Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bundesliga
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Bundesliga » 12 nov 2011, 12:07

Saurman je napisao/la:Ibišević flop of the match.
Potpis na ovo 8-) al se nadam da ce nas izvuci u Portugalu :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 12 nov 2011, 12:10

VEDO UZ TEBE SAM ! NADAM SE DA CES TI RIJESITI UTAKMICU U LISABONU ! TI SI TO ZASLUZIO !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 nov 2011, 12:11

Saurman je napisao/la:Ibišević flop of the match.
:lol:

Šta su onda Ronaldo i Postiga ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 12 nov 2011, 12:12

" onclick="window.open(this.href);return false;

lopta mu odskace,isto kao i kod Ronalda.. sam voditelj to kaze.. unio je igru,prilike,prije njegovog ulaska igra je bilo 0

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 12 nov 2011, 12:20

Virtu4l je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la:Prosjecan napadac, nikada bio vise, niti ce ikada biti.
Da, i?
Nema poseban i na to. Prosjecan je bio kompliment za njega, jer je u nekim sitvacijama ispodprosjecan napadac.

Umjesto da glumis njegovog advokata nebi ti skodilo da stvari gledas malo realnije. Njegov jedini i veliki adut je sto se krece, bori i trci. Sve ostalo je ocajno.

On je prosjecan igrac a nama trebaju u buducnosti bolji igraci.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 12 nov 2011, 12:24

Nekolicina komentara me je doista razočarala mnogo negativnih postova za sinoćnji meč Vedada i njegov promašaj koji se mogao desiti zaista svakome na onakvom terenu. U njemu ne možemo tražiti krivca niti smijemo, jer Vedo je igrač koji doista igra srcem za našu repku i 100% uvijek ostavlja na terenu.

Kakav smo mi narod nakon svakog meča u nekom igraču tražimo krivca (Spahić-Francuska i Vedo-Porugal) Who' next? :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 12 nov 2011, 12:44

Vedo kralju glava gore, s kim god sam pricao poslije utakmice niko te ne osudjuje, svi vjerujemo u tebe, jbg teren je bio oranica i zasmetao ti je dadnes bar jedan, ali i da nije teren kriv opet se desava i najboljima da fule 100%-tne sanse.
Pa Ronaldo vrijedi 90.000.000 € i jedan je od najboljih fudbalera od kad pratim fudbal pa i on sinoc promasi 100%-tnu priliku.
Ne dozvoli da ti promasene sanse budu teret, misli pozitivno i o tome kako smo tvojim ulaskom dobili igru i stvarali prilike, a prilika ce aBd biti i u Lisabonu i vjerujem da ces zabiti.

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 12 nov 2011, 12:46

Niko ovdje ne osporava da on igra srcem, da je pravi patriota , humanista i sta vec ne ali ne mogu da shvatim da nije uspio iskoristiti dvije 100% sanse, ako je vec za drugu kriv los teren , sta je sa prve sanse ? Pa neometan se ne uspijeva namjestiti , udara loptu rukom i zavrsava na podu, gdje je stabilnost i tehnika napadaca vrijednog 8 miliona eura ? Ko je gledao zadnju utakmicu Hofenhajma, zna da je postigao gol ali i da je opet promasio sansu 1 vs 1 sto ih je na kraju kostalo nerijesenog rezultata. Ovo je samo objektivna kritika a ne losa namjera ako ce vec neko tako protumaciti moj post.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 12 nov 2011, 12:47

BH Patriot je napisao/la:Nekolicina komentara me je doista razočarala mnogo negativnih postova za sinoćnji meč Vedada i njegov promašaj koji se mogao desiti zaista svakome na onakvom terenu. U njemu ne možemo tražiti krivca niti smijemo, jer Vedo je igrač koji doista igra srcem za našu repku i 100% uvijek ostavlja na terenu.

