NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 29 okt 2012, 00:41

Dobi Romo utakmicu. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 okt 2012, 00:42

Wow kakav catch Bryanta, steta bi fakat bila da ovo poniste.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 okt 2012, 00:43

a to je to los QB, ali zna se covjek vratiti iz lose utkamice..imao je 4 INT, ali bacio preko 400 yardi vratio Dallas u utakmicu i evo izgleda dobio..svaka cast ebiga..protiv nas je imao doduse losu tekmu nije mogo meda, ali mi smo takva odbrana ebiga ne dajemo mnogo protivniku...samo svaka mu cast nema veze imao je 4INT-a ali brate respekt za ovo

edit:

ipak nista ebem ti prste :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 okt 2012, 00:44

Gintsi i njihova sreca. Uvijek kada je gusto FORTUNA je na njihovoj strani.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 29 okt 2012, 00:49

Odlična utakmica puna preokreta. Ko bi rekao nakon što su Giantsi strašno krenuli.Onda preokret Cowboysa, pa opet Giantsi zatim napad Cowboysa za pobjedu i fumble i onda Giantsi ne prave ništa i Cowboysi dolaze par inči do pobjede i srećom za Giantse utakmica se završava u njihovu korist.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 okt 2012, 00:49

uh pobjeda na kraju :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 okt 2012, 01:07

Hebem ti Baseball. Utakmica izmedju Manninga i Breesa, a ja istu moram gledati preko streama.
Tek sada vidjoh da su se Packersi dosta mucili protiv Jaguarsa, a dok se pitam sta li su Chargersi i Brownsi igrali. :? :? Jadni navijaci na toj utakmici.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 okt 2012, 02:50

ma ja Packersi se mucili ebiga kazem ti..Rogers samo 180 yardi ko i Cutler ahahaha...ali biga zato sto su bacili to je bilo kljucno...pa Cutler je eto bacio zadnjih preko 120 yardi u dva zadnja driva za TD i FG za pobjedu ebiga....ma dobro to su utkamice gdje ekipe udju drugacije ..jendostavo podcijenili su ekipe i zato im se to moglo osvetiti...Bearsi nisu danas zasluzili po nicemu da pobjede..jednostavno nekad smo izgledlai dobo a gubili smo, ali danas bogami najlosija utkamica Bearsa ikad koju sam gledao..dozvolili smo 416 yardi i mi imali 250 ukupno i opet smo dobili tekmu :)..Panthersi ove godine sve utakmice gube u zadnem drivu ..koliko su ih zijanili ovako?...Nowton opet pogrijesi INT TD na kraju ebiga i opet znaci on je izgubio utkamicu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 okt 2012, 03:45

sta im Manning radi :)..a volio sam gledat ovu tekmu cisto zbog dva QB...Manning **** i kamermane...maloprije i kamermana trznu nije upratio gdje je sakrio loptu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 29 okt 2012, 09:10

amerosm je napisao/la:INT Romo-a i pobjeda Giantsa. Ja da sam na mjestu vlasnika Cowboysa otpustio bi cijeli napad zajedno sa njihovim trenerima. Hebote imaju tri puta priliku da osvoje 1 yard za novi 1st down, a oni ni jednom ne idu na trcanje... :? :?
Ti si vazda radikalan bio. :lol:

Igrao sam utakmicu u Kaknju, tako da nisam mogao gledati New England. Pokusat cu skinuti tekmu preko torrenta pa cu onda dati svoj sud. ;)

Ali eto, kao sto @amerosm kaze, fino je napokon odigrati utakmicu bez nerviranja.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2012, 13:28

Kakva dominacija Denvera, kakva dominacija Manninga :D Prelagan raspored do kraja, prosetat ce se ligom...

Manning je sada preuzeo i prvo mjesto od Rodgersa kao najbolji QB lige (dosadasnjeg dijela), sa QB rateom 109, dok je Rodgers 107.9 :D Recimo da je Brady na 5. mjestu...

Inace, steta za ono hvatanje Bryanta :o Prsti mu bili ob i ponisten TD za pobjeda, jes' onaj Romo nesretan frajer...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 okt 2012, 20:01

Peytonu je kako vidim bilo strašno teško protiv 32 odbrane u NFL-u, kojoj je čak uzeo i Portera da ne bude onih situacija kao u SB :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2012, 21:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:Peytonu je kako vidim bilo strašno teško protiv 32 odbrane u NFL-u, kojoj je čak uzeo i Portera da ne bude onih situacija kao u SB :mrgreen:
Da, jesil' vidio dominacije poslije godine neigranja? 8-) A tek je pocelo, tek u decembru ocekujemo najbolje od njega... + lagan raspored do kraja sezone, auuu, po meni glavni kandidat za MVP, a za Broncose sam prognozirao na pocetku sezone dokle ce...

