Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

OnlyUnited
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la OnlyUnited » 11 maj 2014, 09:42

Pa zasto opet ista tema. Evo nek daju Jonesu traku, samo sto ce onda vice kapiten igrati vecu ulogu, jer Phil svako malo povrijedjen, znamo razlog, divljacki dueli. Ili mozda Robinu koji je u klubu od 2012. Mogao bi DDG za par godina. Medjutim ne treba se oko toga previse zamarati..
Patrice Evra is ready to leave Manchester United and join Inter Milan. [telegraph]
- Ed Woodward for Prime Minister !

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 11 maj 2014, 09:52

Nazalost, mislim da je Rooney buduci kapiten. Jednostavno ne vidim ko bi drugi. Da LVG izabere recimo Robina, to bi vjerovatno izazvalo snaznu reakciju sto engleskog zutila, sto silnih Wayneoljubaca, a to mu sigurno ne treba.

Najveci Unitedov igrac u Fergijevoj eri i uz Chaltona, najveca legenda kluba, Poul Scholes, nikad nije bio kapiten, mada je njegov interes uvijek bio podredjen interesima kluba, a sad ce razmazeni i preplaceni Wayne dobit priliku i cast da ga svrstaju u isti kos ili cak izdignu iznad takvog covjeka.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 11 maj 2014, 11:15

Nek De Gea bude sto se mene tice :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 maj 2014, 11:59

Nema idealnog kandidata, svaki ima neku manu. RvP nije dugo u klubu, Rooney je dva puta trazio transfer, Fletcher vjerovatno nece puno igrat, isto vazi i za Evru i Ferdinanda ako ostanu. Mozda Carrick? Ali ne cini mi se on kao neki lider, a i pitanje je koliko ce jos ostat u klubu.

Ja bi licno dao traku Robinu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 11 maj 2014, 13:24

Cartman je napisao/la:
Ja bi licno dao traku Robinu.
Daš traku Robinu i samim tim si i otjero Rooneya iz tima.Kakva bi to uvreda za njega bila realno..
Manchester United!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 maj 2014, 13:51

Ja sumnjam da će Carrick uopste biti standardan iduce sezone,33 godine ce imati,a ionako ove sezone nije nešto igrao,tako da on otpada sto se tiče kapitenske trake..
Jedino ko bi mogao biti kapiten je Rooney,Jones je nekako idealan za kapitena,ali stalno ga muče povrede,a i nije dugo u klubu,Persie jednostavno koliko ga god volili nece biti kapiten..
Niko mi drugi osim Rooneya i ne pada na pamet..
Iako me razočarao kad je trazio transfer i sve to,ali opet,puno je toga dao Unitedu,ne smije se zaboraviti to..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 maj 2014, 14:21

Ali se ne smije zaboravit ni da je trazio transfer dva puta. Da to nije uradio, znalo bi se da bi on bio kapiten. Ovako bi meni i mnogim drugim navijacima bilo itekako cudno da neko sa njegovom historijom bude kapiten.

Ali slazem se da bi sa jedne strane bilo razumljivo da on bude kapiten, samo volim prcat Belmina i ostale Wazzaliebere. :beba:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 11 maj 2014, 14:42

Ja bi volio da Evans bude recimo. Uvijek sam volio kapitene iz odbrane, problem su njegove povrede.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 11 maj 2014, 15:20

#mufc XI vs @SouthamptonFC: De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra; Januzaj, Fletcher, Kagawa, Welbeck; Mata; van Persie

#mufc subs vs @SouthamptonFC: Amos, Carrick, Cleverley, Lawrence, Young, Valencia, Hernandez

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 maj 2014, 15:21

Cartman je napisao/la:Ali se ne smije zaboravit ni da je trazio transfer dva puta. Da to nije uradio, znalo bi se da bi on bio kapiten. Ovako bi meni i mnogim drugim navijacima bilo itekako cudno da neko sa njegovom historijom bude kapiten.

