igrli tare je danas rekao da stizu muriqi, fares, hoedt i pereira, dakle, oni su rijeseni, no, prvo se moraju rijesiti nekih igraca, da bi ovi mogli biti registrovani, a spominje se i mustafi, no, tare njega nije spomenuo, mozda zato sto nije "zavrsen", a mozda zato sto ga ne zelenextterrain je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:03Lazio ima prosjecnu ekipu i izvan prvih 11 nema kvaliteta.
Inzaghi radi lavovski posao vec par godina :salut:
Ali mora doci nekad do povreda i suspenzija, tako da ako se ne pojacaju do kraja mercata, nece biti u top 4
ekipa ce biti mnogo sira, a vidjeli smo protiv cagliarija da je to onaj "pre-covid" lazio, dakle, fizicki spremni, motivisani i igraju dobar fudbal, tako da bi ta ekipa iz prethodne sezone, sa ovim novim igracima trebala biti jaca ili bar na istom nivou
iskreno, ocekivao sam boljeg stopera od hoedta, nisam siguran da je on pravi izbor, no, nadam se da ce me razuvjeriti, pereira ce vjerujem biti pogodak, lazio zna s takvima, a za muriqija i faresa sam siguran da ce biti pojacanja
da bi se napravio iskorak, smatram da je lazio trebao odraditi bolji mercato, no, obzirom kakav klosar je vlasnik kluba, za njegove standarde je ovo skup mercato, to je izmedju €40-€50 mil ulozenih!