Moderator/ica: rio_Ferdy88

Jadni navijaci na toj utakmici.
 Jadni navijaci na toj utakmici. ..Panthersi ove godine sve utakmice gube u zadnem drivu  ..koliko su ih zijanili ovako?...Nowton opet pogrijesi INT TD na kraju  ebiga  i opet znaci on je izgubio utkamicu
..Panthersi ove godine sve utakmice gube u zadnem drivu  ..koliko su ih zijanili ovako?...Nowton opet pogrijesi INT TD na kraju  ebiga  i opet znaci on je izgubio utkamicu ..a volio sam gledat ovu tekmu cisto zbog  dva QB...Manning **** i kamermane...maloprije i kamermana trznu nije upratio gdje je sakrio loptu
..a volio sam gledat ovu tekmu cisto zbog  dva QB...Manning **** i kamermane...maloprije i kamermana trznu nije upratio gdje je sakrio loptuTi si vazda radikalan bio.amerosm je napisao/la:INT Romo-a i pobjeda Giantsa. Ja da sam na mjestu vlasnika Cowboysa otpustio bi cijeli napad zajedno sa njihovim trenerima. Hebote imaju tri puta priliku da osvoje 1 yard za novi 1st down, a oni ni jednom ne idu na trcanje...

Prelagan raspored do kraja, prosetat ce se ligom...
 Prelagan raspored do kraja, prosetat ce se ligom... Recimo da je Brady na 5. mjestu...
 Recimo da je Brady na 5. mjestu... Prsti mu bili ob i ponisten TD za pobjeda, jes' onaj Romo nesretan frajer...
 Prsti mu bili ob i ponisten TD za pobjeda, jes' onaj Romo nesretan frajer...
Da, jesil' vidio dominacije poslije godine neigranja?rio_Ferdy88 je napisao/la:Peytonu je kako vidim bilo strašno teško protiv 32 odbrane u NFL-u, kojoj je čak uzeo i Portera da ne bude onih situacija kao u SB
 A tek je pocelo, tek u decembru ocekujemo najbolje od njega... + lagan raspored do kraja sezone, auuu, po meni glavni kandidat za MVP, a za Broncose sam prognozirao na pocetku sezone dokle ce...
 A tek je pocelo, tek u decembru ocekujemo najbolje od njega... + lagan raspored do kraja sezone, auuu, po meni glavni kandidat za MVP, a za Broncose sam prognozirao na pocetku sezone dokle ce...
Ruku na srce i ova utakmica nije ista od kako je otisao Peyton - odnosno to rivalstvo je splasnulo. Mislim da bi Vas u toj utakmici dobili zahvaljujuci Brady-u, ali ja ocekujem da ce Patriotsi do kraja biti drugi nosioc iza Texansa - zbog povreda koje su zadesile Ravense.Edin TM87 je napisao/la:
Inace, kad bi sad poceo PO, Coltsi bi igrali sa Patriotsima

Zbog povreda koje su zadesile Ravense, ja mislim da ce Denver biti seed 2, al' eto ako vi ne mislite tako nema veze...amerosm je napisao/la:Ruku na srce i ova utakmica nije ista od kako je otisao Peyton - odnosno to rivalstvo je splasnulo. Mislim da bi Vas u toj utakmici dobili zahvaljujuci Brady-u, ali ja ocekujem da ce Patriotsi do kraja biti drugi nosioc iza Texansa - zbog povreda koje su zadesile Ravense.Edin TM87 je napisao/la:
Inace, kad bi sad poceo PO, Coltsi bi igrali sa Patriotsima
Mozda odlaskom Brady-a i dolaskom nekog novog QB-a slicnog Lucku to rivalstvo ponovo zazivi, ali do tad ima jos dosta vremena.
PS: Bice zanimljiva utakmica za tri sedmice, a jedno je sigurno da ce secondary-ji obje ekipe na toj utakmici dominirati.
 Ne znam za vas, al' mi smo napravili samo 2 INT-a od pocetka sezone
 Ne znam za vas, al' mi smo napravili samo 2 INT-a od pocetka sezone  

Jedino Ravensi, al' oni su okasapljeni povredama, dok vi imate Hjuston i 49-rse...
 Jedino Ravensi, al' oni su okasapljeni povredama, dok vi imate Hjuston i 49-rse...Edin TM87 je napisao/la:@Amere, kako mislis da cete bit ispred Denvera?
Nema lakseg rasporeda u ligi, pa ljudi nemaju tekmu gdje bi mogli izgubitJedino Ravensi, al' oni su okasapljeni povredama, dok vi imate Hjuston i 49-rse...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.