Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Evo vec je poceo sale: "Sasa Kolasinac"
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Alaj Vugdalic lupa ko maksim po diviziji. Pa nemoj pametovati kad ne znas mazlume.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Hvala Bogu za HRT.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Ona dvojica na Eurosportu2. Brate kao da su na sijelu. Levatine.
Najjače je kad imaju različito mišljenje pa se onda 2 minute svađaju i onda onaj sa normalnijim glasom kaže "Da se mi vratimo utakmici"VelaHavle je napisao/la:Ona dvojica na Eurosportu2. Brate kao da su na sijelu. Levatine.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Meni su baš gotivni.
A na kojeg misliš sa normalnijim glasom ?
Onaj sa grubim baš ima specifičnu boju glasa i nasmije me bilo šta da kaže

Na onog drugogNeverGiveUp je napisao/la:Meni su baš gotivni.

A taj sa specifičnim glasom je "tragač" na onom kvizu "Potraga" na RTS-u 100%
[youtube][/youtube]
Zar nije isti?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Hahahaha

- Consigliere
- Kontakt:
taćno, poćeo, Schalke prebaciva igru.... i jos desetak koje sam primjetio, ali ih nisam zapamtio. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma simpa su meni njih dvojica, možda nisu kvalitet komentator SK-a ali definitivno su bolji za slušati od Šuke i Vugdalića koji misle da nešto znaju a u stvari se žestoko provaljuju.
Ova dvojica sa ES 2 bar sve okrenu na zayebanciju neku i nekakve provale koje me nekada baš nasmiju...
Ova dvojica sa ES 2 bar sve okrenu na zayebanciju neku i nekakve provale koje me nekada baš nasmiju...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ronaldo i njegova proslava rodjendana su bili nepresusna tema
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Upravo tako.FaraonTM je napisao/la:Ma simpa su meni njih dvojica, možda nisu kvalitet komentator SK-a ali definitivno su bolji za slušati od Šuke i Vugdalića koji misle da nešto znaju a u stvari se žestoko provaljuju.
Saša je jednostavno glup čovjek koji iritira pojavom/bojom glasa/uzrečicama/neobrazovanošću itd...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šuko se nerijetko sam sebi smije koliko ne zna. Vugdalić naravno nije svjestan koliko ne zna. U principu ne valja ni jedan od te četvorice uz konstataciju da je Vugdalić druga dimenzija, on nije loš komentator, on je antikomentator.
-
- Kontakt:
Ako mi je do zayebancije pogledat ću Monty Python, South Park, Borisa Keru ili nešto slično da se nasmijem...
Kada gledam neki sportski događaj očekujem i korektan prijenos i komentar uz isti, ne neki jeftin humor kojim se pokušava sakriti neznanje i nestručnost...
Komentatori sa Eurosporta su najveći odron u svojoj profesiji na ovim prostorima, a ni ovi sa OBN-a nisu daleko... Sva sreća pa imam mogučnost pratiti britansku verziju Eurosporta, gdje su komentatori pojam za ove cirkusante...
Kada gledam neki sportski događaj očekujem i korektan prijenos i komentar uz isti, ne neki jeftin humor kojim se pokušava sakriti neznanje i nestručnost...
Komentatori sa Eurosporta su najveći odron u svojoj profesiji na ovim prostorima, a ni ovi sa OBN-a nisu daleko... Sva sreća pa imam mogučnost pratiti britansku verziju Eurosporta, gdje su komentatori pojam za ove cirkusante...
Agieren statt reagieren
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Razlika između OBN-a i ovih sa EuroSporta što se ovi sa EU i ne trude biti ozbiljni u odnosu na Sašu budalu.
Hadžića neću da spominjem jer nije u tom rangu, samo pokušava ispraviti krivu Drinu sa tim degenom.
Avdića pamtim po finim NBA prijenosima.
Ono na OBN-u je najveći odroN, od njihovih gostiju, do one kujice i konačno prenosa u režiji degena Vugdalića.
Hadžića neću da spominjem jer nije u tom rangu, samo pokušava ispraviti krivu Drinu sa tim degenom.
Ono na OBN-u je najveći odroN, od njihovih gostiju, do one kujice i konačno prenosa u režiji degena Vugdalića.
-
- Kontakt:
Komentator je dosta ozbiljan i stručan posao, posao u kojem se moraš danima pripremat za ono što radiš/prenosiš. Pratiti medije, izjave, statistike i slične stvari jer to ti je posao... Na taj način nama gledaocima možeš određene stvari približiti i pojasniti, da se komentiranje ne svodi samo na šturo prenošenje dešavanja sa terena...NeverGiveUp je napisao/la:Razlika između OBN-a i ovih sa EuroSporta što se ovi sa EU i ne trude biti ozbiljni u odnosu na Sašu budalu.
To da se ne trude nije izgovor već naprotiv razlog da ih se makne od mikrofona i postave ljudi koji će taj posao odrađivati kako spada... A ima ih dosta koji čekaju svoju šansu...
Agieren statt reagieren
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Pale_Companion je napisao/la:Komentator je dosta ozbiljan i stručan posao, posao u kojem se moraš danima pripremat za ono što radiš/prenosiš. Pratiti medije, izjave, statistike i slične stvari jer to ti je posao... Na taj način nama gledaocima možeš određene stvari približiti i pojasniti, da se komentiranje ne svodi samo na šturo prenošenje dešavanja sa terena...NeverGiveUp je napisao/la:Razlika između OBN-a i ovih sa EuroSporta što se ovi sa EU i ne trude biti ozbiljni u odnosu na Sašu budalu.
To da se ne trude nije izgovor već naprotiv razlog da ih se makne od mikrofona i postave ljudi koji će taj posao odrađivati kako spada... A ima ih dosta koji čekaju svoju šansu...
Neupitno.
I jedni i ovaj drugi ne bi trebali imati mjesto pred mikrofonom.
Ako ništa, ovi su bar koliko toliko pismeni za razliku od debila sa OBN-a zbog/radi kojeg Hadžić sada izgleda kao amater-komentator.
o kojoj kujici je riječ?NeverGiveUp je napisao/la:Razlika između OBN-a i ovih sa EuroSporta što se ovi sa EU i ne trude biti ozbiljni u odnosu na Sašu budalu.
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Adrijana ili kako već.
komentatori (mislim na čuveni tandem, Bajčetić/Milinković) sa Eurosporta su legende, nema dalje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.