Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2013, 23:48

Upravu ste, predajem se. :mrgreen:

@legenda_reala

Ako prelistas dovoljno mozes naci i od mene glupu izjavu spram Mujdzi. I to kada je ovaj izjavio za svoj klub Freiburg, da je mogao za nas igrati, ali da je zelio igrati za Hrvatsku. Tad sam rekao, da odhebe i da nam ne treba takav igrac. Sve dok nije zaigrao za nas. Poslije toga sam shvatio nesto. Ali najgore se drzati svojih gresaka i stavova ko mutav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 feb 2013, 23:54

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Ma daj, za ovih pola godine nije ni 20% utakmica igrao. Uvijek kada pogledam sastav sjedi na klupi. Doduse onaj Fucks sto igra na lijevom beku im je kritican u zadnje vrijeme i zato ce Kolasinac sigurno dobivati cesce priliku.
Covjece jesi li ti pri sebi? Ne kazem to da te vrijedjam, ozbiljno te pitam kao pitanje za zdravlje.

Pa momak igra protiv Robbena, Drogbe, CL, Bundesligu. SA 19, 11119999! Nama klocevi i anonimusi sa krajem 20 pocetak 30 prolaze kroz repku i ti meni nesto pricas o tome da je ispravno razmisljanje sto ga nismo odmah kaparisali, prije pola hebene godine. Da jos nije vrijedan A repke? Ma daj, nema smisla, stvarno nema smisla.
Pa svaka mu cast. Veliki je potencijal, to niko ne osporava. I treba ga pokusati dovesti. A taj proces je vec u toku, tako da ne znam oko cega vise dikutujemo? Ne mozemo ni ja ni ti nista ubrzati. Osim ako nemas nekih veza u vladi BiH ili UEFA? Ja ih definitivno nemam.
Jagodic kaze da je njemu obecao da zeli igrati za BiH ali u zadnje vrijeme ne vjerujem bas takvim izjavama, poslije onih svicaraca i njihovog petljanja.

@legendo Reala. Govorio je i Mujdza tada svasta. Eto, drago mi je da dobro igra za BiH. Rijetko razocara na terenu. Potpisujem ovo sto je @princi rekao.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2013, 00:00

Ma zezam se ja ;)

Ali inače nikad ne trčim pred rudu, ne vrijeđam nikog ni Safeta ni igrače igrali ne igrali, i kakve god davali izjave.
Seferovića,Hajrovića ne žalim, ali ovog Kolašinca i Halilovića ako izgubimo ja ću plakati :x momci su kapitalci.

Kako ovaj dečko sa 19 godina čita igru i postavlja se :o :o on komotno može sa Spahom u tandemu završiti kvalifikacije ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2013, 00:01

Daj @Princi koliko ovdje razglabas.Mogao si vec davnih dana sa Kolasincem da porazgovaras Hoch Deutsch sa primjesom Sandzackog naglaska.I da vidis sta ovaj ima u svojoj masala glavi.
Ako razmislja k'o @majstor da bogdo bude ista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2013, 00:03

Daj boze da je u toku Calcio. Mi moramo biti agresivni, otimati te igrace, pratiti ih u detalj, jer upravo nemozemo drugacije. Otici sa repkom na takmicenje, uzeti novac, krenuti ka pozitivi.

Ne mrzim ja Papeta, mrzim sto ne radi pojedine stvari i to kritikujem, dok drugi kazu "moglo bi biti gore" ili "imali smo mi i gorih trenera". E ja tako ne razmisljam. To je samo razlika u stavu i gledanju. Ne mrzim ja Zahirovica, gdje god da igro, nas je ispravan je momak, dabogda i on u Schalke presao. Ali moramo imati najace igrace u repki, posebno ovakve dragulje moramo agresivno uzimati, a to znaci vec prije pola godine smo mogli vec sve zapoceti, a tek sad se radi i to na nivou "hajde malo dodji u Sloveniju". Klub kaze ne. Njemacka U20 pozove oficijelno, klub kaze naravno da. Logika, a ovi pljuju. Ako mogu ja skontati, da smo ga morali mnogo ranije kaparisati, zasto to nemogu oni koji su zaduzeni za to? Zasto ne rade svoj posao? Pa sta ce nas kostati prijateljska utakmica ili 5 minuta sa Lux? Nista. Kakva nasa U21 za igraca Schalke-a i U20 Elfa, a momak gleda ko nam prolazi sve kroz repku, sta ce on na to misliti. E to me ljuti.

@Harishp

Nemogu ja Sandzacki, ja sam iz Krajine. :D Bez sale ako ovako se nastavi i ja jos gore popi*dim, mozda mu menadzera pocnem terorizovati. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 21 feb 2013, 00:04

Joj, što mi jebu živce ovi što bi kao birali, ovaj nam treba, ovaj ne treba.

Ljudi, mi nismo ni Španija ni njemačka ! Nemamo ni 20, ni 30 miliona stanovnika, neko jedva 3.5 miliona !

Pa ljudi, nama trebaju svi naši talenti. Jedan 19-godišnjak je prvotimac u Schalkeu. I kao, ne treba nam, ne treba ga zvati. Pa šta je vama? Usporedbe radi, čini mi se da bi vi i Varane-a odbili, da je kojim slučajem Bosanac. Ni on vam ne bi valjao...

