Dobro je, nije znači samo meni...ja sve kontam da je do mog interneta jbt, dok nisam skonto' da sve ostalo radi normalno osim ovog foruma.
Forum
Re: Forum
Admine jel moze moderator da mi se nabaci?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Glasacu za SDA ako treba admine samo kazi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Možete li povesti računa od pdf-u Fudbalske reprezentacije BiH. Konstanstno prepucavanja pl vs. dijaspora. Na svakoj temi apsulutno ista priča, isti likovi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja sam brisao postove, upozoravao forumase ali nista to. Tamo dugo nije bilo moderatora i treba ih poslati na odmor sedmicu da se to restartuje. PL vs dijaspora i Zeljo vs Sarajevo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E moj Pogba
Max Allegri
Lazes kao pas! Iztemelja je novi slogan sportsport lige, a politicku stranku nigdje nisam spomenuo.
Max Allegri
Deyo, otvorio sam firmu koja premješta namještaj, može li meni sponzor na dresu biti "Pospremanje"? Ili "Snažan Stolac, sigurna ss.ba liga"?
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Znaci admin nije narod i pravda
mozel pomoc
kako da prilagodim forum monitoru

kako da prilagodim forum monitoru

ta tema ima fiksnu širinu, promijeni temu koju koristiš, mislim da među njima ima neka koja nema fiksnu širinu.
ima neki bug trenutno, kod većine postova dođe error poruka da forma ne fercera
sa androida uglavnom ide (ali ne svaki put), sa iOS 14 2 neće nikako.
piše: poslana forma je neispravna ponušaj ponovo
sa androida uglavnom ide (ali ne svaki put), sa iOS 14 2 neće nikako.
piše: poslana forma je neispravna ponušaj ponovo
probao sam na drugom ipadu sa iOS 14.2, fakat nefercera kako treba, bez obzira na browser. nemam pojma do čega je, do neke nekompatibilnosti ili do neke postavke

Admine ne funkcionise ovo da ides na zadnji post na temi. Uvijek me posalje na vrh stranice.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
ovo sa neispravnom formom se definitivno dešava na svim uređajima. neka komponenta se očito predugo učitava
šta god je urađeno u pozadini, greška se više ne pojavljuje 
apsolutno ništa 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.