necu imati svoj CZ stream
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
ebo bh arenu nemogu je nafatat
- samoposteno
- Kontakt:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Vrijeme je da svi zajedno podržimo naš Čelik kao nekada. Svi na Bilino polje, pokažimo da volimo jednog, jedinog!
1/16 finala Kupa BiH l NK Čelik Zenica - FK Sarajevo l Srijeda 19.10.2022. l Stadion Bilino polje
1/16 finala Kupa BiH l NK Čelik Zenica - FK Sarajevo l Srijeda 19.10.2022. l Stadion Bilino polje
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Nije meni briga broj, bice raje na stadionu. Bojim se da jug ne bude "tanak" brojcano
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Hvala do nebasamoposteno je napisao/la: ↑12 okt 2022, 19:34Poslat cu ti ja na dan utakmice na pm iptv listu pa gledaj
Spustite malo loptu sa Sarajevom,bitnija je utakmica 100 puta ova sa Ilijašem, jer pobjediš li Ilijaš, posjeta na utakmici sa Sarajevom zavisi i od toga, imaš dodatni bonus i više publike ce 100% doci, da ne govorim da se borimo za prvo mjesto i da ne smijemo kiksat jer je sve u 5 deka na tabeli.
- samoposteno
- Kontakt:
-
IndependenT
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ma pusti dalabu, doduše parirali su nam.
Prvo Ilijas pa sve ostalo, mislim ako im utrpamo prvi u neki 10ak minuta ostalo samo po sebi ide, pokusat sto prije napravit prednost i odmarat igrace za Sarajevo. Nadam se da ce proci utakmica sa Sarajevom bez incidenata i posto Arena prenosi idealna prilika i da se Fuad Kasumovic spomene par puta a zasto ne i neki transparent
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
dinodino2019
- Kontakt:
Ja ocekujem da nas i Horde Zla podrze kada cijeli stadion bude navijao Fudo Turcine...HarisZe je napisao/la: ↑13 okt 2022, 06:38Prvo Ilijas pa sve ostalo, mislim ako im utrpamo prvi u neki 10ak minuta ostalo samo po sebi ide, pokusat sto prije napravit prednost i odmarat igrace za Sarajevo. Nadam se da ce proci utakmica sa Sarajevom bez incidenata i posto Arena prenosi idealna prilika i da se Fuad Kasumovic spomene par puta a zasto ne i neki transparent![]()
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Ok, ali od tog psovanja na stadionu nema nista. Sto prije novi protest praviti ali sad pred opstinom, po mogucnosti kada je u toku sjednica gv.
Nas iz londze dolazi pun k....c. Kad zavrsimo svi s poslom pravac u kafanu nas 20tak (koji nisu dugo bili, neki su isli protiv Bosne i razocarali se, sad smo zvali sve, i sve se diglo
) kao u stara dobra vremena. Mosa likČe 
Borac - Bosna subota, Kolina - Baton i Ilijas - Celik nedjelja. Mogli bi pobjeci Bosni na 3, 4 boda ako Borac ispostuje, vrijeme je i da Kolina kiksa 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Kolina ne može dobiti licencu jer ove sezone nemaju omladinski pogon, tako da trenutno smo mi na prvom mjestu 
Da je kakvu koreografiju odraditi na zapadu sa jugom i obavezno ustati i pjevati sa jugom moje je srce zastava crno i crvena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.