Ali slazem se da bi sa jedne strane bilo razumljivo da on bude kapiten, samo volim prcat Belmina i ostale Wazzaliebere. :beba:
Naravno,to mu nije trebalo,hajd ovaj drugi put je nekako smireno sve to prošlo,kao neki nesporazum ispao,ali prvi put mu prijetili i navijači i svi,kad je najteže bilo,htio je da ode..
Ali eto,valjda je došao pameti sada,čim je potpisao novi ugovor,i dalje je top 3 naših najbolji igrača,pored RvPa i Mate (koji bi se tek trebao iduce sezone dokazati)..

Zanimljiv sastav,ne sviđa mi se Smalling na beku al nikako..Od ovih igrača,Vidić;evra;Rio;fletcher ce vjerovatno odigrati zadnju utakmicu,dok je još Kagawa upitan..

I za kraj,sretno Cityu! :njanjanja:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 11 maj 2014, 15:33

Zadnja utakmica Vidicu, vjerovatno i Riu i Evri. :cry:

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 11 maj 2014, 15:52

Svidja mi se postava :mrgreen:
Manchester United!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 11 maj 2014, 16:00

link?
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 11 maj 2014, 16:08

xGGMU je napisao/la:link?
http://www.****eu.co/football/223407/ ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 11 maj 2014, 16:30

Trea ovog boksera nalupat, mamu mu yebem :evil:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 maj 2014, 16:31

Vrati mu Vidara, one last time. :cool:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 maj 2014, 16:32

Nemam riječi za ovo, sudije u Engleskoj svako malo pokazuju da uvijek može gore od onog što smo ranije vidjeli.

Inače grozno igramo, bezvoljno.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 11 maj 2014, 16:33

Ili smo imali toliko lose pripreme za ovu sezonu,pa da ovako igraju ili niko nema taj kvalitet za United,pod hitno dva nova beka dovest,Vida steta sto odlazi mogao je odigrati bar jos jednu sezonu,ovako i dva nova stopera trebaju,u veznom redu sve promijeniti,totalnu rasprodaju u timu napraviti,realno 10-ak igraca trenutno zasluzuje da nosi ovaj sveti dres,ostalo sve sranje sto prije ih rasprodati i dovesti druge igrace,ako nista rizikovati pustiti igrace iz mladog pogona da igraju.Ali pod hitno osvjezenje treba,LVG ce ovo sve rijesiti bar ja tako mislim uspjesno,a i nemamo pravog vodje na terenu fali neko ko ce biti igrac koji ima muda do poda i koji odlucuje u ime citave ekipe i koji galami na terenu,koji je ratoboran i zeli da se tuce stalno!Budalu jednostavno,a svi znamo da kroz istoriju United je uvijek imao bar jednog takvog igraca na terenu,realno sad to nemamo!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 11 maj 2014, 16:37

Muumii je napisao/la:Ili smo imali toliko lose pripreme za ovu sezonu,pa da ovako igraju ili niko nema taj kvalitet za United,pod hitno dva nova beka dovest,Vida steta sto odlazi mogao je odigrati bar jos jednu sezonu,ovako i dva nova stopera trebaju,u veznom redu sve promijeniti,totalnu rasprodaju u timu napraviti,realno 10-ak igraca trenutno zasluzuje da nosi ovaj sveti dres,ostalo sve sranje sto prije ih rasprodati i dovesti druge igrace,ako nista rizikovati pustiti igrace iz mladog pogona da igraju.Ali pod hitno osvjezenje treba,LVG ce ovo sve rijesiti bar ja tako mislim uspjesno,a i nemamo pravog vodje na terenu fali neko ko ce biti igrac koji ima muda do poda i koji odlucuje u ime citave ekipe i koji galami na terenu,koji je ratoboran i zeli da se tuce stalno!Budalu jednostavno,a svi znamo da kroz istoriju United je uvijek imao bar jednog takvog igraca na terenu,realno sad to nemamo!
I jedno i drugo, zahvaljujuci onom Ginger Goblinu... antitalenat od trenera... a druga stvar da se mora dobra cistka napraviti i dovesti kvalitet...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 11 maj 2014, 16:37

Bez europe sledeće godine

Fino,fino :lol:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Celtic i 10 gostiju.