Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Asmir Begović
Ma uleti ovdje pocesto po koji iskomplesirani maskirani čedomirko i unosi nervozu među vama... Pustite ih, još dugo vremena će sebi gristi muda od muke!!!!
Re: Asmir Begović
Ja samo ne kontam sto je onaj wenger tolika stipsa? Evo ponovo pisu da ce krenuti u phod na begovica ali ja nesto ne vjerujem da ce ista biti od toga.
Ali nikako ne mogu da svarim zasto je toliko skrt? Pa ne daje lik iz svog dzepa hebem ga ja.
Ali nikako ne mogu da svarim zasto je toliko skrt? Pa ne daje lik iz svog dzepa hebem ga ja.
tu inf. su nasi portali prepisali sa caughtoffside.com koji je lider u pisanju traceva i "gluposti" sto se tice fudbaladadnan je napisao/la:Ja samo ne kontam sto je onaj wenger tolika stipsa? Evo ponovo pisu da ce krenuti u phod na begovica ali ja nesto ne vjerujem da ce ista biti od toga.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisi ni ti bas najnormalniji. Cuj meni krivo sto nasa reprezentacija igra dobro, samo jedna stvar se treba razlikovati, Dzeko iz reprezentacije i kluba. Uostalom ako ja volim nasu drzavu i njenu reprezentaciju ne mora znaciti da je Avdukic treci najbolji golman svijeta.Batko je napisao/la:Ma uleti ovdje pocesto po koji iskomplesirani maskirani čedomirko i unosi nervozu među vama... Pustite ih, još dugo vremena će sebi gristi muda od muke!!!!
Celik!3,2,2.
Ne bi rekao da tvoja repka za razliku od naše igra dobro, maskirani? 

[youtube][/youtube]
i onda neko kaze da je Begovic prosjecan golman
i onda neko kaze da je Begovic prosjecan golman
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisam znao da u BiH postoji jos neka reprezentacija. Moras prestati uzimati svakakve tablete, nije to dobro po tebe..Batko je napisao/la:Ne bi rekao da tvoja repka za razliku od naše igra dobro, maskirani?
Celik!3,2,2.
- legenda reala
- Kontakt:
A nije Ćedomirko frajer je samo zaluđen Arsenalom, pa nekad je i Bendtner bio klasa u odnosu na Džeka, pa Chamak,pa Gervinho samo se sjetite
O Fabianskom i poređenjima s Begovićem i sl.

O Fabianskom i poređenjima s Begovićem i sl.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma pustite momka , nije on kriv , jednostavno se fura na one engleske navijače klubova koje boli racku za repkom
ipak je on vjerni topdžija

- Bayern@heart
- Kontakt:
ima li ko link od utakmice Stokea vidim okrenuli rezultat
Asma opet primio 1 gol..Imao je nekoliko dobrih odbrana..Bitno je da je Stoke dobio niko mu nece zamjerit za gol
David Platt: "If Mancini&I were still at City this year,Hart wouldn't be there. We made a decision to sign Asmir Begovic"
malo mi sad zao sto nisu ostali...

-
- Kontakt:
Neka hvala ... Kako je Mancini nadaren vjerovatno bi češće počinjao Pantelimon od Asmira ,a to se ne bi sviđalo većini nas 

Odakle ti ovo?index_ je napisao/la:David Platt: "If Mancini&I were still at City this year,Hart wouldn't be there. We made a decision to sign Asmir Begovic"
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
dobar, dobarbavarian_bk je napisao/la:Neka hvala ... Kako je Mancini nadaren vjerovatno bi češće počinjao Pantelimon od Asmira ,a to se ne bi sviđalo većini nas

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nasao sam na vise stranica jer je bas i mene interesovalo. Navodno je izjavio to za Al Jazeera, ali nisam mogao to naci direktno kod njih.Cartman je napisao/la:Odakle ti ovo?index_ je napisao/la:David Platt: "If Mancini&I were still at City this year,Hart wouldn't be there. We made a decision to sign Asmir Begovic"
http://bleacherreport.com/articles/1749 ... h-joe-hart" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.stokesentinel.co.uk/Stoke-Ci ... story.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsmole.co.uk/football/ma ... 00751.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Roberto vrati se, sve ti je oprosteno 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Konto gledat Begovica i vidim Sorensen u sastavu. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Odakle ti to ba? Svi javljaju da je Begovic u sastavu. Ukljucujuci oficijelni twitter Stokea:BIHfan je napisao/la:Konto gledat Begovica i vidim Sorensen u sastavu.
Stoke City FC @stokecity 31m
#scfc Starting XI vs West Ham United: Begovic; Cameron, Shawcross (c), Huth, Pieters; Walters, Nzonzi, Wilson, Adam, Etherington; Jones
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, Goalgetter, Google Adsense [Bot], jasmin10, Lekqqq1921, Mostarska, Normus90, Sheyi, VolimBiH96, Zglavkar i 51 gost.