Potpis na ovoSaurman je napisao/la:Ibišević flop of the match.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Potpis na ovoSaurman je napisao/la:Ibišević flop of the match.
Saurman je napisao/la:Ibišević flop of the match.
Nema poseban i na to. Prosjecan je bio kompliment za njega, jer je u nekim sitvacijama ispodprosjecan napadac.Virtu4l je napisao/la:Da, i?Anti NWO je napisao/la:Prosjecan napadac, nikada bio vise, niti ce ikada biti.
svakome, pa i C. Ronaldu. Mislim, desilo mu se.BH Patriot je napisao/la:Nekolicina komentara me je doista razočarala mnogo negativnih postova za sinoćnji meč Vedada i njegov promašaj koji se mogao desiti zaista svakome na onakvom terenu. U njemu ne možemo tražiti krivca niti smijemo, jer Vedo je igrač koji doista igra srcem za našu repku i 100% uvijek ostavlja na terenu.
Kakav smo mi narod nakon svakog meča u nekom igraču tražimo krivca (Spahić-Francuska i Vedo-Porugal) Who' next?
Da,to je adut kojim ce napravit razliku na terenu,definitivno.bayer 04 je napisao/la:Vedo je igrac koji trci i radi na terenu... Vrsi pritisak na zadnju liniju,i dobro se upotpunjava sa Dzekom... Uglavnom ima jedna stvar vaznija i od svega toga, a to je da se na Vedi jednostavno vidi da je insan...
Mislim da nam tamo i ne treba vise. Na stranu psihicki efekat gola na Portugalce.Bosniacum Lilium je napisao/la:nek' Vedo ovako odigra u portugaliji i barem 1 gol ne gine
SaLL/ihovic je napisao/la:Pravi navijaci su uz tebe do kraja !......aaa vi kriticari Ako znate bolje, kopacke i na teren
...uostalom kad tako znate kritikovat zasto se vi niste bili na njegovom mjestu aaaaa pa zato sto NEMATE POJMA igrat fudbal jedino sto znate je sjedit za kompjuterom i pravit se kao neke face ono bi i ja pogodio ..pa sto niste
ja stvarno ne kontam kaze ono sam i ja mogao pogodit pa sto nisi
de malo razmislite gdje ste vi a gdje Vedo moze te mu cistit kucu za 300 maraka
ma et smilovo bi se on vama dao bi vam 350
....sve vi znate a nista ne znate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.