AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nije me ni Milan nesta narocito odusevio,ocekivao sam vise,vidim kazu Milan igrao veoma dobro drugi deo,to je onda verovatno ono sto sam ja masio od poluvremena do 75.minute jer u prvom poluvremenu i do kraja tekme nije odigrao Milan nesta vredno paznje. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ko nije gledao a ima FTV nek okrene ide snimak, evo snajder će ga sad zabiti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Rasističke gestikulacije
Milanov Pato razljutio kineske navijače

Alexandre Pato, napadač Milana, je na proslavi osvajanja italijanskog Super kupa, napravio gestu koja je razljutila Kineze.
Naime, Milan je u jučerašnjoj utakmici savladao Inter rezultatom 2:1 u utakmici koja je odigrana u Pekingu. Nakon završetka utakmice i primanja pehara Pato je svojim grstikulacijama, koju su mnogi protumačili kao rasističku, razljutio domaćine koji su i više nego srdačno dočekali italijanske ekipe.

kakve sve gluposti se mogu cuti i procitati na danasnjem vaktu

- Boateng_27
- Kontakt:
Ma de ba stipu to, nakon toga gesta pokazao je palac ... u smislu " Kinezi Svaka Čast "
Imal ko jači ???

Imal ko jači ???

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Titova-Juga
- Kontakt:
scudetto je napisao/la:
Rasističke gestikulacije
Milanov Pato razljutio kineske navijače![]()
![]()
![]()
Alexandre Pato, napadač Milana, je na proslavi osvajanja italijanskog Super kupa, napravio gestu koja je razljutila Kineze.
Naime, Milan je u jučerašnjoj utakmici savladao Inter rezultatom 2:1 u utakmici koja je odigrana u Pekingu. Nakon završetka utakmice i primanja pehara Pato je svojim grstikulacijama, koju su mnogi protumačili kao rasističku, razljutio domaćine koji su i više nego srdačno dočekali italijanske ekipe.![]()
kakve sve gluposti se mogu cuti i procitati na danasnjem vaktu
KAKO MRZIM GLUPE NOVINARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Boateng_27
- Kontakt:
BTW : Berlusconi i dalje pokazuje svoju Dominaciju nad ostalim Predsjednicima Svjetskih Klubova ...
Ovo je bio njegov 28. Pehar ...
Ovo je bio njegov 28. Pehar ...

MILAN – Here are the trophies won in the Berlusconi era
15 IN ITALY
8 League Titles (Milan reigning champions)
1 Italian Cup
6 Italian Super Cups
13 ABROAD
1 Fifa Club World Cup
2 Intercontinental Cups
5 Champions Leagues
5 European Supercups
mamu mu **** još se žali na suđenje, nadam se da će flamini i gattuso odraditi 'posao' u nastavku sezone. ne mogu da vjerujem da je ovo **** dobilo poziv prandellia.Supercoppa Italiana loss against AC Milan hard to swallow - Inter's Thiago Motta
"This loss is hard to swallow. It was a game that we could have managed better, especially because, most of all in the first half, we had done very well. We made mistakes," Motta said on the club's official website.
"It definitely went well in the first half, with a tight defence, with each one of us knowing exactly what to do, with everyone helping out on field. Then our performance declined a little, but it's not that AC Milan did a lot. Their first goal came out of a strange situation and the second on a long ball."
Motta then expressed his frustration with referee Nicola Rizzoli's display as he felt the official didn't have the best of games.
"I spoke many times with the referee about it, I didn't understand. He kept repeating that he also booked them, but that's not the point. Every time we protested it was a card, but in football you can also foul forty times and perhaps nothing happens at all."
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ow-inters-
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim ... nter/35158 pogledaj ko je imao najvise uspjesnih dodavanja,,,boli Prandellija hojto sto je on stao Gattusu na nogu,,Na pocetku utakmice se na Motti moglo nakupit 2-3 zuta,samo ste njega udarali,,Gattuso na Obiju i Alvarezu mogao 3 zuta dobit,,nemoj tako,,baresi#6 je napisao/la: mamu mu **** još se žali na suđenje, nadam se da će flamini i gattuso odraditi 'posao' u nastavku sezone. ne mogu da vjerujem da je ovo **** dobilo poziv prandellia.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma svaka čast za igru, samo mu svi zamjeramo onaj krvnički start na silvu koji leži na travi, a ovaj ga gazi ono baš podmuklo.adointer je napisao/la:http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim ... nter/35158 pogledaj ko je imao najvise uspjesnih dodavanja,,,boli Prandellija hojto sto je on stao Gattusu na nogu,,Na pocetku utakmice se na Motti moglo nakupit 2-3 zuta,samo ste njega udarali,,Gattuso na Obiju i Alvarezu mogao 3 zuta dobit,,nemoj tako,,baresi#6 je napisao/la: mamu mu **** još se žali na suđenje, nadam se da će flamini i gattuso odraditi 'posao' u nastavku sezone. ne mogu da vjerujem da je ovo **** dobilo poziv prandellia.
interesantna statistika, sramota sa sedorfa ili snajdera da jedan mesar ima više dodavanja od njih.
A i to što ga prandeli zove je ok, mada je bruka za italiju da nemaju defanzivnih veznih, nekad ne tako davno imali su desetak od kojih je svaki mogao bez problema igrati u reprezentaciji a sad moraju brazilu davati državljanstvo da im igra DMF, pa nije ronaldo-ronaldino-kaka i sl. već tiago mota

