FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
sta je sa govedaricom vise...covjek reko vraca se za 15 dana prije mjesec 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce spreman za Travnikboomerang5 je napisao/la:sta je sa govedaricom vise...covjek reko vraca se za 15 dana prije mjesec
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Joj potpisa **** te, Solinasev pogotovo kakav je to haiku sunce ti ****
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jesi dobar druzeHeller je napisao/la:Joj potpisa **** te, Solinasev pogotovo kakav je to haiku sunce ti ****
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Glup je !!!!solinas je napisao/la:Jesi dobar druzeHeller je napisao/la:Joj potpisa **** te, Solinasev pogotovo kakav je to haiku sunce ti ****
Jako dobar rezultat jucer iz Zenice, sa prednosti cemo uci u revans i uz dodatnu prednost domaceg terena i navijaca domoci se 1/4 finala.
Ovo sa Zebom nas malo remeti sad, ali imamo tu sirinu na klupi (Kiso, Saric, Prses, pa i Skahic ili Mehmedagic mogu odigrat u sredini),
a svkako treba uzeti u obzir da i Zeba nije u nekoj znacajnijoj formi, iako njegovo prisustvo svakako daje drugu dimenziju u ocima protivnika.
Dobra stvar u ovome je idealna prilika za Ordagica da igra ofanzivnije kao sto neko rece gore i da pokaze svoj potencijal.
Ovo sa Zebom nas malo remeti sad, ali imamo tu sirinu na klupi (Kiso, Saric, Prses, pa i Skahic ili Mehmedagic mogu odigrat u sredini),
a svkako treba uzeti u obzir da i Zeba nije u nekoj znacajnijoj formi, iako njegovo prisustvo svakako daje drugu dimenziju u ocima protivnika.
Dobra stvar u ovome je idealna prilika za Ordagica da igra ofanzivnije kao sto neko rece gore i da pokaze svoj potencijal.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Tek sad skontah ovo za Tanasolinas je napisao/la:Jesi dobar druzeHeller je napisao/la:Joj potpisa **** te, Solinasev pogotovo kakav je to haiku sunce ti ****

Nullius in verba
-------------------------------------Piric------------------------------------
Skahic------------------Kostic----------Moranjkic--------------Mehidic
--------------------------Prses------------Kiso----------------------------
Veselinovic--------------------Ordagic----------------------Govedarica
-------------------------------Ahmetovic-----------------------------------
Idealan sastav za Travnik
A onda protiv Sarajeva moze i Saric umjesto Prsesa, Stjepanovic na Kisino mjesto, a Pero na Mehidicevo.
Namjerno sam stavio Mehmedaagica na klupu jer Moranjkic je zasuzio i u ligi da igra, kad god je igrao, igrao je vrhunski...Mozda cak Mehmdagica u paru sa Kisom umjesto Prsesa protiv Travnika, ali po meni bolje Prses u prvoj da Ordagic ima s kim odigrati.
Skahic------------------Kostic----------Moranjkic--------------Mehidic
--------------------------Prses------------Kiso----------------------------
Veselinovic--------------------Ordagic----------------------Govedarica
-------------------------------Ahmetovic-----------------------------------
Idealan sastav za Travnik

A onda protiv Sarajeva moze i Saric umjesto Prsesa, Stjepanovic na Kisino mjesto, a Pero na Mehidicevo.
Namjerno sam stavio Mehmedaagica na klupu jer Moranjkic je zasuzio i u ligi da igra, kad god je igrao, igrao je vrhunski...Mozda cak Mehmdagica u paru sa Kisom umjesto Prsesa protiv Travnika, ali po meni bolje Prses u prvoj da Ordagic ima s kim odigrati.
Travnik bez cetvorice u subotu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sta bi za onu ideju da se na kraju sezone bira najbolji igrac ? Zna li neko
samo Sloboda
pojeo vuk magarca, isto kao i za sve druge ideje i akcije....merak je napisao/la:Sta bi za onu ideju da se na kraju sezone bira najbolji igrac ? Zna li neko
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
- Beduin
- Kontakt:
I mi bez trojice.harry_90 je napisao/la:Travnik bez cetvorice u subotu.