Zato, spustite loptu, NISMO VIŠEMILIONSKA DRŽAVA, nego fildžan država, a kao da to nije dovoljno, polovica te zemlje NE ŽELI da igra za nas.

Ponavljam, svi nam trebaju. Svi koji su iole talentovani, a imaju mogućnost da zaigraju za nas, zovi ih, grizi, ori ! A ne onako indolentno, šanerski:"Pa eto, i ne treba nam"...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 feb 2013, 00:06

BaDa12 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ne forsiraju previse? 2 puta CL i Bundesliga? Sa 19? :oops:
Ma daj, za ovih pola godine nije ni 20% utakmica igrao. Uvijek kada pogledam sastav sjedi na klupi. Doduse onaj Fucks sto igra na lijevom beku im je kritican u zadnje vrijeme i zato ce Kolasinac sigurno dobivati cesce priliku.
To je više nego jasno nakon večerašnje partije.

Mislim da se čim prije treba krenuti u napad. Selektor(i) treba(ju) da ga posjete i predoče svoje ideje s njim.

Pa eto, ako je Liga Prvaka dovela Lulića, nadam se da su Vlado i Pape večeras s normalnom namjerom ipak gledali istanbulski meč, a ne virtuoze u Italiji. Momak je zaslužio sve pohvale!
Slazem se iako nisam gledao utakmicu u Istanbulu. Ja ipak gledao virtuoze :)
Posjeta bi bila u redu, ako se momak javi na telefon pa da se dogovore sta i kako. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2013, 00:09

Princi kolko je udaljenost Berlin-Gelsenkirhen :?: :?: Odi ti do Sea, kad je Baljiću **** žao hiljadu maraka potrošiti za domovinu(on ih bar ima) :P

Pošto se stalno žale, kako su slabo plaćeni i savez nema para, pa Džeko će im dati za karte, nek u njega traže, ako im je skupo obilaziti, ja ne sumnjam da im Edo ne bi izašao u susret
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 feb 2013, 00:13

legenda reala je napisao/la:Princi kolko je udaljenost Berlin-Gelsenkirhen :?: :?: Odi ti do Sea, kad je Baljiću **** žao hiljadu maraka potrošiti za domovinu(on ih bar ima) :P

Pošto se stalno žale, kako su slabo plaćeni i savez nema para, pa Džeko će im dati za karte, nek u njega traže, ako im je skupo obilaziti, ja ne sumnjam da im Edo ne bi izašao u susret
Ma imaju oni itekako. To je najmanji problem. Balja je igrao u Spaniji i Turskoj godinama, nije mu problem otic do Argentine ako treba. A i nogometni savez ima puno vise para nego bilo koji drugi nas savez, Osim i kompanija su ozbiljno popravili financije. Nije to problem, problem je mentalitet i volja kod nasih trenera i ljudi u savezu. Treba im izbit iz glave onu "Necemo nikoga molit".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 21 feb 2013, 00:18

Gdje ste momci kako ste mi jeli ste dobri kako familija kako krava poselamite svija imate selam i od Seada, sta je ovo svako sad gotivi Kolasincevu igru. Rekao sam vam kakav je to igrac a vi me niste vjerovali a sad bi dali sve da bi igrao za nas.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2013, 00:20

Majstor10 je napisao/la:Gdje ste momci kako ste mi jeli ste dobri kako familija kako krava poselamite svija imate selam i od Seada, sta je ovo svako sad gotivi Kolasincevu igru. Rekao sam vam kakav je to igrac a vi me niste vjerovali a sad bi dali sve da bi igrao za nas.
:mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brcak108
Kontakt:

Post Postao/la brcak108 » 21 feb 2013, 00:21

Majstor10 je napisao/la:Gdje ste momci kako ste mi jeli ste dobri kako familija kako krava poselamite svija imate selam i od Seada, sta je ovo svako sad gotivi Kolasincevu igru. Rekao sam vam kakav je to igrac a vi me niste vjerovali a sad bi dali sve da bi igrao za nas.
nije se valjda odlucio za njemacku, nesto mi nisi optimistican ;)
BUDI PONOSAN

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2013, 00:21

harishp je napisao/la:
:mrgreen:
Neće on, ma neće ona :lol: :lol:

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 21 feb 2013, 00:27

Ovo se zove legenda

slika

To je masina od igraca, momak je dokazao kakav je to strasan igrac po ko zna koji puta. Pravi rusilac nema sta, hrvao Drogbu u nekoliko trenutci i stavio Altintopa u dzep.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2013, 00:29

Majstore ti znas sta ti je raditi. Inace ja vec sutra uzimam prvi ICE do Gelsenkirchen. :mrgreen:

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 21 feb 2013, 00:55

Majstore ti znas sta ti je raditi. Inace ja vec sutra uzimam prvi ICE do Gelsenkirchen. :mrgreen:
Ja radim sve sta se moglo radit da ga napravim da igra za nas, ali necu biti previse uporan.. momak je onako fin miran covjek, nece probleme.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2013, 00:56

Samo ga napravi majstore :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 feb 2013, 00:58

imam suhvu da je @majstor seadov brat :mrgreen:

slika

yebiga, ko ce ga znat :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2013, 01:00

Papastathopoulos je napisao/la:imam suhvu da je @majstor seadov brat :mrgreen:

slika

yebiga, ko ce ga znat :mrgreen:
Ako je tako,imamo covjeka sa info iz prve ruke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.