FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala upravi na cijeni ulaznica da su koju marku skuplje sig bi bilo onih koji bi nesto prigovorili,kao sto pregovaraju na cijenu i kvalitet majica
.Ja ovo smatram nagradom za nasu vjernost i podrsku klubu a cini mi se da osjecaju da mozemo preci Serif.Zato svi na kosevo i da steknemo kakvu taku prednost za revans..ne napunimo li ovih 17 000 bicu razocaran......

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja i ti po sok da neće biti preko 12 hiljada 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svi na kosevo, nemoj da je neko ostao da gleda na tv tekmu !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Vazi !Bianconeri1988 je napisao/la:Ja i ti po sok da neće biti preko 12 hiljada
Hoće li biti prijenosa?
- bayernovac
- Kontakt:
I mene isto zanima znali iko hoce li biti na Tv-uŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Bosnier je napisao/la:Svi na kosevo, nemoj da je neko ostao da gleda na tv tekmu !
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Najvjerovatnije hayatŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Mnogo si mi opterećen Željom i Amarom. Jel ti ženu zakačio ? Tako se ponašašdeset je napisao/la:Nermoj ga bogati toliko gurati.debelo je on platioBLU SKY je napisao/la: Steta za Kvesica sto nece moci igrati Europske utakmice, danas pricam sa jednim likom iz HR i momak mi kaze da je među boljim bekovima u HNLi sto je najbitnije mlad ima prostora da jos napreduje kaze da je Hajduk bio zainteresovan za Kvesica al izgleda brko bio brzi
Ma nema tv svi na kosevo!bayernovac je napisao/la:I mene isto zanima znali iko hoce li biti na Tv-uŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
bayernovac je napisao/la:I mene isto zanima znali iko hoce li biti na Tv-uŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
Ma kakav prenos ! Ko gospodin 5KM i na utakmicu! U koliko je korteo i odakle krece?
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
[youtube][/youtube]
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Možda neki nisu u BihThe Maniacs '87 je napisao/la:bayernovac je napisao/la:I mene isto zanima znali iko hoce li biti na Tv-uŠkripar 2 je napisao/la:Hoće li biti prijenosa?
Ma kakav prenos ! Ko gospodin 5KM i na utakmicu! U koliko je korteo i odakle krece?
- spielführer_21
- Kontakt:
Nije do žene, do malog jebanovan je napisao/la:Mnogo si mi opterećen Željom i Amarom. Jel ti ženu zakačio ? Tako se ponašašdeset je napisao/la:Nermoj ga bogati toliko gurati.debelo je on platioBLU SKY je napisao/la: Steta za Kvesica sto nece moci igrati Europske utakmice, danas pricam sa jednim likom iz HR i momak mi kaze da je među boljim bekovima u HNLi sto je najbitnije mlad ima prostora da jos napreduje kaze da je Hajduk bio zainteresovan za Kvesica al izgleda brko bio brzi
deset je napisao/la:Argument mi je najveće oružje.Pogledajte statistiku igrača koje su vam doveli.Moje su želje da i Željo i svi naši klubovi što dalje doguraju,ali kad vidim šta menadžeri rade (a moj sin je nekad bio njihova žrtva ),onda se bojim da će i dalje naš fudbal zauzimati posljednje mjesto u svjetskoj ligi.Puno toga znam o fudbalu,a ovo što nam korupcija vlada klubovima, ja mislim nema nigdje u svijetu.Pred nama je pa se nekad čujemo.Sretno!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Možda opet napucamo 38k ko protiv newcastla
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
zatvoren je zapad, tako da nema sanseragazzidelsud1987 je napisao/la:Možda opet napucamo 38k ko protiv newcastla
Svi na Kosevo !!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar za život cijeli !
O majku mu ba zar dva sarajevska kluba ne mogu skupiti pare i da postave normalne stolice na zapad, da se ne brukamo pred svijetom....amer_zeljoo je napisao/la:zatvoren je zapad, tako da nema sanseragazzidelsud1987 je napisao/la:Možda opet napucamo 38k ko protiv newcastla15 milja u vrh glave
- eliminator
- Kontakt:
OTIŠ'O SI ĐILDA OSTALA JE TUGA, VJEČNO ĆE TE VOLJETI MANIJACI S JUGA...
Znamo sve drug hvala ti na brizi , nemoj da se crnjacis rijesicemo i to abd . Jos jednom ti hvala !SrdjanBL je napisao/la:O majku mu ba zar dva sarajevska kluba ne mogu skupiti pare i da postave normalne stolice na zapad, da se ne brukamo pred svijetom....amer_zeljoo je napisao/la:zatvoren je zapad, tako da nema sanseragazzidelsud1987 je napisao/la:Možda opet napucamo 38k ko protiv newcastla15 milja u vrh glave
![]()
![]()
![]()
Željezničar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.