NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 apr 2012, 13:31

adoni je napisao/la:Meni samo nije jasno sto vam trebaju ovakve price ovde gdje je 90% forumasa vise nego korektno glede sinosnje tekme..ja jos nisam procitao da je iko od njih rekao kako je gol opravdano ponisten,kako je bio ofsajd Selimovica,kako je sudjenje bilo na nivou ili u nasu korist..momci se gotovo 100%tno slazu sa nekim nasim vidjenjima tekme,ljudski cestitali,priznali zasluzeni poraz,naglasili da je to moglo biti i izrazenije..nicim,ali bas nicim nisu pokusali osporiti nasu pobjedu,slazu se da je sudjenje bilo kakvo je bilo,i sta sad.
Tako je.Ovdje sudi Vukasovic a on zna suditi i ne vjerujem da ce biti nekih gluposto.Uostalom,mene vise brine kako smo mi jucer odigrali,bude li u uzvratu onako ne pise nam se dobro!! ;)
A ovom blesi iznad sto napisa,pa jadan ne bio gdje imas bolje gostovanje,vecu sigurnost ko navijača,vi željinovci bi to trebali znati,barem stariji,gdje imas manje pritiska.Pa jucer cijeli stadio pravi pritisak,sto se cuje na na prijenosu,kod nas to radi 10 ljudi.Daj Bože kad bi i mi onko radili jer tako se ekipi pomaze.Balavac ako nemas sta reci vezano uz temu ne dolazi.Sad ce netko napisati kod vas navijači udaraju vratara druge momcadi,pale zastave,jel i to cirkus.Sto započinjes zagađivati temu.Nije potrebno,barem to od nas forumasa navijača Širokog nitko nigdje ne radi!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 apr 2012, 13:33

ŠB.TRN je napisao/la:Zasto Jefton dobi zuti karton ??Jel ono start uopce?
Zbog prigovora..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 26 apr 2012, 13:34

Ti Aldinne sto prije shvatis kakva si spradcina na ovom forumu,to za tebe bolje.
Niko neglumi finocu i svjestan sam hrpe nekih drugih stvari..ali je ovde rijec prvenstveno i samo o sinosnjoj tekmi,a tu su momci vise nego fer.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 26 apr 2012, 13:36

ŠB.TRN je napisao/la:
adoni je napisao/la:Meni samo nije jasno sto vam trebaju ovakve price ovde gdje je 90% forumasa vise nego korektno glede sinosnje tekme..ja jos nisam procitao da je iko od njih rekao kako je gol opravdano ponisten,kako je bio ofsajd Selimovica,kako je sudjenje bilo na nivou ili u nasu korist..momci se gotovo 100%tno slazu sa nekim nasim vidjenjima tekme,ljudski cestitali,priznali zasluzeni poraz,naglasili da je to moglo biti i izrazenije..nicim,ali bas nicim nisu pokusali osporiti nasu pobjedu,slazu se da je sudjenje bilo kakvo je bilo,i sta sad.
Tako je.Ovdje sudi Vukasovic a on zna suditi i ne vjerujem da ce biti nekih gluposto.Uostalom,mene vise brine kako smo mi jucer odigrali,bude li u uzvratu onako ne pise nam se dobro!! ;)
A ovom blesi iznad sto napisa,pa jadan ne bio gdje imas bolje gostovanje,vecu sigurnost ko navijača,vi željinovci bi to trebali znati,barem stariji,gdje imas manje pritiska.Pa jucer cijeli stadio pravi pritisak,sto se cuje na na prijenosu,kod nas to radi 10 ljudi.Daj Bože kad bi i mi onko radili jer tako se ekipi pomaze.Balavac ako nemas sta reci vezano uz temu ne dolazi.Sad ce netko napisati kod vas navijači udaraju vratara druge momcadi,pale zastave,jel i to cirkus.Sto započinjes zagađivati temu.Nije potrebno,barem to od nas forumasa navijača Širokog nitko nigdje ne radi!!
Kod vas to radi 10 ljudi, jer vas na stadionu bude dvije hiljade ljudi..i nema vas više. Upravo zbog toga što znam kako je u Širokom pišem ovim dobricama, koji nisu nikad bili u Širokom. Vi fol dobri nema šta, protiv vas komitet..
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 26 apr 2012, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 apr 2012, 13:36

ŠB.TRN je napisao/la:Zasto Jefton dobi zuti karton ??Jel ono start uopce?
mislim zbog prigovora,da li je bio start nisam vidio sa sjevera
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 apr 2012, 14:25

