Papa me brine, 20 godina ima a slabo koljeno. No, Agger je imao staklene noge dok Igbal nije došao u klub. Od tada se preporodio, pa možda tako pomogne i Papi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
realno da nema tog felericnog koljena mi ne bi ni imali sanse da ga dovedemo. isto kao i sa vecinom igraca koje dovodimo, vecina ih ima neku hronicnu ozljedu al se to zalijeci vremenom. i coutinho i sturridge su u slicnoj situaciji bili o aggeru da ne pricamo on je covjek od staklaHenderson je napisao/la:Problemi za Liverpool će tek nastati kada Carra počne raditi na Sky. Pa Carra će znati svaku novost, transfer, povredi i šta sve ne, za pet minuta te će novosti biti na Sky.![]()
Papa me brine, 20 godina ima a slabo koljeno. No, Agger je imao staklene noge dok Igbal nije došao u klub. Od tada se preporodio, pa možda tako pomogne i Papi.
http://www.statto.com/football/stats/en ... stom-tableZodiac je napisao/la:Zato treba te transfere što prije završavati dok nisu i ostali navalili ,Liverpool nema da ponudi ono što igrači obično najviše traže a to je LP ,eto recimo ovaj Papadopulos s Salkeom bi sljedeće sezone igrao LP a s Liverpoolom će u najboljem slučaju anam one.
Reina za Tella
Downing za Begana
Grk
Toure i to je otprilike to.
Ako neko naleti na tabelu drugog dijela PL nek ubaci ovdje.
odlicna vijest! samo da kontraefekat ne bude bacanje tih para na neke engleske dudukenummaLFCŽ je napisao/la:Dogovoreno 15 miliona za Carrolla.
mojne provociranjaOTNYS_YNWA je napisao/la:U sezoni 2012 2013 - druga polovina - šesti ( Sa najboljom gol razlikom)
Recimo
U sezoni 2011 2012 smo na fantastičnom 17. mjestu, bod nas dijelio od 'ispadanja'
Dobra neka ekipica , iako ce mozda Robinson i Yesil traziti svoje mjesto u prvom timu . A ja nekako vjerujem da cemo dovesti jos nekog opasnog na DM poziciji do pocetka sezoneHenderson je napisao/la:Naš tim za narednu sezonu prema trenutnim transferima:
Asmir Begovic 25
Brad Jones 31
Peter Gulasci 23
Daniel Agger 28
Sebastian Coates 22
Toure 32
Papa 21
Joes Enriqe 27
Glen Johnson 28
Martin Kelly 23
Andre Wisdom 20
Lucas Leiva 26
Steven Gerrard 32
Jordan Henderson 22
Joe Allen 23
Coutinho 20
Jonjo Shelvey 21
Suso 19
Raheem Sterling 18
Tello 21
Jordan Ibe 17
Luis Suarez 26
Daniel Sturidge 23
Fabio Borini 22
Adam Morgan 19
pozelio on opet bolnicke supeCarlo je napisao/la:mojne provociranjaOTNYS_YNWA je napisao/la:U sezoni 2012 2013 - druga polovina - šesti ( Sa najboljom gol razlikom)
Recimo
U sezoni 2011 2012 smo na fantastičnom 17. mjestu, bod nas dijelio od 'ispadanja'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.