Inace, kad bi sad poceo PO, Coltsi bi igrali sa Patriotsima :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 okt 2012, 22:19

Edin TM87 je napisao/la:
Ruku na srce i ova utakmica nije ista od kako je otisao Peyton - odnosno to rivalstvo je splasnulo. Mislim da bi Vas u toj utakmici dobili zahvaljujuci Brady-u, ali ja ocekujem da ce Patriotsi do kraja biti drugi nosioc iza Texansa - zbog povreda koje su zadesile Ravense.

Mozda odlaskom Brady-a i dolaskom nekog novog QB-a slicnog Lucku to rivalstvo ponovo zazivi, ali do tad ima jos dosta vremena.

PS: Bice zanimljiva utakmica za tri sedmice, a jedno je sigurno da ce secondary-ji obje ekipe na toj utakmici dominirati. :D :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2012, 22:34

amerosm je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
Ruku na srce i ova utakmica nije ista od kako je otisao Peyton - odnosno to rivalstvo je splasnulo. Mislim da bi Vas u toj utakmici dobili zahvaljujuci Brady-u, ali ja ocekujem da ce Patriotsi do kraja biti drugi nosioc iza Texansa - zbog povreda koje su zadesile Ravense.

Mozda odlaskom Brady-a i dolaskom nekog novog QB-a slicnog Lucku to rivalstvo ponovo zazivi, ali do tad ima jos dosta vremena.

PS: Bice zanimljiva utakmica za tri sedmice, a jedno je sigurno da ce secondary-ji obje ekipe na toj utakmici dominirati. :D :D
Zbog povreda koje su zadesile Ravense, ja mislim da ce Denver biti seed 2, al' eto ako vi ne mislite tako nema veze...

Istina da tekma vise nije ista, al' nama je itekako vazda, jer ako dobijemo iduce 2 (miami, jax) i uhvatimo formu, te iznenadimo vas PO ce biti siguran 100%, a sto se tice secondarya, odigrati vise poena :mrgreen: Ne znam za vas, al' mi smo napravili samo 2 INT-a od pocetka sezone :lol: :lol: :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2012, 22:47

@Amere, kako mislis da cete bit ispred Denvera? :roll:

Nema lakseg rasporeda u ligi, pa ljudi nemaju tekmu gdje bi mogli izgubit :roll: Jedino Ravensi, al' oni su okasapljeni povredama, dok vi imate Hjuston i 49-rse...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 okt 2012, 23:05

Edin TM87 je napisao/la:@Amere, kako mislis da cete bit ispred Denvera? :roll:

Nema lakseg rasporeda u ligi, pa ljudi nemaju tekmu gdje bi mogli izgubit :roll: Jedino Ravensi, al' oni su okasapljeni povredama, dok vi imate Hjuston i 49-rse...

Istina je da Broncosi imaju lagan raspored, ali ja ocekujem da ce jednu utakmicu napraviti kiks. Takodjer ocekujem da cemo mi izgubiti jednu od ove dvije utakmice tako da bi na kraju imali isti omjer.

Eh sada ne znam kakva je procedura kada je u pitanju isti omjer i kada su ekipe igrale medjusobni duel u sezoni i radi toga sam stavio Patriotse na drugo mjesto.

No mislim da idemo predaleko, jer se svasta moze desiti do kraja. Vidio si sta se nama desilo u dva uzastopna navrata gubimo dobijene utakmice, no ove je neko moje vidjenje, a neko ce se sloziti, a neko ne.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2012, 23:07

Evo sklopio sam ugovor sa mossom, po cenera, k'o ce biti seed 2, Denver ili New England, pa da to iznesem javno, opklada se ponistava ako to slucajno bude Baltimore, ili Manning ili Brady ne odigraju 1 tekmu do kraja sezone.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 okt 2012, 23:30

Svi spominju Menninga, i dobru tekmu sa njegove strane. Dobro, to je i bilo ocekivano, Menning je u pitanju, plus je jos igrao i protiv najgore odbrane lige. Ali niko ne spominje kako je odbrana Denvera zaustavila Brees-a... Potpuno ne ocekivano.

Odavno nisam gledao da ga je neko zaustavio onako dobro kao Denver sinoc.
Postovanje treba zaraditi.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 30 okt 2012, 09:15

Nekako sam dobio dojam da kod svetaca jedino bitno da Brees nastavi TD niz i nekako se time zadovolje.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.