Poenta svega je da ste se bili raspizdili kako komitet radi sve za Zelju, kako vas jadnike terorisu, i onda dodje FINALE (alo finaleee) kupa i sudije DRASTICNO ostete Zelju, toliko ostete da je trebalo sve biti rijeseno u prvoj utakmici. I onda se ovi iz Sirokog usute ko neke pichke. Dajte nam sada PRIOPCENJE ZA JAVNOST, jer je ovo sramotno sudjenje, kad se vec borite za pravdu odradite to do kraja.
Sad samo mozete poslat priopcenje, ali tajno, onom pomocnom sucu. FUUUUUJ
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 apr 2012, 14:26

do utakmice zrinjski zeljo na itakmicama koje je sudio vukasovic nijo sa strane nije uzeo ni bod,a moze se malo zakopati mislim da gosti ni gola nisu dali a mogla bi se naci i statistika penala ovo sam napisao i pred tekmu sa zrinjom.moze biti da je sudio sve dobrim domacinima kojima su gostovali losi gosti mislim da se radi o 6 utakmica,inace poznat kao ''domacinski sudija''.
AMAR OSIM!!!

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 26 apr 2012, 14:56

csh je napisao/la:do utakmice zrinjski zeljo na itakmicama koje je sudio vukasovic nijo sa strane nije uzeo ni bod,a moze se malo zakopati mislim da gosti ni gola nisu dali a mogla bi se naci i statistika penala ovo sam napisao i pred tekmu sa zrinjom.moze biti da je sudio sve dobrim domacinima kojima su gostovali losi gosti mislim da se radi o 6 utakmica,inace poznat kao ''domacinski sudija''.
Ovo za Vukasovica jednostavavno nije tacno. Bilo bi lijepo malo se informisati prije nego se nesto napise 8-)
"JOŠ OD 1926"

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 26 apr 2012, 14:58

szlaja je napisao/la:Poenta svega je da ste se bili raspizdili kako komitet radi sve za Zelju, kako vas jadnike terorisu, i onda dodje FINALE (alo finaleee) kupa i sudije DRASTICNO ostete Zelju, toliko ostete da je trebalo sve biti rijeseno u prvoj utakmici. I onda se ovi iz Sirokog usute ko neke pichke. Dajte nam sada PRIOPCENJE ZA JAVNOST, jer je ovo sramotno sudjenje, kad se vec borite za pravdu odradite to do kraja.
Sad samo mozete poslat priopcenje, ali tajno, onom pomocnom sucu. FUUUUUJ
Baš tako.
Seru na sva zvona o sudijama i komitetu, a sad fol nešto realni i pošteni. Gori su ovi naši ..FUJ
Potpis!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 apr 2012, 15:05

veteran 1987 je napisao/la:
csh je napisao/la:do utakmice zrinjski zeljo na itakmicama koje je sudio vukasovic nijo sa strane nije uzeo ni bod,a moze se malo zakopati mislim da gosti ni gola nisu dali a mogla bi se naci i statistika penala ovo sam napisao i pred tekmu sa zrinjom.moze biti da je sudio sve dobrim domacinima kojima su gostovali losi gosti mislim da se radi o 6 utakmica,inace poznat kao ''domacinski sudija''.
Ovo za Vukasovica jednostavavno nije tacno. Bilo bi lijepo malo se informisati prije nego se nesto napise 8-)
prije desetak dana je bila statistika o sudijama ove godine i gotovo doslovice je ovako napisano,ako sam pogrijesio ispravi me priznat cu gresku!NADJI TEKME,ja ostajem pri ovome!
AMAR OSIM!!!

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 26 apr 2012, 15:18

csh je napisao/la:
prije desetak dana je bila statistika o sudijama ove godine i gotovo doslovice je ovako napisano,ako sam pogrijesio ispravi me priznat cu gresku!NADJI TEKME,ja ostajem pri ovome!
Za ovu godinu vjerovatno si u pravu, neznam, ja sam mislio na malo duzi period, mada mislim da Vukasovic i nije sudio nesto puno utakmica ove godine
"JOŠ OD 1926"

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 apr 2012, 15:24

sudio je 8 evo upravo provjeravam napisat cu kad zavrsim
AMAR OSIM!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 apr 2012, 15:26

SirokiZg je napisao/la:Šutio sam posljednja 2 tjedna.
Ponajviše jer sam saznao još neke stvari vezano uz posljednje utakmice koje nisu za pisanje na forumu a koje me je itekako sram kao vatrenog navijača Širokog.
Neki pojedinci bolje nek se pokriju ušima.

