FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

hujka komandant
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la hujka komandant » 11 apr 2010, 14:02

valdez je izrastao u vrhunskog golmana,al jednostavno nije imao aman nekog posla sinoc, tako da otpada glupa prica kao dobri oni bili nisu imali srece....ne znam samo kako nije stid onog supka pellegrinija, reci da barca nije bila bolja :o pa to je strasno.....pa ovaj pique svaka mu cast, mislim da je najveca greska fergusona hvala Bogu,xavi mislim suvisan je svaki komentar,a vanzemaljac ma dan mi bude raspolozeniji kad ga se sjetim cim pomislim na njega pa ga imamo :D ....i kao sto babilon rece ne znam samo kako ova djeca domaca pored barce mogu navijati za real,al haj djeca ko djeca vide cristinu koja je sinoc pokazala ,ustvari nije nista pokazala hvala Bogu,al ljudine od 40 i vise godina kao prate neki fudbal strucnjaci neki ovo ono,i kaze mrzi barcu pa to je strasno ,ne mogu da vjerujem,e kad vidim to onda se djeci i ne cudim...mrziti nekog ko napravi messia,iniestu,xavia,piquea,puyola,valdeza,pedra,bojana, a uz to dovede pojacanja iz monaca,seville,itd a ne iz manchestera,milana,liverpoola itd ma ko ih hebe.....samo barcaaaaaaaa.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 apr 2010, 14:18

Eh sta napisati nakon velicanstvene pobjede sinoc na Santiago Bernabeu. Ima dosta toga da se napise, ali krenut cu redom. Najvise mi se svidio naslov na stranici navijaca Barcelone iz BiH koji glasi:

"Sta djeca znaju sta 250 miliona, uzmu i poderu".

Eh upravo ovo je temelj uspjesne Barcelone koja svoju igru svoju buducnost vidi u omladinskom pogonu, i La Masia se smatra kao ponos svetog dresa Barcelone gdje se igraci uce da Barcelona predstavlja nesto vise nego jedan klub.
Isto tako sam govorio da Real Madrid nikad nece biti uspjesan kao Barcelona, isto ni kao jedan drugi tim u svijetu, jer tu igraci znaju za sta igraju za sta se bore, nose s velikim ponosom dres Barcelone, ponude drugih klubova se glatko odbijaju i ako su financijski puno povoljnije, dok kod drugih klubova se samo gleda ova posljednja cinjenica i igraci koji dodju ne znaju cjeniti vrijednost tog kluba (i ako volim Barcelonu i jedan je od klubova koji ima mjesto u mom srcu, moram reci da mi je sinoc bilo zao Casillasa). Tome u prilog ide i cinjenica radost igraca nakon pobjede gdje se vide da disu kao jedan i skupa dolaze do pobjeda i skupa gube utakmicu i nikad ne treba nikog izdvajati od njih pojedniacno.
Eh sada da se vratim na utakmicu, imam osjecaja da smo malo bojazljivo usli u utakmicu no to se nakon nekih deset minuta igre smirilo i poceli su fino kombinovati i igra se uglavnom odvijala na sredini terena, do jednog maestralnog poteza Xavija koji uposljava Messija za 1-0. Nekako sam od tog trenutka bio siguran da cemo pobjediti jer su djelovali mocno na terenu i imam osjecaja da nisu igrali punom snagom. Gol za konacnih 0-2 je opet bio izveden maestralno, Xavi jednim potezom cijeloj zadnjoj liniji Reala pokazuje da nemaju kvalitet a Pedro to rutinski zavrsava. Messi je imao jos dva zicera ali bi mozda i bilo previse da smo ih opet ponizili na njihovom terenu, jos ako tu uzemo LP, mislim da ce Perez kernuti u gradnju novog stadiona.
Eh da kada smo kod Pereza ja sam odmah na pocetku sezone rekao da ova njegova taktika ne pije vode, i da Real ima zvijezde, ali nema tim, a tim je jedini koji pobjedjuje i osvoja trofeje u sportu zvani fudbal. Isto sinoc mi je ostala njegova slika u glavi kada nakon dva promasena zicera Messija dize glavu prema nebu i nesto kao pita, eh Perezu sinoc je pobjedio fudbal, a ne tvoji manekeni i tvoje zvijezde.

