BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

skyisthelimit

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la skyisthelimit » 11 nov 2011, 23:56

gruezi je napisao/la:SUSIC KRETEN nevidzeni.,..kako je moguce da stavlja salihovica da cuva brzeg od sebe...gdje tu logika...olahko smo gubili 50 50 duele na sredini pogotovo u prvom poluvremenu tu nam je trebao salihovic a ne na strani...dalje..ostavljat ibisevica na klupi moze samo orangutan ...tek kad je on usao vidjelo se koliko je portugal ranjiv...igrali smo upravo onu igru koja nas je izbacila prije 2 god tj nabij dzeki pa sta bude...dalje slobodni udarci i korneri, 5-6 uzasno izvedenih prekida...za nepovjerovat...izgledali smo konfuzno izgubljeno nezrelo...krmak vadi salihovica 25 minuta prije kraja i radi ono sto je jos od pocetka trebao uradit a to je stavit lulica na beka da cuva nanija...kako je moguce da jedan zahirovic prelazi na poziciju medzunjanina a ne salihovic koji je 10 pita iskusniji i bolji....e mooooj safete...misimovic je trebao napolje vec na poluvremenu lik je totalno beskoristan u napadu a odbrani da negovorimo...seta on seta dzeko nigdje pritiska na portugalsku zadnju liniju i ljudi kao od sale iznose loptu i otezavaju posao nasim veznima i odbrani...pjanic se gusi na desnoj strani ono jednostavno nije njegova pozicija ,medunjanin i rahimic pod pritiskom igraju protiv brzih i boljih od sebe a misketa nigdje da im pomogne...

logika ti je u guzici jesil cuo.jel te stid internet huliganu.gade mi se ljudi ko ti, zapravo neljudi....

Za takve primitivce poput tebe nemam rijeci....zaostali otpadak orangutana
15.10 - 15.06 ...

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 11 nov 2011, 23:57

Upravo stigoh sa tekme, sreca pa sam izbjegao najvecu guzvu.
Srce mi je k´o Ozren zbog toga sto je do jucer anonimni Zahirovic stavio u dzep Cristinu...
Nije mu dao da se odvoji od njega ni sekunde , svaka cast majstore!
Atmosferu su nam malo kvarili "gledatelji", **** ih kospa u dupe, samo zderu i sjede :evil:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 11 nov 2011, 23:57

kokakolas je napisao/la:Grohotom se smijem :lol:

Vi bi bez tri standardna defanzivca otvarali utakmicu sa dva napadača? Rodila majka pametnice svoje :D

Na kratko, prezadovoljan sam rezultatom i prije utakmice sam rekao da bih odmah potpisao 0:0. Čestitam našim zmajevima, koji su stvarno odradili jedan enorman posao. U Lisabon odlazimo sa beton odbranom, što će prije svega dići samopouzdanje veznom redu i dozvoliti selektoru da otvori utakmicu sa dva napadača.

Iako je nezahvalno izdvajati najbolje pojedince u ovako teškim utakmicama moram priznati da su Begović, Spahić, Zahirović i Rahimić danas bili fenomenalni.
kratko i jasno ! dodo bi tu još Jahića odigro je momak vrlo dobro ;)

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 11 nov 2011, 23:57

Joj, stručnjaka!!!!!
Ovo je naša zemlja i naša repka i da su najgori naši su!!!!! I da odigraju najlošije, naši su!!! I kad vidim da se Sušić ili Ibišević ili ko drugi naziva "kretenom", zapitam se kako ove ovolike stručnjake nisu već otkrila Barca, Real, Manchester...
De, malo poštovanja prema onima koje ste dizali u zvijezde prije početka utakmice.
Ne pljuj na svoje, marvo!!!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 11 nov 2011, 23:58

gruezi je napisao/la:SUSIC KRETEN nevidzeni.,..kako je moguce da stavlja salihovica da cuva brzeg od sebe...gdje tu logika...olahko smo gubili 50 50 duele na sredini pogotovo u prvom poluvremenu tu nam je trebao salihovic a ne na strani...dalje..ostavljat ibisevica na klupi moze samo orangutan ...tek kad je on usao vidjelo se koliko je portugal ranjiv...igrali smo upravo onu igru koja nas je izbacila prije 2 god tj nabij dzeki pa sta bude...dalje slobodni udarci i korneri, 5-6 uzasno izvedenih prekida...za nepovjerovat...izgledali smo konfuzno izgubljeno nezrelo...krmak vadi salihovica 25 minuta prije kraja i radi ono sto je jos od pocetka trebao uradit a to je stavit lulica na beka da cuva nanija...kako je moguce da jedan zahirovic prelazi na poziciju medzunjanina a ne salihovic koji je 10 pita iskusniji i bolji
Šta ima, Mourinho? Salihović čuvao bržeg od sebe? A zar smo imali nekog bržeg od Nanija i Ronalda? Walcott Bosanac?
Što se tiče ulaska Ibiševića, nismo samo zbog njega bili bolji. Bili smo bolji jer je i Maletić ušao na beka. Prije toga je igrao Zahirović koji ofanzivno nije ništa radio, sva igra nam je išla preko lijeve strane, ali bilo je prerizično staviti Maletića na Ronalda od početka utakmice. Salihović je izašao zato što nije spreman i imao je žuti karton. Kako je u Madridu, Mourinho?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 nov 2011, 23:58

