje prosute krvi...
Da se naša omladina ne nadmeće noževima, pištoljima i sl...
Da budemo dobar narod... koji iskreno voli svoje heroje i poštuje prave vrijednosti!
R.I.P. Đilda
NEVER FORGET SREBRENICA!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- slavko njegus
- Kontakt:
Moze li iko od clanova uprave insistirati da tekmu ne prenosi djubre od novinara Zoran Suko.... Mislim da ne treba obrazlagati zasto to mislim.
Mene nesto uzasno bode u oci ovo RIP, neka se niko ne nadje prozvanim, ali jednostavno ko da me ko prstom u oko kad vidim to. Jos kad ono klikne citat (Gavranovu specijalnost) ko biva mrsko mu i otkucati nesto, pa dajte ljudi malo eto za ove ljude koji su sve dali za ovu drzavu, barem malo postovanja.
Neka vam je rahmet dusi i da vam dragi Allah dž.š. podari lijepi Džennet, nasem zadnjem vodji i 8372 pobijenih Srebreničana.
Neka vam je rahmet dusi i da vam dragi Allah dž.š. podari lijepi Džennet, nasem zadnjem vodji i 8372 pobijenih Srebreničana.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
potpis !!Avanes je napisao/la:Mene nesto uzasno bode u oci ovo RIP, neka se niko ne nadje prozvanim, ali jednostavno ko da me ko prstom u oko kad vidim to. Jos kad ono klikne citat (Gavranovu specijalnost) ko biva mrsko mu i otkucati nesto, pa dajte ljudi malo eto za ove ljude koji su sve dali za ovu drzavu, barem malo postovanja.
Eto,neko je napisao na ovoj temi da ce utakmicu prenositi BHT,i zato molim sve da ne odgovaraju vise onima kojima ne pada na pamet da procitaju koju stranicu unazad vec ce postavljati pitanje "prenosi li ko utakmicu",i tako dajete podrsku istima koji to rade svaki put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ja se samo pitam hoće li Manijaci imati više vođu kao što je bio Đilda ? da makar donekle dođe do njegovog nivoa?
- The Maniacs '87
- Kontakt:
R.I.P. Đilda!
Never Forget Srebrenica
Never Forget Srebrenica
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
padobranac1978
- Kontakt:
NEKA TI JE VJECNI RAHMET
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 30 gostiju.