Tako je.Ovdje sudi Vukasovic a on zna suditi i ne vjerujem da ce biti nekih gluposto.Uostalom,mene vise brine kako smo mi jucer odigrali,bude li u uzvratu onako ne pise nam se dobro!!adoni je napisao/la:Meni samo nije jasno sto vam trebaju ovakve price ovde gdje je 90% forumasa vise nego korektno glede sinosnje tekme..ja jos nisam procitao da je iko od njih rekao kako je gol opravdano ponisten,kako je bio ofsajd Selimovica,kako je sudjenje bilo na nivou ili u nasu korist..momci se gotovo 100%tno slazu sa nekim nasim vidjenjima tekme,ljudski cestitali,priznali zasluzeni poraz,naglasili da je to moglo biti i izrazenije..nicim,ali bas nicim nisu pokusali osporiti nasu pobjedu,slazu se da je sudjenje bilo kakvo je bilo,i sta sad.

A ovom blesi iznad sto napisa,pa jadan ne bio gdje imas bolje gostovanje,vecu sigurnost ko navijača,vi željinovci bi to trebali znati,barem stariji,gdje imas manje pritiska.Pa jucer cijeli stadio pravi pritisak,sto se cuje na na prijenosu,kod nas to radi 10 ljudi.Daj Bože kad bi i mi onko radili jer tako se ekipi pomaze.Balavac ako nemas sta reci vezano uz temu ne dolazi.Sad ce netko napisati kod vas navijači udaraju vratara druge momcadi,pale zastave,jel i to cirkus.Sto započinjes zagađivati temu.Nije potrebno,barem to od nas forumasa navijača Širokog nitko nigdje ne radi!!