Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kerol u westhemu za 15 mil
- Ponos Torina
- Kontakt:
jesu nasli muziku
[youtube][/youtube]
kakav je ovo kralj

[youtube][/youtube]
kakav je ovo kralj

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Raja de mi recite pošto sam novi imal šta od transfera
Charager je napisao/la:Raja de mi recite pošto sam novi imal šta od transfera
kazu da je begovic veoma blizu Liverpoolu , ali nista nije sigurno
hvala a šta se priča ze leona iz real m i kolo tourea iz man citya
Za tog iz Reala nista dok je Kolo po pisanju engleskih medija vec nas igrac.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To bi bila dva transfera na nivou zadnjih x godina.Charager je napisao/la:hvala a šta se priča ze leona iz real m i kolo tourea iz man citya
Nikakvo pojacanje tu ne vidim.
Pedro Leon ima ocajnu sezonu u Getafeu.Rijetko igra a i ono sto odigra je prosjek.nije to vise onaj momak od prije 3 godine koji je palio i zario terenima.Tehnicki odlican ali to je to od njega.Ako se vec zeli dovesti neko ne tako skupo ali dobro krilo neka to bude Callejon,Tello ili Feghulli.
Sto se tice Tourea pa ja tu ne vidim nista dobro.On je svoje prosvirao.Zasto krasti minute Coatesu sa igracem koji ne moze napredovati nego vam debelo povecati platnu listu

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Rizo, nisam vidovit niti mogu predviti mjesto Liverpoola sljedeće sezone. Ono što je jasno jeste da igramo sve bolje, da smo efikasniji, a jednom će i ti rezultati doći. Kao i svake sezone, svrstavamo se u top 5 ekipa a na kraju se samo razočaramo. Istina je, slijepo volim Brendana i njegovu viziju i on će imati moju podršku baš kao što je imao i svaki trener koji je trenirao Liverpool. Ni u jednom trenutku, ni jedan 'trenutni' trener Liverpoola neće dobiti glupe kritike i neće biti omalovažavan iz jednog jedinog razloga, zato što je u Liverpoolu.
Ja sam samo naveo jedan razlog, Kennyev Liverpool je igrao sve lošije što je činjenica. Eto onaj drugi dio u kojem smo bili 17. na kraju je dokaz da su svi konci bili pogubljeni. Ove sezone smo išli uzlaznom putanjom i ne vidim zašto se u sljedećoj sezoni ne bi borili za ligu prvaka. Uz par kvalitetnih pojačanja ( a krenulo je i sa njima) možemo napokon da opravdamo status tima velike četvorke.
_
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -for-years" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam samo naveo jedan razlog, Kennyev Liverpool je igrao sve lošije što je činjenica. Eto onaj drugi dio u kojem smo bili 17. na kraju je dokaz da su svi konci bili pogubljeni. Ove sezone smo išli uzlaznom putanjom i ne vidim zašto se u sljedećoj sezoni ne bi borili za ligu prvaka. Uz par kvalitetnih pojačanja ( a krenulo je i sa njima) možemo napokon da opravdamo status tima velike četvorke.
_
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -for-years" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast za ovo , i ja kazem da uvijek treba podrzavati svakog ko igra za Liverpool ili ko je god u strucnom stabu . Kenny sam podupirao i nadao se boljem iz tekme u tekmu , pa uz Hodgsona nakon neke rijetke pobjede sam se nadao da mozemo bolje i nisam nikad ni za jednog rekao nema od njega nista , jer nikad ne znas kako se stvari mogu promjeniti . Samo treba podrzavati svoje dok su tu , nakon sto odu i nisu bili uspješni samo se fino zahvaliti za potroseno vrijeme i nastaviti daljeOTNYS_YNWA je napisao/la:Rizo, nisam vidovit niti mogu predviti mjesto Liverpoola sljedeće sezone. Ono što je jasno jeste da igramo sve bolje, da smo efikasniji, a jednom će i ti rezultati doći. Kao i svake sezone, svrstavamo se u top 5 ekipa a na kraju se samo razočaramo. Istina je, slijepo volim Brendana i njegovu viziju i on će imati moju podršku baš kao što je imao i svaki trener koji je trenirao Liverpool. Ni u jednom trenutku, ni jedan 'trenutni' trener Liverpoola neće dobiti glupe kritike i neće biti omalovažavan iz jednog jedinog razloga, zato što je u Liverpoolu.
_

