Objasnjavao sam onima iznad, pa su mi Mustafica Renana i Soldu predstavili kao da ulaze Gavi, Lukaku i Stones.Pablo11 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 17:27Prije bi rekao da se vidi razlika u kvaliteti, tj. Da zrinja, sarajevo imaju 15 igraca u rosteru, nama kad moras veznog zamjeniti mi se vec za glavu fatamo.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 sep 2024, 17:06Sto se tice derbija, hladne glave, realno je reci da nama fali mnogo toga. Cavnic je bas los, nesigiran, spor. Galicprimjera radi kod Zrinjskog rezervni bek je Memija i onda se kao poredimo sa njima. Karamarko nadolazi, ocito mu treba utakmica. Markovic i sa kojom kilom viska moze dati ruke.
Nas problem na derbiju su bile izmjene odnosno nedostatak igraca sredine terena. Radovac pod suspenzijom i odmah ozbiljan belaj jer mi fakticki imamo trojicu igraca sredine terena ( Hiros, Jaber, Radovac ) i Huso se cini kao solidan zadnji vezni, al mu fali tekmi i minutaze. Karic jeMircevski je malo toga pokazao do sada.
Nisu mi jasne izmjene Corica, vidis da smo se raspali i da smo fizicki pali sto ne ubacis treceg stopera ili Mahmica na zadnjeg veznog, sto nije ubacio barem odmorne krilne igrace Sabic, Boljevic i Hiros out u 70', a ubacis Mahmica, Cvetanoskog i Odinaku da barem trce ako nista. Coric je, po meni, lose vodio drugo poluvrijeme protiv Zrinjskog i protiv Nja, vidis da smo se raspali i bez reakcije. Protiv Zrinjskog smo ga fasovali protiv Nja nas vile pronosale.
Cim je izvrsio izmjene, mi smo malo prodisali. I protiv Zrinskog ceka da se desi, pa hajmo zamjeniti.
Najgore od svega sto ako ista kontra razmisljanja "svi su jaci od nas" napises ispadas kao pljuvac i neobjektivan.
Liga je sva u par deka..