Kakav smo mi narod nakon svakog meča u nekom igraču tražimo krivca (Spahić-Francuska i Vedo-Porugal) Who' next? :roll:
svakome, pa i C. Ronaldu. Mislim, desilo mu se. :?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 12 nov 2011, 12:49

da imam kćerku, smio bih je ostaviti sa Ibiševićem
Nil Satis Nisi Optimum

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 12 nov 2011, 13:10

Vedo je igrac koji trci i radi na terenu... Vrsi pritisak na zadnju liniju,i dobro se upotpunjava sa Dzekom... Uglavnom ima jedna stvar vaznija i od svega toga, a to je da se na Vedi jednostavno vidi da je insan... :)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 nov 2011, 13:12

bayer 04 je napisao/la:Vedo je igrac koji trci i radi na terenu... Vrsi pritisak na zadnju liniju,i dobro se upotpunjava sa Dzekom... Uglavnom ima jedna stvar vaznija i od svega toga, a to je da se na Vedi jednostavno vidi da je insan... :)
Da,to je adut kojim ce napravit razliku na terenu,definitivno.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

pit-bull
Kontakt:

Post Postao/la pit-bull » 12 nov 2011, 13:31

Hajd ne serite vise, Ibisevicu bit ce bolje i najboljim se desava, Robben masi jos bolju priliku u Finalu, zivot ide dalje.
you'll never walk alone

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 nov 2011, 13:35

Boze moj! desava se i najboljim (sami ste se uvjerili sinoc). Niko ne prica o tome kako je Vedo vjesto pobjegao odbrani portugala :roll: u tome i lezi njegova snaga, sjajno se ubacuje u prostor i brza promjena pravca. Promasen zicer se svakom moze desiti, nek' Vedo ovako odigra u portugaliji i barem 1 gol ne gine ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2011, 13:39

Bosniacum Lilium je napisao/la:nek' Vedo ovako odigra u portugaliji i barem 1 gol ne gine ;)
Mislim da nam tamo i ne treba vise. Na stranu psihicki efekat gola na Portugalce.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 nov 2011, 13:39

[youtube][/youtube]

kad legenda ovo profula za sigurnu titulu Italije i nastavi zivjet, te mu navijaci oproste, mozemo i mi bit razumni i shvatit da je Vedad samo htio najbolje.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 12 nov 2011, 13:41

garant Vedo ne voli zabit gol..naaaaaa..dodjite sebi ljudi, mašio pa šta???desi se svakom ne samo njemu..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 nov 2011, 13:50

Pravi navijaci su uz tebe do kraja ! :)......aaa vi kriticari Ako znate bolje, kopacke i na teren ;)...uostalom kad tako znate kritikovat zasto se vi niste bili na njegovom mjestu aaaaa pa zato sto NEMATE POJMA igrat fudbal jedino sto znate je sjedit za kompjuterom i pravit se kao neke face ono bi i ja pogodio ..pa sto niste :?: ja stvarno ne kontam kaze ono sam i ja mogao pogodit pa sto nisi :?: de malo razmislite gdje ste vi a gdje Vedo moze te mu cistit kucu za 300 maraka :mrgreen: ma et smilovo bi se on vama dao bi vam 350 8-) ....sve vi znate a nista ne znate
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 nov 2011, 13:53

SaLL/ihovic je napisao/la:Pravi navijaci su uz tebe do kraja ! :)......aaa vi kriticari Ako znate bolje, kopacke i na teren ;)...uostalom kad tako znate kritikovat zasto se vi niste bili na njegovom mjestu aaaaa pa zato sto NEMATE POJMA igrat fudbal jedino sto znate je sjedit za kompjuterom i pravit se kao neke face ono bi i ja pogodio ..pa sto niste :?: ja stvarno ne kontam kaze ono sam i ja mogao pogodit pa sto nisi :?: de malo razmislite gdje ste vi a gdje Vedo moze te mu cistit kucu za 300 maraka :mrgreen: ma et smilovo bi se on vama dao bi vam 350 8-) ....sve vi znate a nista ne znate
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 nov 2011, 13:56

Koliko je ovaj momak samo pretrpio uvreda na svoj račun, ali je uvijek začepio usta tim istim koji su smatrali da se neće nikad vratiti poslije povrede, pa sad skoro ponovo tako, ali samo polako da će njega Vedo aBd u Lisabonu ;)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.