Visca el Barca, Visca Catalunya
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 apr 2010, 15:48

http://rapidshare.com/files/371592034/e ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/371591335/e ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/371590514/e ... .part3.rar

za sve ljubitelje barcelone i reala. svi golovi od 98' godine pa do 09'. bez komentatora, znaci samo zvuk na stadionu. 487mb ;)

n_E_C_i_D
Kontakt:

Post Postao/la n_E_C_i_D » 11 apr 2010, 22:05

Wolverine je napisao/la:espanjol mi je daleko najogavniji klub na svijetu. koliko ih mrizm to nisu istine.
espanjol je za barcelonu uvijek neugodan,...
samo ne znam koje no godine bi kad espanjol barcu u zadnjem kolu onemogucio da osvoji titulu :?
"Kakva bi tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju."

n_E_C_i_D
Kontakt:

Post Postao/la n_E_C_i_D » 11 apr 2010, 22:07

Wolverine je napisao/la:http://rapidshare.com/files/371592034/e ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/371591335/e ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/371590514/e ... .part3.rar

za sve ljubitelje barcelone i reala. svi golovi od 98' godine pa do 09'. bez komentatora, znaci samo zvuk na stadionu. 487mb ;)
extra :D

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 11 apr 2010, 22:13

-Barcelona- je napisao/la:svi igraci su bili fenomenalni,prvenstveno to mislim na piquea i kralja xavi ali je guardiola bio sigurno najbolji pojedinac u barci,sad bas i nisam tako siguran da je murinho najbolji takticar na svijetu..........
ehh jest tesko bit takticar kad imas u ekipi vanzemaljca poput messija.,sto je najbolji takticar.,jer im je u svlacionici rekao kad zapne dajtte messiju loptu on ce znat sta ce sa njom.,kakav on.nek vodi everton,atl,madrid ili ovako ove posrnule klubove koje se bore za evropa ligu pa bi vidio takticara.,al jos neko samo da kaze da messi nije naj igrac svijeta u drustvu ima da ga pljunem u sred cela!!!
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 apr 2010, 22:15

ti fakat mislis da se barcina igra u potpunosti svodi na messija? buraz nije ni tebi lako.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 apr 2010, 22:15

___Benny___ je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:svi igraci su bili fenomenalni,prvenstveno to mislim na piquea i kralja xavi ali je guardiola bio sigurno najbolji pojedinac u barci,sad bas i nisam tako siguran da je murinho najbolji takticar na svijetu..........
ehh jest tesko bit takticar kad imas u ekipi vanzemaljca poput messija.,sto je najbolji takticar.,jer im je u svlacionici rekao kad zapne dajtte messiju loptu on ce znat sta ce sa njom.,kakav on.nek vodi everton,atl,madrid ili ovako ove posrnule klubove koje se bore za evropa ligu pa bi vidio takticara.,al jos neko samo da kaze da messi nije naj igrac svijeta u drustvu ima da ga pljunem u sred cela!!!
to ti mislis da 1 igrac cini ekipu. nije ovo FM!

n_E_C_i_D
Kontakt:

Post Postao/la n_E_C_i_D » 11 apr 2010, 22:23

___Benny___ je napisao/la:
pa ne igra samo messi u barci i ne moze on sam onako igrati bez pomoci cijele ekipe :D

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 apr 2010, 22:26

Ljudi, opustite se, to vam je @ljubav u svom 158. pojavljivanju pod razlicitim imenom... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 11 apr 2010, 22:27

Wolverine je napisao/la:ti fakat mislis da se barcina igra u potpunosti svodi na messija? buraz nije ni tebi lako.
Naravno da se ne svodi. Ima Barca jos puno dobrih igraca( Iniesta, Ibrahimovic, Xavi, Puyol etc) tako da i nije tako tesko imati onakve rezultate. Mislim da je pretjerano Guardiolu nazivati velikim takticare. Ima tu puno njih koji su ispred njega; SAF,Wenger,Mourinho,Hiddink,Capello,...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 apr 2010, 22:30

da, al on i bez mnogih od tih igraca uspije reala pobjedit sa 2:0, intera 2:0, i u tim se tekmama vide njegove takticke sposobnosti. da ne govorim o taktickom ponizavanju fergusona u proslogodisnjem finalu lige sampiona.