Nego, Husrefu skrenuti paznju da ne pokazuje 3 prsta

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sarić je odradio kaznu od 2 utakmice.Drina i Čelik.Igrat će protiv Travnika.Omerbavarac je napisao/la:Najgore su te povrede na treninzima, to ubija u pojam.![]()
Odigras toliko utakmica, skoro bez prestanka, bez postede i na svim tim mecevima primis veliki broj udaraca te zavrsis mec zdrav, prav a onda odes na trening i povrijedis se.
Hocu da kazem da su treninzi Husrefa Musemica jaceg inteziteta nego utakmice u nasoj ligi, zato i imamo takav niz neporazenosti, sta cemo kad smo najbolji.![]()
Sreca u nesreci je sto se Govedarica oporavio i sto ce konkurisati za mjesto u timu tako da bi Saric mogao zauzeti mjesto Ordagica a potonji na Zebino mjesto, naravno dok Saric odradi kaznu.
Uglavnom, imamo sirinu u ekipi kao i igraca na klupi koji je prosle sezone bio standardan u proljetnom dijelu no danas grije klupu a znamo da smo i prosle sezone igrali vrlo kvalitetan fudbal, ne kao ovaj danasnji ali opet je to bilo na visokom nivou.
Ja volim FK Tuzla City
Drago mi je vidjeti da su Tuzlaci prihvatili Husrefa onako kako zasluzuje.
Biti cemo sampioni.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
- Beduin
- Kontakt:
Profesionalca i znalca ne mozes drugacije ni prihvatiti. Jedino je finta imati materijalnu potporu koju ce on znati iskoristiti. Sigurno bi mogao voditi i daleko jace klubove van granica nase drzave.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Husrefa mogu prihvatit' samo navijači kluba kojeg vodi, inače, nigdje ga ne vole, tako je bilo i u TuzliOrton je napisao/la:Drago mi je vidjeti da su Tuzlaci prihvatili Husrefa onako kako zasluzuje.

takva je ličnost, iritantan je

FK SLOBODA - NK TRAVNIK Tuzla, 24.10.2015. 14:30Stadion Tušanj.
Sudija Paradžik Goran Ljubuški
A-1 Čaušević Moamer Sarajevo
A-2 Hrstić Dalibor Ljubuški
4 Kaljanac Haris Sarajevo(Rogatica)
Sudija Paradžik Goran Ljubuški
A-1 Čaušević Moamer Sarajevo
A-2 Hrstić Dalibor Ljubuški
4 Kaljanac Haris Sarajevo(Rogatica)
Ja volim FK Tuzla City
Ljubuški: Poznati nogometni sudac Goran Paradžik uplovio u bračne vode

Protekli vikend u bračne vode uplovio je poznati nogometni sudac iz Ljubuškog Goran Paradžik.
Goran i njegova dugogodišnja djevojka Emilija Bašić svoju su vezu okrunili brakom u crkvi sv. Ante na Humcu. Misno slavlje predvodio je fra Ljudevit Lasta. Poslije misnog slavlja mladenci su zajedno sa svojim kumovima Davorom Zupcem i Dijanom Šoljić, obitelji i prijateljima nastavili slavlje u svadbenom salonu Ohio.
Ekipa našeg portala želi puno sreće Goranu i Emiliji u zajedničkom životu, a kako je bilo na vjenčanju i u svatovima pogledajte u našoj fotogaleriji.
26.11.2014 u 19:45

Protekli vikend u bračne vode uplovio je poznati nogometni sudac iz Ljubuškog Goran Paradžik.
Goran i njegova dugogodišnja djevojka Emilija Bašić svoju su vezu okrunili brakom u crkvi sv. Ante na Humcu. Misno slavlje predvodio je fra Ljudevit Lasta. Poslije misnog slavlja mladenci su zajedno sa svojim kumovima Davorom Zupcem i Dijanom Šoljić, obitelji i prijateljima nastavili slavlje u svadbenom salonu Ohio.
Ekipa našeg portala želi puno sreće Goranu i Emiliji u zajedničkom životu, a kako je bilo na vjenčanju i u svatovima pogledajte u našoj fotogaleriji.
26.11.2014 u 19:45
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 03 apr 2017, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Samo Mehidicu reći da ne prelazi centar,a mogao bi mozda i Moranjkic odigrati na beku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.