Daj boze da je u toku Calcio. Mi moramo biti agresivni, otimati te igrace, pratiti ih u detalj, jer upravo nemozemo drugacije. Otici sa repkom na takmicenje, uzeti novac, krenuti ka pozitivi.
Ne mrzim ja Papeta, mrzim sto ne radi pojedine stvari i to kritikujem, dok drugi kazu "moglo bi biti gore" ili "imali smo mi i gorih trenera". E ja tako ne razmisljam. To je samo razlika u stavu i gledanju. Ne mrzim ja Zahirovica, gdje god da igro, nas je ispravan je momak, dabogda i on u Schalke presao. Ali moramo imati najace igrace u repki, posebno ovakve dragulje moramo agresivno uzimati, a to znaci vec prije pola godine smo mogli vec sve zapoceti, a tek sad se radi i to na nivou "hajde malo dodji u Sloveniju". Klub kaze ne. Njemacka U20 pozove oficijelno, klub kaze naravno da. Logika, a ovi pljuju. Ako mogu ja skontati, da smo ga morali mnogo ranije kaparisati, zasto to nemogu oni koji su zaduzeni za to? Zasto ne rade svoj posao? Pa sta ce nas kostati prijateljska utakmica ili 5 minuta sa Lux? Nista. Kakva nasa U21 za igraca Schalke-a i U20 Elfa, a momak gleda ko nam prolazi sve kroz repku, sta ce on na to misliti. E to me ljuti.
@Harishp
Nemogu ja Sandzacki, ja sam iz Krajine.

Bez sale ako ovako se nastavi i ja jos gore popi*dim, mozda mu menadzera pocnem terorizovati.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.