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
@Ado čak štaviše ako idiot igra već za italiju treba da se i ponaša u skladu s time a ne da ulazi u konflikte i na onakav najblaže rečeno sramni start kupi 'simpatije'. da je koristan igrač to stoji, već je i dao gol za italiju u kvalifikacijama.
usput paloschi će izgleda ponovo na posudbu, gotovo sigurno u neki slabiji klub u seriji a. ono malo što je odigrao u pripremama nije obećavajuće. također izgledan je odlazak cassana, genoa ili neki dr. klub tako da će trebati ne samo pojačanja u veznom redu već i u napadu jer duga je sezona pato stalno povrijeđen, ibro nek pokupi koji karton kao i prošle eto ti belaja ostaje binho a nema cassana da te vadi. da se mene pita ja bi ostavio cassana, dao je nekoliko važnih golova i mnogo asistencija u ono malo što je igrao.
EDIT: UFFICIALE: Paloschi al Chievo
usput paloschi će izgleda ponovo na posudbu, gotovo sigurno u neki slabiji klub u seriji a. ono malo što je odigrao u pripremama nije obećavajuće. također izgledan je odlazak cassana, genoa ili neki dr. klub tako da će trebati ne samo pojačanja u veznom redu već i u napadu jer duga je sezona pato stalno povrijeđen, ibro nek pokupi koji karton kao i prošle eto ti belaja ostaje binho a nema cassana da te vadi. da se mene pita ja bi ostavio cassana, dao je nekoliko važnih golova i mnogo asistencija u ono malo što je igrao.
EDIT: UFFICIALE: Paloschi al Chievo
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ibra: Okanit ću se fudbala kad mi istekne ugovor s Milanom
Najavio vrijeme oproštaja
Švedski napadač je osvojio sedam nacionalnih naslova u četiri različite lige, ali još uvijek se nada da će karijeru okruniti trofejom u Ligi prvaka
Nakon što je svojim pogotkom pomogao Milanu u osvajanju italijanskog Superkupa protiv Intera (2:1), prošli vikend Zlatan Ibrahimović (29) je izrazio želju da do kraja karijere ostane među Rossonerima. Švedski nogometaš došao je u Milan prošlo ljeto na posudbu iz Barcelone, a u junu je i definitivno postao član aktuelnog italijanskog prvaka, potpisavši četverogodišnji ugovor.
„Želim osvojiti sve moguće trofeje kao član Milana. Kad ostvarim te ciljeve i kad mi istekne sadašnji ugovor, objesit ću kopačke o klin“, izjavio je Ibrahimović za Tuttosport.
Švedski napadač je osvojio sedam nacionalnih naslova u četiri različite lige, ali još uvijek se nada da će karijeru okruniti trofejom u Ligi prvaka.
Najavio vrijeme oproštaja
Švedski napadač je osvojio sedam nacionalnih naslova u četiri različite lige, ali još uvijek se nada da će karijeru okruniti trofejom u Ligi prvaka
Nakon što je svojim pogotkom pomogao Milanu u osvajanju italijanskog Superkupa protiv Intera (2:1), prošli vikend Zlatan Ibrahimović (29) je izrazio želju da do kraja karijere ostane među Rossonerima. Švedski nogometaš došao je u Milan prošlo ljeto na posudbu iz Barcelone, a u junu je i definitivno postao član aktuelnog italijanskog prvaka, potpisavši četverogodišnji ugovor.
„Želim osvojiti sve moguće trofeje kao član Milana. Kad ostvarim te ciljeve i kad mi istekne sadašnji ugovor, objesit ću kopačke o klin“, izjavio je Ibrahimović za Tuttosport.
Švedski napadač je osvojio sedam nacionalnih naslova u četiri različite lige, ali još uvijek se nada da će karijeru okruniti trofejom u Ligi prvaka.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Paloschi ide u Chievo na posudbu....
Spominje se Drogba kao Vice Ibra,Lukaku je na ljekarskim pregledima u Londonu,sad sta ce biti vidjet cemo....
Uglavnom Ćelo nas opasno zabavlja hehhehe
Spominje se Drogba kao Vice Ibra,Lukaku je na ljekarskim pregledima u Londonu,sad sta ce biti vidjet cemo....
Uglavnom Ćelo nas opasno zabavlja hehhehe
Danas rodjendan slavi jedan jedini, velikii Pippo Inzaghi!
Grande Pippo i da prestignes Raula ove godine po golovima u Euro takmicenjima!

