Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kolašinac ,momak još i legenda
.

- Ponos Torina
- Kontakt:
nemoj navlaciti jos i na ovu temuZodiac je napisao/la:Kolašinac ,momak još i legenda.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
"Reprezentativni golma BiH i prva jedinica Stoke City-ja, Asmir Begović, prema pisanju sutrašnjeg izdanja avazovog Sporta napušta Britaniju stadion.
Naime, prema istom izvoru ministar naše odbrane, Begović, je stanovnik Anfilda, to znači da je od jula mjeseca novi golman Liverpoola."
Ma kakvi Sky sportovi, the times, guardian i ostale novine. Ako Avaz nesto kaze, tako i bude!
Naime, prema istom izvoru ministar naše odbrane, Begović, je stanovnik Anfilda, to znači da je od jula mjeseca novi golman Liverpoola."
Ma kakvi Sky sportovi, the times, guardian i ostale novine. Ako Avaz nesto kaze, tako i bude!

Nad nama nebo ima da gori!
Begovic , Papadopouluousudsau? i Kolo Toure dzabe bi bilo super , dobijemo mladog i dobrog stopera, jednog iskusnog u ovu grupu mladica sto imamo i provjerenog golmana u Engleskoj ligi.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slažem se. Za Papu ćemo vidjeti jer je stvarno skup, ali iskreno se nadam da ćemo nekako skupiti sredstava i za njega.nerkolfc je napisao/la:Begovic , Papadopouluousudsau? i Kolo Toure dzabe bi bilo super , dobijemo mladog i dobrog stopera, jednog iskusnog u ovu grupu mladica sto imamo i provjerenog golmana u Engleskoj ligi.

LFCTS @LFCTS 3mOTNYS_YNWA je napisao/la:Slažem se. Za Papu ćemo vidjeti jer je stvarno skup, ali iskreno se nadam da ćemo nekako skupiti sredstava i za njega.nerkolfc je napisao/la:Begovic , Papadopouluousudsau? i Kolo Toure dzabe bi bilo super , dobijemo mladog i dobrog stopera, jednog iskusnog u ovu grupu mladica sto imamo i provjerenog golmana u Engleskoj ligi.Da je napokon da dobijemo i golmana koji će kupiti lopte na petercu.
BILD reports #LFC are interested in Hannover's goalkeeper Ron-Robert Zieler pic.twitter.com/WvMzPGMgxV
A mozda nece biti Begovic :O
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam pročitao prije par sedmica da je Barcelona kupila Ter Stegena, kasnije su izbacili da se radilo o dezinformaciji. Biće svašta, strpimo se. Beg ili Stegen, to bi bile najbolje a realne zamjene za Pepea.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ja nešto i ne bih volio Kolo Tourea, bio je nekad strašan stoper al' godine i suspenzija su učinile svoje, nije to ni sjenka starog Tourea...
Jedino kad bi bio tek treća opcija, odnosno kad bi pronašli kvalitetnog stopera kojeg bi uparili sa Aggerom. To što je Carra ove sezone igrao u prvoj postavi govori samo u kakvoj smo mi banani sa formom štopera ove sezone bili
Znači, Toure samo ako će biti treća opcija i ako će mu plata biti "razumna" za naše standarde. Sumnjam da ima malu platu u Cityu
Jedino kad bi bio tek treća opcija, odnosno kad bi pronašli kvalitetnog stopera kojeg bi uparili sa Aggerom. To što je Carra ove sezone igrao u prvoj postavi govori samo u kakvoj smo mi banani sa formom štopera ove sezone bili

Znači, Toure samo ako će biti treća opcija i ako će mu plata biti "razumna" za naše standarde. Sumnjam da ima malu platu u Cityu

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
To se podrazumjevaBeyKopites je napisao/la:Ja nešto i ne bih volio Kolo Tourea, bio je nekad strašan stoper al' godine i suspenzija su učinile svoje, nije to ni sjenka starog Tourea...
Jedino kad bi bio tek treća opcija, odnosno kad bi pronašli kvalitetnog stopera kojeg bi uparili sa Aggerom. To što je Carra ove sezone igrao u prvoj postavi govori samo u kakvoj smo mi banani sa formom štopera ove sezone bili![]()

Žao mi je Downinga,ali ako baš mora ići nek ide u zamjenu za Bega 

Ja te volim, volim Željo..
- donCorleone1892
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/liverpo ... nga/105423
Evo i ovi postavili
Žao mi je stvarno Downinga, poboljšao se ali to nam je i plus jer Stoke će prepoznati njegov potencijal i možda prihvatiti ovu ponudu. Ovakve ponude u kojima se podrazumijeva i igrač se teško odbijaju pogotovo ako Stokeu treba igrać na poziciji poput Downinga.
Biće zanimljivo ovo ljeto.
Evo i ovi postavili

Žao mi je stvarno Downinga, poboljšao se ali to nam je i plus jer Stoke će prepoznati njegov potencijal i možda prihvatiti ovu ponudu. Ovakve ponude u kojima se podrazumijeva i igrač se teško odbijaju pogotovo ako Stokeu treba igrać na poziciji poput Downinga.
Biće zanimljivo ovo ljeto.

ne bi nikako volio tourea, velika mu je plata, kazu oko 90 000 funti sedmicno, drugo ogroman je, prespor, samo se sjetite sta mu je sterling uradio na svom prvom startu premier ligi ikad
br hoce da igra sa visokom odbranom, pa je zbog carre malo vratio prema golu, za ovog medjeda bi je morao postaviti ispred golmana
br hoce da igra sa visokom odbranom, pa je zbog carre malo vratio prema golu, za ovog medjeda bi je morao postaviti ispred golmana
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Toure i da dodje nece odigrati vise od 15 utakmica, od toga ce 10 uci sa klupe pred kraj utakmice. A sigurno je da ce dovesti jos dva stopera pored njega, sad hoce li ta dvojica biti neko od Tobya, Pape, Ilorija ili nekog cetvrtog, vidjet cemo.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- donCorleone1892
- Kontakt:

Novac koji će dobiti klubovi u Premiershipu na osnovu TV prava.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Daj vamo Kolo Tourea, kakvi ba Williamsi i njemu slični 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
zzz raja kako ste, sta ima, jel mi moze neko reci jel prelazni rok pocinje 1. juna ili 1. jula 

U Engleskoj je od 01.06, ali u tom periodu se desi par nekih transferčića, a u ostalim ligama počinje 01.07HeKen je napisao/la:zzz raja kako ste, sta ima, jel mi moze neko reci jel prelazni rok pocinje 1. juna ili 1. jula

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ova je jaka. Povezujemo se sa golmanom Hannovera, Ziglerom, koji je, prije svega bivši golman Uniteda a drugo ove sezone je primio 62 gola. Podsjećanja radi, to je treći golman Bundeslige po broju primljenih golova. Samo su golmani Hofenhajma i Werdera primili više golova od njega. Cijena bi bila 8 miliona eura. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Bože molim te samo da se rješimo Reine i dovedemo normalnog golmana naravno ASMIRA BEGOVIĆA