Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Serie A
VAR ponistio tri gola Sassoulu, deja vu na utakmicu protiv Napolija kad su im valjda 4 gola ponistili 

Don't believe the hype.
Caputo ce zapaliti VAR 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
man utd otpad, no, lazio zna sa rekovalescentima i vjerujem da bi bio pun pogodak
nije isto igrati za man utd i lazio, a imao je dobru epizodu u valenciji (prije tri sezone, but still), sto ide u prilog mojoj tvrdnji
nije isto igrati za man utd i lazio, a imao je dobru epizodu u valenciji (prije tri sezone, but still), sto ide u prilog mojoj tvrdnji
- nextterrain
- Kontakt:
Lazio ima prosjecnu ekipu i izvan prvih 11 nema kvaliteta.
Inzaghi radi lavovski posao vec par godina
Ali mora doci nekad do povreda i suspenzija, tako da ako se ne pojacaju do kraja mercata, nece biti u top 4
Inzaghi radi lavovski posao vec par godina

Ali mora doci nekad do povreda i suspenzija, tako da ako se ne pojacaju do kraja mercata, nece biti u top 4
Šteta zbog povrede Insignea. A i krenuo je Rino jbt
Insigne Osimhen Lozano Mertens
Sinoc dobar preokret zmija, vrlo bitan psihološki momenat, mada sam ja prizeljkivao poraz koji bi ostavio traga na samopouzdanju.

Insigne Osimhen Lozano Mertens
Sinoc dobar preokret zmija, vrlo bitan psihološki momenat, mada sam ja prizeljkivao poraz koji bi ostavio traga na samopouzdanju.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na ovom terenu bi i konj nogu slomio.
Treba što prije skratiti ligu na 18 klubova, da više ne ulaze ovakvi indijanci u prvu ligu. Jbt prebacim na Siti-Lester na poluvremenu, dođe ti da padneš u depresiju kad uporediš kvalitet igre i između ostalog travnjaka/stadiona.
Treba što prije skratiti ligu na 18 klubova, da više ne ulaze ovakvi indijanci u prvu ligu. Jbt prebacim na Siti-Lester na poluvremenu, dođe ti da padneš u depresiju kad uporediš kvalitet igre i između ostalog travnjaka/stadiona.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sramota je da se neko ko igra ligu petice ima onakav teren, na stranu povreda Rebića, ali ono je baš katastrofa, boljih terena ima u našoj ligi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovaj Amerikanac u Juventusu izgleda ko neki izbacivač u nekom noćnom klubu. Dobar marketinški potez, ali da je neki kvalitet, teško.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jbt jes Rino furiozno krenuo sa Napolijem,bice da Rino bas polako izrasta u solidnog da ne kazem vec vrlo dobro trenera.
Mogla bi ove sezone liga bas biti zanimljiva.
Uhhh sa Mikitarijan promasi
Mogla bi ove sezone liga bas biti zanimljiva.
Uhhh sa Mikitarijan promasi
Napoli prosle sezone teski underachiever, tesko da mogu losije od toga, a tim je dovoljno jak da budu medju 4.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako je ovaj nosonja zaštićen u Italiji. Inače bi popušio crveni zbog ovoga faula nad Džekom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rabiot 

Ma realno nije ni bio prekrsaj, Dzeko je isao da iscenira crveni medjutim nije mu proslo. Ali eto kaznise ih na drugi nacin 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sta ti gledas cist faul u napadu, Dzeko ga vuce cijelo vrijeme.Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:18Kako je ovaj nosonja zaštićen u Italiji. Inače bi popušio crveni zbog ovoga faula nad Džekom.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sve čisto, faul Džeke. Ali navikli smo da si realan.Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:18Kako je ovaj nosonja zaštićen u Italiji. Inače bi popušio crveni zbog ovoga faula nad Džekom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.