To kralju,ici ce Emilija na tribinama Tusnja,ako nas bude zakidao

Ne vjerujem svega mi na svijetu..

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Skoro uvijek iste sudije.sloboda72 je napisao/la:FK SLOBODA - NK TRAVNIK Tuzla, 24.10.2015. 14:30 Stadion Tušanj.
Sudija Paradžik Goran Ljubuški
A-1 Čaušević Moamer Sarajevo
A-2 Hrstić Dalibor Ljubuški
4 Kaljanac Haris Sarajevo(Rogatica)
Kad' mu počnu psovat' gospođu u subotu.harry_90 je napisao/la:@sloboda72
To kralju,ici ce Emilija na tribinama Tusnja,ako nas bude zakidao![]()
![]()
Ne vjerujem svega mi na svijetu..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje smo oslabljeniultrasstyle_tz je napisao/la:joj jesmo oslabljeni jbt led..ovako kad se baci na papir tek vidis..bas je ovo teska i bitna utakmica
Ivetic, Stjepanovic, Zeba (tri preiskusna igraca)... pa eto i Efendic+ mislim da ni Govedaricu nece jos uvijek koristiti, zatim jos Mujic od ranije + ovi roviti...6 igraca ,od toga 5 iz prvih 11, nije malo za bilo koji tim...ali kako god, slazem se travnik bi morali rijesiti..dobro je da i oni imaju nekih problemastaragarda je napisao/la:Gdje smo oslabljeniultrasstyle_tz je napisao/la:joj jesmo oslabljeni jbt led..ovako kad se baci na papir tek vidis..bas je ovo teska i bitna utakmicaja sam siguran da imamo najmanje 14 podjednakih igraca I to je ove sezone nasa najveca prednost
Govedarica nek preskoči još ove travničke grubijane a i teren je pomehak.Neka igra Moranjkić beka igrao je i u Zenici.On je dobar za prekide ,kako ofanzivne tako i defanzivne.Sarića postaviti na desno krilo -veznog ,tu je baš uklopio prije isključenja.Veselinovića ostaviti po lijevoj strani.Ne treba puno tumbati osim što se može staviti Mehidića na def. veznog uz Kisu jer je visok. Mada, može i Veselinović igrati desnog beka, Škahić uz Kisu def. veznog a Mehidić na lijevo krilo umjesto Veselinovića.Zodiac je napisao/la:
Samo Mehidicu reći da ne prelazi centar,a mogao bi mozda i Moranjkic odigrati na beku.
STJEPANOVIĆ I IVETIĆ SE SVJESNO "ĆISTE" OD KARTONA.TAKO ĆEMO IH IMATI PROTIV SARAJEVA ALI BEZ RIZIKA DA DOBIJU TREĆI PA DA NE IGRAJU PROTIV ZRINJSKOG.GOVEDARICU TREBA SAČUVATI , KAD JE ČEKAO DO SADA NEK PRIČEKA JOŠ JEDNO KOLO.ultrasstyle_tz je napisao/la:Ivetic, Stjepanovic, Zeba (tri preiskusna igraca)... pa eto i Efendic+ mislim da ni Govedaricu nece jos uvijek koristiti, zatim jos Mujic od ranije + ovi roviti...6 igraca ,od toga 5 iz prvih 11, nije malo za bilo koji tim...ali kako god, slazem se travnik bi morali rijesiti..dobro je da i oni imaju nekih problemastaragarda je napisao/la:Gdje smo oslabljeniultrasstyle_tz je napisao/la:joj jesmo oslabljeni jbt led..ovako kad se baci na papir tek vidis..bas je ovo teska i bitna utakmicaja sam siguran da imamo najmanje 14 podjednakih igraca I to je ove sezone nasa najveca prednost
Pukni jednu statistikuNKMramor je napisao/la:NovaVita (PAK Centar d.o.o.) novi sponzor.
http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... j-saradnji
subotuGorki je napisao/la:Momci,jel utakmicu na Koševu igramo u subotu ili nedjelju?
NYKnicks Fan je napisao/la:subotuGorki je napisao/la:Momci,jel utakmicu na Koševu igramo u subotu ili nedjelju?
emirzlaTu je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:subotuGorki je napisao/la:Momci,jel utakmicu na Koševu igramo u subotu ili nedjelju?nedjelja Sarajevo i Zrinski