U potpunosti se slažem s dvojicom iznad.
Sa smjenom Karačića nismo apsolutno ništa dobili a jako puno smo izgubili.
Činjenica je da bi Karačić isto tako rutinski dobio Slobodu i Veleža
a činjenica je da bi Karačić sigurno bolje postavio momčad i više iskoristio slabosti želje
u današnjoj tekmi.
Ovako nam preostaje ništa drugo nego nada da će željo imati loš dan u uzvratu i da će naši
to znati iskoristiti.
Da, kao navijač Želje se u potpunosti slažem, ako neko zna nešto o nogometu reći će da je Karo(Karačić)jedan od najboljih i najautoritativnijih trenera sa ovih prostora, vrhunski sprema ekipu i nema zajeb.ncije.ali to vjerovatno ne odgovara ljudima koji vole izvlačiti lovu iz kluba, a takvih u Sirokom ima i otelo se kontroli čim su takav propust napravili, smjenili čovjeka koji je izgubio na Grbavici kod Želje, apsurd.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 apr 2012, 15:48

posto si me lijepo prozvao nasao sam 7 utakmica u kojima su pobijedili domacini,i zeljo izvukao bod u mostaru.Doduse treba biti posten pa reci da je sve utakmice svirao nama zrinjskom po tri i rudaru protiv travnika,sto opet ne mjenja cinjenucu da su domacini dobijali! ;)
AMAR OSIM!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 apr 2012, 16:13

Barney Stinson je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Imali vam sad Jelica da prica o suđenju :oops: sinoc smo osteceni za cist go i za dva nepostojeca opsajda.
Ajd kad me vuces za jezik, koliko je startova imao vas crni dok nije dobio zuti? Evo da ti odgovorim sigurno 5-6 od toga su dva bila za cisti zuti.. Jefton je dobio zuti cim je rekao nesto sucu dok se Zeba svađao sa pomocnim i nista.. Ruka Kvesica.. Onda i kriterij Zebu se dirne malo faul(mislim na situaciju iz koje je pao gol ako se ne varam, mozda grijesim) dok takvi fauli nama nisu svirani.. Po ovoj temi se povlači o suđenju u zadnjih 5 stranica nista nisam pisao jer tko radi ima pravo i da grijesi i ne vjerujem u te neke teroije zavjere. Mozda sam ja glup sto u to ne vjerujem ali necu da vjerujem, hoću da idem na utakmice u uvjerenju da ce bolji pobjediti po mogunosti da je to Široki.. Sudjenje je sinoc bilo loše, po mojoj nekoj procjeni cak i prelose.. Željo je zasluzeno pobjedio u tome ne dileme, čak je trebao i dobiti i sa vise razlike.. Slazem se da je sudac sinoc vise ostetio Želju i sto sada, oštetio je i nas ove godine vise puta.. Čitam vec neke zavjere Želji prvenstvo, Širokom kup, dosadili ste vise i Bogu i čovjeku sa tim pričama.. Da je nama osiguran kup zar ne bi sudac svirao penal kad se onaj balavac Zakarić bacio u prvom HT, ili Kvesicevo igranje rukom..
Ja bih se slozio ovdje sa Barneyem.
Zeljeznicar je bio nesto bolji tu vecer, jednostavno bili su agresivniji i imali pravi domacinski pristup i zasluzeno slavili, imali smo srece da smo jos uvijek u igri. Sto se tice sudjenja, bilo je puno gresaka, da, i na stetu Širokog i na stetu Zelje, a mislim da je najveci propust bio nepriznati gol Zeljeznicara jer JA MISLIM da nije zaledje bilo zato sto je pomocni poletio da sudi zaledje jednom igracu Zeljeznicara, koji je zaista u evidentnom zaledju i bio, al on nije dosao do lopte nego igrac odmah iza njega koji je iskocio iz drugog plana. Razumijem gresku, al smatram, osobno, da je greska. Toliko sto se toga tice, pa sad, pusti ove sto jedva docekaju da se zalete i sjate da provociraju i sta sve ne.
Netko je i dodao kao koja je razlika, treneri, itd., ne da mi se vracati unazad, razliku, kao sto rekoh, se ne moze preko noci ocekivati, ali pomak je napravljen vec, a sad, to sto neki jednostavno ne mogu priznati da ne mozes tek tako dobiti Zeljeznicara kuci, to je druga stvar.