[youtube][/youtube]
Istina, sve si rekao kako treba, ali nema potrebe da se Rodgers diže među zvijezde kad čovjek nije napravio nikakav uspjeh i da se priča da je imao uspješniju sezonu od Kennyjeve zadnje na klupi Liverpoola.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Taj trofej zbog kojeg je sezona uspješnija je samo nakratko izmamio osmijeh na lice nama simpatizerima Liverpoola, dok je liga ( što nam je puno važnije ) igrana katastrofalno. Bili smo obična kanta za nabijanje pred kraj. Vidjelo se da od onakvog Liverpoola nema ništa i da u narednim sezonama neće moći do ozbiljnijeg mjesta, s toga se 'riskiralo' sa mlađim i perspektivnijim trenerom koji će tek u narednim sezonama pokazati koliko je sposoban. Ja sam siguran da će opravdati povjerenje vlasnika i 90% ljudi koji vole ovaj klub i vide koliko napredujemo.
Bez obzira. Dva finala nisu bezveze. Jedna pozicija niže u ligi, dva finala i trofej bih uzeo preko 7. mjesta i nikakvog uspjeha u kupovima.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobro, samo što bi Liverpool ove sezone bio puno gori, u to sam siguran. I dalje bi se forsirao Carroll i taktika od prije 20 i kusur godina, te vizija kako je i dalje za tim bolje da igraju visoki i niski napadač, i slično. Fudbal je puno više uznapredovao i to je ono što se kod Kinga nije mijanjalo. Učinjen je pravi potez, a to je imenovanje baš Rodgersa. Da su ta dva finala i osvajanje CC-a bili dovoljni da se vjeruje Kennyu, on bi i dalje bio trener. Ako ti misliš da bi Liverpool ove godine igrao bolje da se stvari nisu mijenjali, to je tvoja stvar, ja nisam istog mišljenja.
Samo ne kontam kako je sa tako zastarjelom taktikom uspio doći do 2 finala a BR sa supermodernom tika-takom ispasti od trećeligaša
.

dosadni ste vise Bgmi sa tom raspravom oko rodgersa i kinga, nezz kako je vama zanimljivo eto to ce bas pomoci "odboru" Liverpoola. Umjesto da budemo slozna tema kao sto smo bili i prije i da pricamo ponajvise oko transfera sad se nesto prepiremo a od toga nema hajra, daj te kao sto sam vec jednom rekao neko misli da cemo napredovati sa rodgersom a neko ne misli tako, svako ima pravo na svoje misljenje. <3 YNWA <3 prijatelji 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I sezone unazad su se znala desiti velika iznenađenja. Rodgers je sa pravom ili ne, to je vaša slobodna procjena, ganjao ta mjesta koja vode u Europu kroz ligu dok je Kenny pokušao da se iste dočepa kroz neki od takmičenja. Vjerovatno je to ključni razlog zbog čega smo u Premier ligi bili sve lošiji. Sa druge strane, kalkulacije su se obile o glavu Rodgersu i vrlo rano je ispao iz takmičenja. Protiv Oldhama smo bili katastrofalni, od prve minute se vidjeli da su imali više želje da prođu. I ranijih sezona su velikani ispadali od nižerazrednih ekipa. Jbg, taj Swansea koji nas je izbacio iz drugog kupa je kasnije osvojio trofej. Ovim bih završio svoje poređenje prethodne sezone sa ovom u kojoj nismo osvojili ništa i ostali smo kratkih rukava, ali smo pokazali da u narednoj možemo očekivati da ćemo biti dostojan protivnik ostalim timovima koji su ponovo daleko uspješniji od nas.
ovdje ljudi poceli proricati buducnost....
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
"Možemo očekivati", ne "bit ćemo". U tome je poenta. 

- reds_forever
- Kontakt:
Ja sam cula da bi za Begovica u Stoke mogao otici Downing + jos koji milion
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.