jedini trener za kojeg priznajem da je nadigrao u tom polju guardiolu je hidink.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 11 apr 2010, 22:32

Wolverine je napisao/la:da, al on i bez mnogih od tih igraca uspije reala pobjedit sa 2:0, intera 2:0, i u tim se tekmama vide njegove takticke sposobnosti. da ne govorim o taktickom ponizavanju fergusona u proslogodisnjem finalu lige sampiona.

jedini trener za kojeg priznajem da je nadigrao u tom polju guardiolu je hidink.
Mozda si upravu, al jednostavno je prerano da se usporedjuje sa onim imenima. Vidjet cemo ga kada Barca mozda upadne u krizu ili ako preuzme neki drugi tim ili mozda cak nacionalnu selekciju.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 apr 2010, 22:34

spanija bi se raspala kad bi katalonac preuzeo palicu nad nacionalnom selekcijom.

naravno da je prerano, ali rezultati koje je do sad napravio moraju mu osiguravat mjesto u samom trenerskom vrhu u ovom trenutku.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 apr 2010, 22:39

Wolverine je napisao/la:spanija bi se raspala kad bi katalonac preuzeo palicu nad nacionalnom selekcijom.

naravno da je prerano, ali rezultati koje je do sad napravio moraju mu osiguravat mjesto u samom trenerskom vrhu u ovom trenutku.
Rekli su i da crnac nikad nece biti predsjednik SAD-a, a eto doslo je i to vrijeme... ja sam nesto siguran da ce Pep kad-tad preuzeti selektorsku poziciju... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 apr 2010, 23:01

Onakvu reprezentaciju i Tulic bi uspjesno vodio :? :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 apr 2010, 23:28

Pep je vrhunski trener, to se vec moze reci, evo skoro dvije kako vodi tim, vodi ga briljantno, malo koji trener je imao ovoliko dug kontinuitet u igrama i rezultatima. Igraci jesu vrhunski, ali da Pep nije dobar ne bi se onako dobro timski igralo i ne bi bilo odlicne atmosfere. Na kraju krajeva on je taj koji bira koji ce igraci igrati i na kojim pozicijima, nije li njegova hrabrost ili ti znanje u prvi tim ubaciti anonimuse i mlade igrace kao Sergio, Pedro i Pique. Pep je zasluzan najvise sto su oni vec sad igracine, a on je isto taj koji je u prvi plan gurnuo Messija, Iniestu i Xavija, umjesto Deca i Ronaldinnja, ili sto nije recimo dovodio toliko neke zvijezde sa strane. I Pep i Laporta su vrlo zasluzni za sve ovo sto Barca radi, apsurdno je govoriti da bi svako mogao to postici sa ovim igracima. Nisu ni Messi, Iniesta, Xavi, Pique, Yaya, Sergio itd. prije dvije godini bili ovo sto su sad, niti bi vjerovatno igdje drugo bili dobri ovako kako su dobri u Barci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 apr 2010, 01:27

harishp je napisao/la:Onakvu reprezentaciju i Tulic bi uspjesno vodio :? :roll:
I još bolje bi je vodio ,siguran sam u to ;)
Mislim da samo neko od raje treba da obavjesti njihovog predsjednika za Tuline kvalitete i eto našeg Branimira na klupi Furije 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2010, 01:41

drop je napisao/la:
Mislim da samo neko od raje treba da obavjesti njihovog predsjednika za Tuline kvalitete i eto našeg Branimira na klupi Furije 8-)
Jest,i onda nakon pobijede samo hukne u svoje dioptrijske pendjere. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 apr 2010, 01:45

harishp je napisao/la:
drop je napisao/la:
Jest,i onda nakon pobijede samo hukne u svoje dioptrijske pendjere. 8-)
:lol: :lol:
A stvarno mislim da naš vrli Branimir zaslužuje jednu temu (tamo negdje na podforumu Rerpezentacija).
Da raja razmjenjuje svoja oduševljenja sa ovim veeelikim strucnjakom :lol: :mrgreen: kad mogu sa Messiem vala mogu i sa našim Tulom :mrgreen:
Da se svi kolektivno ibretimo njegovoj genijalnoj taktici 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 113 gostiju.