Genius, outrageous, the best ever! RF!
- senad_flamin
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pippo, spremaj dresove sa VELIKIM Brojevima . )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- sarajlija89
- Kontakt:
Vec sam cestito na nasoj temi, ali evo i ovdje...retro je napisao/la:Danas rodjendan slavi jedan jedini, velikii Pippo Inzaghi!![]()

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Boateng_27
- Kontakt:
Tek na ovom videu sam se prisjetio lijepih trenutaka snjim, jao šta mi je radosti donio taj čovjek ... Zabijao je svima počevši od Reala,Liverpoola,Bayerna i tako dalje ... Jednostavno Pippo>Raul
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Daj nemoj nasmijavati...a to Raul nije zabijao Milanu, Barci, Manchi, Bayernu? Pippo je zvijer ali ne moze on s Raulom u istu recenicuBoateng_27 je napisao/la:Tek na ovom videu sam se prisjetio lijepih trenutaka snjim, jao šta mi je radosti donio taj čovjek ... Zabijao je svima počevši od Reala,Liverpoola,Bayerna i tako dalje ... Jednostavno Pippo>Raul![]()
[youtube][/youtube]

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- senad_flamin
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ljudi ovakav gol ako i jedan napadac uspije postici svaka mu cast..
Pippo onako smotan,mrsav, htjede da zakuca,ofula i ispade finta dodje mu na glavu,. LEGENDA !

Ljudi ovakav gol ako i jedan napadac uspije postici svaka mu cast..

Pippo onako smotan,mrsav, htjede da zakuca,ofula i ispade finta dodje mu na glavu,. LEGENDA !

-RIVALDO-
- Boateng_27
- Kontakt:
Tebi je on institucija, a meni Pippo ... rasprava je posve bespotrebna ... kažem Pippo>Raul logično jer mi je on draži i igra u mom klubu, to je toRaul7 je napisao/la: Daj nemoj nasmijavati...a to Raul nije zabijao Milanu, Barci, Manchi, Bayernu? Pippo je zvijer ali ne moze on s Raulom u istu recenicu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.