I dalje smo u igri za osvajanje kupa, uvjeren sam da ce na Pecari biti drugacija to momcad i drugaciji tijek utakmice i uz pravi pristup nije nenadoknadiv zaostatak.
...Život za Široki...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 apr 2012, 16:19

interesantno je to, kad sudija osteti zelju onda je generalno lose sudjenje i suplje price, a kad osteti vas onda se navlaci za zelju, ne samo siroki nego i ostali klubovi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 apr 2012, 16:27

nick je napisao/la:interesantno je to, kad sudija osteti zelju onda je generalno lose sudjenje i suplje price, a kad osteti vas onda se navlaci za zelju, ne samo siroki nego i ostali klubovi...
Jel pitala nastavnica zemljopis danas??

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 apr 2012, 16:38

Nego jel zavrseno to PRIOPCENJE ZA JAVNOST, koliko im treba da napisu?
Majku mu staru, naglo izgubiste na azurnosti
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 apr 2012, 16:45

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Imali vam sad Jelica da prica o suđenju :oops: sinoc smo osteceni za cist go i za dva nepostojeca opsajda.
Ajd kad me vuces za jezik, koliko je startova imao vas crni dok nije dobio zuti? Evo da ti odgovorim sigurno 5-6 od toga su dva bila za cisti zuti.. Jefton je dobio zuti cim je rekao nesto sucu dok se Zeba svađao sa pomocnim i nista.. Ruka Kvesica.. Onda i kriterij Zebu se dirne malo faul(mislim na situaciju iz koje je pao gol ako se ne varam, mozda grijesim) dok takvi fauli nama nisu svirani.. Po ovoj temi se povlači o suđenju u zadnjih 5 stranica nista nisam pisao jer tko radi ima pravo i da grijesi i ne vjerujem u te neke teroije zavjere. Mozda sam ja glup sto u to ne vjerujem ali necu da vjerujem, hoću da idem na utakmice u uvjerenju da ce bolji pobjediti po mogunosti da je to Široki.. Sudjenje je sinoc bilo loše, po mojoj nekoj procjeni cak i prelose.. Željo je zasluzeno pobjedio u tome ne dileme, čak je trebao i dobiti i sa vise razlike.. Slazem se da je sudac sinoc vise ostetio Želju i sto sada, oštetio je i nas ove godine vise puta.. Čitam vec neke zavjere Želji prvenstvo, Širokom kup, dosadili ste vise i Bogu i čovjeku sa tim pričama.. Da je nama osiguran kup zar ne bi sudac svirao penal kad se onaj balavac Zakarić bacio u prvom HT, ili Kvesicevo igranje rukom..
Ja bih se slozio ovdje sa Barneyem.
Zeljeznicar je bio nesto bolji tu vecer, jednostavno bili su agresivniji i imali pravi domacinski pristup i zasluzeno slavili, imali smo srece da smo jos uvijek u igri. Sto se tice sudjenja, bilo je puno gresaka, da, i na stetu Širokog i na stetu Zelje, a mislim da je najveci propust bio nepriznati gol Zeljeznicara jer JA MISLIM da nije zaledje bilo zato sto je pomocni poletio da sudi zaledje jednom igracu Zeljeznicara, koji je zaista u evidentnom zaledju i bio, al on nije dosao do lopte nego igrac odmah iza njega koji je iskocio iz drugog plana. Razumijem gresku, al smatram, osobno, da je greska. Toliko sto se toga tice, pa sad, pusti ove sto jedva docekaju da se zalete i sjate da provociraju i sta sve ne.
Netko je i dodao kao koja je razlika, treneri, itd., ne da mi se vracati unazad, razliku, kao sto rekoh, se ne moze preko noci ocekivati, ali pomak je napravljen vec, a sad, to sto neki jednostavno ne mogu priznati da ne mozes tek tako dobiti Zeljeznicara kuci, to je druga stvar.

I dalje smo u igri za osvajanje kupa, uvjeren sam da ce na Pecari biti drugacija to momcad i drugaciji tijek utakmice i uz pravi pristup nije nenadoknadiv zaostatak.
Ne volim ovakve rasprave ni ja barny,sudjenje je bilo lose i sta cemo sad pisaj ga,ja nigdje nisam kukao zbog ponistenog gola sta su bilo.Jefton je dobio zuti potpuno zasluzeno nakon dva starta od kojih je jedan bio jako grub gdje nekoga od nasih odnio tijelon,raznio pa nisu svi capineri kao on :D ,nije ga dobio zbog prigovora to nije istina.
AMAR OSIM!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 apr 2012, 17:04

Ma vjerojatno zbog nekog prigovora,na srpskom jeziku.Oni nije bio start za zuti,ma ni blizu!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Paromlinac i 13 gostiju.