Hari pasa moj.Ako je tebi Pape drazi od majke meni nije vjeruj mi.Zaboli me neka stvar za njim a ti u advokate pa ga brani.A za alipasino pa komsije mi prvi pitari braca mai da ostale ne nabrajam misu jedan.Idi mazni zvrk pite bice ti lakse.Ja kad sam papetovu oprostajnu tekmu gledo na kosevu protiv Partizana gdje si ti bio da nisi ti izbjego od Trnova misu jedan.Dakle zbog selektora i nerjesenog ishoda u Albaniji mi se sad moramo **** sa Portugalom.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2011, 23:59

Alipasino je napisao/la:Hari pasa moj.Ako je tebi Pape drazi od majke meni nije vjeruj mi.Zaboli me neka stvar za njim a ti u advokate pa ga brani.A za alipasino pa komsije mi prvi pitari braca mai da ostale ne nabrajam misu jedan.Idi mazni zvrk pite bice ti lakse.Ja kad sam papetovu oprostajnu tekmu gledo na kosevu protiv Partizana gdje si ti bio da nisi ti izbjego od Trnova misu jedan.Dakle zbog selektora i nerjesenog ishoda u Albaniji mi se sad moramo **** sa Portugalom.
Grohotom se smijem. :lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 12 nov 2011, 00:00

vidi podrumasa sarajevski jel vam to krivo sto se nije igralo na vasim oranicama u sarajevu :lol: :lol: :lol: :lol: ZAHA MAJSTORE ZENICA JE UZ TEBE

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 12 nov 2011, 00:00

vidi podrumasa sarajevski jel vam to krivo sto se nije igralo na vasim oranicama u sarajevu :lol: :lol: :lol: :lol: ZAHA MAJSTORE ZENICA JE UZ TEBE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 nov 2011, 00:00

Bravo Zmajevi!

slika

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 12 nov 2011, 00:00

pustite ove s*ronje sto pljuju po susicu..pljuvali bi oni po njemu i da je vedo igro od pocetka..samo bi druga prica bila...naigrale se s*ronje previse FM2012 pa ih sad groznica trese
Zadnja izmjena: Sta hoces.ba ?, dana/u 12 nov 2011, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 12 nov 2011, 00:00

Zahirović
Ala mi je srce kucalo 200 na sat kad je izblokirao sut Ronaldu u 1p, a 300 na sat kad se spetljo i lopta dosla do Postige :shock: :shock:

Fuj **** je onaj Postiga pa ni Ronaldo mu ravan nije, uvijek se nesto kofrci..

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 12 nov 2011, 00:01

BH repka igra za svaki respekt! Tvrdi ko beton! Ni ozljede, ni kartoni ne mogu narušiti fizionomiju i prepoznatljivu igru.... Najbolji igrač svijeta nije se naigrao kraj rezervne obrambene postave BIH....Sedma utakmica zaredom bez poraza i bez primljenog gola iz igre...BRAVO!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 nov 2011, 00:02

Ne ponovilo se Bilino polje više nikad ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 nov 2011, 00:03

kulinban je napisao/la:Nemojte mi Maletića, dobar je bio!!!!!
Maletic bas onaj naski mentalitet - muda do poda.

Zajebo loptu i osjeco se odgovornim i vrati se sprintom nazad i izbije je Ronaldu iz noge - mudonja... svaka cast.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 12 nov 2011, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 12 nov 2011, 00:03

Alipasino je napisao/la:Hari pasa moj.Ako je tebi Pape drazi od majke meni nije vjeruj mi.Zaboli me neka stvar za njim a ti u advokate pa ga brani.A za alipasino pa komsije mi prvi pitari braca mai da ostale ne nabrajam misu jedan.Idi mazni zvrk pite bice ti lakse.Ja kad sam papetovu oprostajnu tekmu gledo na kosevu protiv Partizana gdje si ti bio da nisi ti izbjego od Trnova misu jedan.Dakle zbog selektora i nerjesenog ishoda u Albaniji mi se sad moramo **** sa Portugalom.

idi bolan poslusaj sinocnju izjavu Osima Ivice na Tvsa, pa svaku rijec upijaj, a nemoj tako mlatiti
15.10 - 15.06 ...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 nov 2011, 00:03

A i portugalci seru po pitanju terena, Bilino je mala maca u odnosu na ono sta je Mourinho radio od Stanford Bridga u duelima sa Barcom.

[youtube][/youtube]

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 12 nov 2011, 00:03

Grdan je napisao/la:Ne ponovilo se Bilino polje više nikad ;) .
u citluku ce igrat :lol: :lol: ili mozda u sirokom :lol: :lol:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 12 nov 2011, 00:03

Pregledah sad na miru i snimku tekme.
Prije svega da se osvrnem na sudjenje po meni sasvim korektno sudija dopustio malo grublju igru
sto je ok, sad je druga stvar sto nas glavni paker nije navikao na to pa malo mu fali da padne (Misimovic).
Mislim da su nas tu Portugalci ubili tj odsjekli su misketa sa par jacih duela, a ovaj se "prepao".
Odbrana sve za 10 osim onog centarsuta kad je Zahiraga fulio loptu. Dzeko bio odjecen , ostatak veznog reda prosjek s tim da je Pjanic proigrao nakon prvih izmjena.
E sad se u portugalu nadam nekom Svabskom sudiji kojeg nasi igraci poznaju i imaju kakav takav autoritet kod njega prije svega tu mislim na Misimovica pa da svira poneki duel na nasu stranu :D
Sve u svemu uz znatno bolji teren nadam se dobrom rezultatu jos ako zatvore Balerinu kao veceras onda sam siguran 100% u prolaz.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 12 nov 2011, 00:04

Učinilo mi se da je Ronaldu nešto svijetlilo na glavi, možda ga Mevlid imao na nišanu.
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.