Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Aha
bistrikboy je napisao/la:bad_boy je napisao/la:Brate moj,tebi nijedna neodgovara,ova je bas mocnaNeutral je napisao/la:Fuj fufe.Ma pusti Rz88,prije godinu su mu fufe valjaleNeutral je napisao/la:
a brate i ova je dobra, ja stavim na mute i gledam shakiru-Barcelona- je napisao/la:hej jel zna neko kako se zove ona pjesma sad za svjetskog nije ona od shakire vec onda druga nesto all the nations,tako nekako ide mislim da pjeva neki crnac(bude ta pjesma na onoj reklami sa millom kad cjeli stadion plese)
zavisi sta podrazumijevas pod tim nasa Xd
Joj sta mrzim ovo "bubim","gjlim"jubim"..a hebem vas glupe. Cuj,jesam li dobro izabrala?? Uzela najsvetiji dres u Argentini i pita jel dobro izabrala.lejla je napisao/la:zavisi sta podrazumijevas pod tim nasa Xd
Nego, na kakav debilizam necu naici na divnom fejsu
I to sto kazes,ima i ono kad mi pisu sa W (wowim itd.majestic24 je napisao/la:Joj sta mrzim ovo "bubim","gjlim"jubim"..a hebem vas glupe. Cuj,jesam li dobro izabrala?? Uzela najsvetiji dres u Argentini i pita jel dobro izabrala.lejla je napisao/la:zavisi sta podrazumijevas pod tim nasa Xd
Nego, na kakav debilizam necu naici na divnom fejsu
Ima ona jedna grupaMonolog je napisao/la:HAHAHAHAHAHHA
Bubim, gulim, jojim su najveće gluposti prokletog "no lajfanja". Jbt, kada pogledaš komentare na face-u pomisliš da svako svakog voli, a kad izađu vani, te osobe se "kolju" prijekim pogledima i tračanjem.
Btw, tipka prt sc(r) ti služi za ovakve stvari.
Hoces da ti ja porucim iz Tuzle PIZZU TRKACICUEmir_ZENICA je napisao/la:Neutral imas li broj od doner piza haus ...toliko mi se jede ali mi mrsko kupiti,a znam da imaju dostavu...
pitam Neutral-a jer najcesce dole jede![]()
P.S A moze i ostali Zenicani
suti gladan sam,to je opasnobad_boy je napisao/la: Hoces da ti ja porucim iz Tuzle PIZZU TRKACICUfenomenalne pizze,dolaze za 5-10 min.
Nista brate naruci,dok ne dodje,imas na googlu slika od donera koliko hocesEmir_ZENICA je napisao/la:suti gladan sam,to je opasnobad_boy je napisao/la: Hoces da ti ja porucim iz Tuzle PIZZU TRKACICUfenomenalne pizze,dolaze za 5-10 min.
ma necu pizzu hocu doner
Evo nasao sam...znam da imam od njih onaj cjenovnik,ali ne znam gdje ostavimbad_boy je napisao/la: Nista brate naruci,dok ne dodje,imas na googlu slika od donera koliko hoces
mogu li i ja narucit, sta im fali svratit do JablaniceEmir_ZENICA je napisao/la:Evo nasao sam...znam da imam od njih onaj cjenovnik,ali ne znam gdje ostavimbad_boy je napisao/la: Nista brate naruci,dok ne dodje,imas na googlu slika od donera koliko hocespa sam kucu prevrnuo
062893798 je broj...pa eto da imate (posebno Neutral),dostava je besplatna![]()
P.S Hvala tebi
bad_boy je napisao/la:kako se ubacuje ove slike npr.kao sto je Lejla uradila sa fb.ako moze ko da objasni
Trenutno korisnika/ca: lakilone, muhamedhulk, soko i 16 gostiju.