Sreca da nisi GM. Cavsi nikad ne bi osvojili sa tom ekipom luzera na zalascima karijere. I Love i Irving su veci pobjednici od Mela i Paula. Jos bismo od sutera za 3, ostali samo na Korveru. Paul, Wade, Melo, James, Tristan, svi osim Tristana trebaju loptu u rukama, a sutera ni na mapi. Smijesan trejd. Opet kazem, sreca da nisi GM.Kobe Bryant je napisao/la:Evo ga : http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=ztdloug
Lebron dobija svu svoju voljenu braču: C.Paul, Carmelo A. i D.Wade za Irving-aa , Love-a, JR i Shumperta
LAC dobija mladje igrace a iste pozivcije a u Irvingu mirni za 10 god ko ce im prodavati karte
NY se rjesio Carmela dobia Griffina i rezervnog play-a vjerovatno nece produziti svakako sa Rose-om
CHI , avantura sa lokalnim deckom Wade-om nije dobro prosla , Jimmy zeli da je apsolutni alfa , nisu dobili adekvatnu zamjenu u JR ali Jerry je sretan jer je ustedio 10 mil $
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Waiters nastavlja sa mediokritetnim igrama. Sta bi tek bilo da ima mozga...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Whiteside u stilu uzeo sam pare sad komotno mogu da ne postojim na terenu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Da, trenutno Irving Jamesu vrijedi vise od sve trojice zajedno.adriano_leite je napisao/la: Sreca da nisi GM. Cavsi nikad ne bi osvojili sa tom ekipom luzera na zalascima karijere. I Love i Irving su veci pobjednici od Mela i Paula. Jos bismo od sutera za 3, ostali samo na Korveru. Paul, Wade, Melo, James, Tristan, svi osim Tristana trebaju loptu u rukama, a sutera ni na mapi. Smijesan trejd. Opet kazem, sreca da nisi GM.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- IlCapitano
- Kontakt:
7 pobjeda u nizu Heat-a. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Curry malo podsjeća šta je radio prošle sezone
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- StanfordWest
- Kontakt:
Curry poludio veceras :

Boze sacuvaj sta covjek napravi
Nema **** sanse da ove itko skine na 4 dobivene utakmice,no way.
Kvari statistiku sa ovim šutevima s pola centra.StanfordWest je napisao/la:Curry poludio veceras :![]()
![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
vcrs 18+ bilo za gledaoce
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
u 21 i 30 na sk 2 cleveland - oklahoma
Nevjerovatno da ovih 130+ poena kad ugledas da su Warriorsi dali te vise uopste i ne impresionira, naviknes se vremenom, strasno kakav ofanzivni talent ova ekipa ima, brutalno
144 Clippersima.
144 Clippersima.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- adriano_leite
- Kontakt:
Vratio se Dion jaci nego ikad i odmah dobri rezultatiMaestro^^ je napisao/la:7 pobjeda u nizu Heat-a.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ove zadnje 2 su klasicne njegove 6/18 i 7/18, masu puta videno zadnje 2 godine u Oklahomi.adriano_leite je napisao/la:Waiters nastavlja sa mediokritetnim igrama. Sta bi tek bilo da ima mozga...
15 poena na 14.5 suteva to je stvarno lose
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 29 jan 2017, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
Denver ako zadrzi 8. Poziciju nakon sljedecih 10 utakmica velike su sanse da se udje u PO..
Samo neka ovako nastavi ,ne bi ni PO bio daleko za Heat.adriano_leite je napisao/la:Vratio se Dion jaci nego ikad i odmah dobri rezultatiMaestro^^ je napisao/la:7 pobjeda u nizu Heat-a..

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nisi skontao , hahahhahaadriano_leite je napisao/la:Sreca da nisi GM. Cavsi nikad ne bi osvojili sa tom ekipom luzera na zalascima karijere. I Love i Irving su veci pobjednici od Mela i Paula. Jos bismo od sutera za 3, ostali samo na Korveru. Paul, Wade, Melo, James, Tristan, svi osim Tristana trebaju loptu u rukama, a sutera ni na mapi. Smijesan trejd. Opet kazem, sreca da nisi GM.Kobe Bryant je napisao/la:Evo ga : http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=ztdloug
Lebron dobija svu svoju voljenu braču: C.Paul, Carmelo A. i D.Wade za Irving-aa , Love-a, JR i Shumperta
LAC dobija mladje igrace a iste pozivcije a u Irvingu mirni za 10 god ko ce im prodavati karte
NY se rjesio Carmela dobia Griffina i rezervnog play-a vjerovatno nece produziti svakako sa Rose-om
CHI , avantura sa lokalnim deckom Wade-om nije dobro prosla , Jimmy zeli da je apsolutni alfa , nisu dobili adekvatnu zamjenu u JR ali Jerry je sretan jer je ustedio 10 mil $
Znaš da je Lebron cmizdrio da mu sada fali rezervni play, prvo je cmizdrio da nema dovoljno dubine pa je dobio na poklon JR Smitha i Shumperta, pa nema "streć četvorku" pa dobio Frya , pa nema dovoljno šutera za 3p pa dobio najboljeg u ligi za nekog ko ne igra

Pošto je uvijek govorio da su mu "brača" : Wade, Carmelo i Paul , kao extra hemija iz reprezentacije .... sada ima priliku njih dovesti pa ce imati big 4 ,akar dvije godine najmanje ako zeli jos 2 titule.
A naravno da je Love bolji od Carmela i Irving od Paul-a ili pogotovo Wade-a. CP3 je jos uvjek prime mozda bolji ali podlozan povredama ,a Irving se pokazao sa cluch igrom kada je najpotrebnije , tako da sam GM NIKAD nebi mjenjao.
Ovo je vise bio sarkazam na račun Lebrona, jer bio mogao dovesti svoje najbokej jarane i to sve superstar igrace doduse pri zalasku , jer bi drugi timovi sugorno pristali na ovakav trade.
- adriano_leite
- Kontakt:
O procentima se prica kad zelis nekog diskreditovati, jer ono sve je to super ali vidi mu procente. Ko te pita za procente kad igras odlicno na obje strane parketa i pri tome ti ekipa pobjedjuje? Pogotovo kad je ekipa bila ruglo bez tebe i kad je proigrala tvojim povratkom. Uz to imas i najprecjenjenijeg centra u ligi i jedna si od svijetlih tacki tima sto niko nije ocekivao.andro234 je napisao/la:Ove zadnje 2 su klasicne njegove 6/18 i 7/18, masu puta videno zadnje 2 godine u Oklahomi.adriano_leite je napisao/la:Waiters nastavlja sa mediokritetnim igrama. Sta bi tek bilo da ima mozga...
15 poena na 14.5 suteva to je stvarno lose
Meni je iskreno smijesno gledati procente. Zasto je bolji igrac neko ko zabije 10 poena iz 5 suteva od nekog ko zabije 19 iz 18 suteva? Ima bolje procente, ali ako je toliki majstor sto ne sutira vise pa ne zabije 20 poena iz 10 suteva? Pogledaj mu tri tekme gdje je zabijao 2 puta po 33 na 19 i 20 suteva, 24 uz sut 10 od 18.
Vjerovatno nije bitno ni to sto je sinoc imao 7 asistencija, a ostatak tima 11 asistencija. Pri tome je imao asistencija kao citava klupa ekipe.
O cemu pricamo? Frajer je pokrenuo ovu seriju Heata i ne znam ko to moze osporiti. Eh jedino ti procenti zadnje 2 tekme, ha ha give me a break.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.