FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 20 okt 2015, 18:02

marseille_unique je napisao/la:Sta ti je rs

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:clap: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: Preminuo sam.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 okt 2015, 18:16

wobly92 je napisao/la:Treba Jamajkanca onog opet dovest, dat covjeku drugu sansu :mrgreen:

EDIT:

PS: Vjerovatno ste i vidjeli ovo svi vec, al cudi me da nam je savez izasao u susret s ovim...A Sarajlijama krivo skroz zbog ovog :D
Brate de postavi ljepo nemoze SE otvorit
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 okt 2015, 18:20

Probisvjet je napisao/la:

:clap: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: Preminuo sam.
Pa šta je ovo danas hahahahha :urnebes: :lol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 okt 2015, 19:04

solinas je napisao/la: Brate de postavi ljepo nemoze SE otvorit
Ma treba samo spojit ovo sto sam odvojio. To je ono za raspored, sto su nam izasli u susret iz saveza..
"Tuzlanski prvotimci u srijedu igraju protiv Čelika (21. oktobar), slijedi domaći meč sa Travnikom (24. oktobar), derbi na Koševu protiv Sarajeva (01. novembar), uzvrat Kupa sa Čelikom (04. novembar) i derbi sa Zrinjskim (07. novembar). Izabranicima Husrefa Musemića bitan je svaki dodatni dan odmora između utakmica, a upravo time se proteklih dana bavio direktor Vugdalić.

"Zbog tijesnog rasporeda utakmica, stanja u kojem se nalazimo i vremenskih prilika danas smo proveli cijeli dan u konsultacijama sa ljudima iz Saveza i BHT1. Na kraju su oni uvažili naše argumente, te je odlučeno da će se utakmica Sloboda - Zrinjski igrati u nedjelju 08. novembra sa početkom od 13:30 sati. Naravno, uz direktan TV prijenos na BHT 1", objašnjava direktor FK Sloboda, te dodaje:

"Ovim putem bih želio istaći korektnost Elmira Pilava, direktora Odjela za takmičenje u N/FS BiH, kao i ljudi iz sportskog programa i programske šeme BHT1 koji su shvatili opravdanost naše argumentacije. Drago nam je da smo na vrijeme sproveli ovaj korak i nadamo se da će naši navijači i simpatizeri u velikom broju doći na Tušanj."
Cudi me samo njihova odluka, dal su se prepali babuke, sta li... :D Jer sarajevski klubovi godinama kukaju za ovo, a nikad im nisu dopustili koliko znam :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 20 okt 2015, 19:12

pa eto organizujte se i uradite, kao neformalna grupa forumasa ;)[/quote]

što se mene tiče stojim na raspolaganju, volio bih dami neko ko moze potvrdi da li će klub snositi kakve sankcije ako se letci takvog sadržaja pojave u većem broju u javnosti.
Nakon te informacije možemo sastaviti listu imena i dogovorit sastanak uzivo pa se dat u akciju, ako ima volje, jer uopste pojedinac slabo sta moze, dajte da pokazemo ozbiljnost, samo ako moze donijeti koristi...[/quote]

nece niko snositi odgovornost, hajde daj datum kad da organizujemo sastanak forumasa uzivo? :roll: :roll:
1919 <3

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 okt 2015, 19:18

panini je napisao/la:pa eto organizujte se i uradite, kao neformalna grupa forumasa ;)
što se mene tiče stojim na raspolaganju, volio bih dami neko ko moze potvrdi da li će klub snositi kakve sankcije ako se letci takvog sadržaja pojave u većem broju u javnosti.
Nakon te informacije možemo sastaviti listu imena i dogovorit sastanak uzivo pa se dat u akciju, ako ima volje, jer uopste pojedinac slabo sta moze, dajte da pokazemo ozbiljnost, samo ako moze donijeti koristi...[/quote]

nece niko snositi odgovornost, hajde daj datum kad da organizujemo sastanak forumasa uzivo? :roll: :roll:[/quote]

Taman za šamaranja :njanjanja: :opaopa:
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 okt 2015, 19:21

Beduin je napisao/la:
panini je napisao/la:
Mortus je napisao/la:onaj momak što je predložio, ne sjećam se o kome se radi, da se naprave letci i flajeri za ove legende i sve druge što ruše Slobodu, odlična ideja! to bi također bio jedan vid napretka, neka raja zna ko su i šta su!

ja sam to predlozio i ostajem kod prijedloga, samo bih zamolio ako je neko dobar i komunicira sa upravoom ili UG da ispita da li ce klub najeb.t ako se naprave letci sa imenima i prezimenima "grobara". Dakle ako to uradi par osoba anonimno kao neformalna grupa gradjana.
u tom slucju bi trebali ono sto znamo ispisati ovdje sacinit listu i ko je zainteresovan da se dogovorimo o mjestu i vremenu da popijemo kafu u carsiji i razradimo taktiku, kad je to i na koji nacin najbolje podijeliti ili izlijepiti po gradu.... i ko sto Ćiro reče kad je dolazio u Slobodu: " JE.AT CEMO IM MAJKU SVIMA" :mrgreen:
pa eto organizujte se i uradite, kao neformalna grupa forumasa ;)
Otkako znam za forume, a bio sam i moderator dugo vremena na, mozda, i najjacem u tom vremenu, samo 1 akcija se uspjesno odradila mada i to jedva nekako uz dogovor vise raje iz BiH.
Je.bo ti taj tvoj forum.

Šta se akcija odradilo na fukare. ba prije desetak godina :zviz:
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 okt 2015, 19:21

De bolan ne budite smijesni sa tom odgovornosti. ...zbavis kola izadjes u 11 navece i za sat mozes London oblijepit flajerima o lopovima u Slobodi. ...ko ce klub ganjat, sta vam je
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 20 okt 2015, 19:38

........ Kup BiH 2015/16, 1/8 FINALA , 1. UTAKMICA
NK ČELIK - FK SLOBODA Zenica, 21.10.2015. 15:00
Sudija Bandić Antoni Grude
A-1 Beljo Davor Mostar
A-2 Macić Amer Mostar
4 Čaušević Moamer Sarajevo
5 Šehović Admir Sarajevo
6 Tičić Mirza Sarajevo
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 okt 2015, 19:44

SVI NA BILINO SUTRA...sta je ovo ba...sutra tekma a niko nista o utakmici, sastavu, prognozama :? ..il vas i ne interesuje bas kup...zlajci, jel dolazis
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 okt 2015, 19:50

Lijepo ko ima uticaj na tribinu transparent napraviti i **** im öd do poimenke...onako KO ti naumpadne prvi...
Sta se imas zajebavat sa letcima skandirat im lopovi,prodane picke...kada Stadion zagrmi znat ce da zajrbancije nema ovako djeca se igrala sramota mogu sta hoce izmisliti...
Kada im komplet sjever **** mater kao mesketu Sto je **** i zagrmi cigani cigani to je vec nesto.
Ja zovem mesketa onda sta je meske ovo daj sta da se radi kaze sta hocete vi svi öd merseda mersed se najmanje pita...primjer samo....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 okt 2015, 20:25

staragarda je napisao/la:SVI NA BILINO SUTRA...sta je ovo ba...sutra tekma a niko nista o utakmici, sastavu, prognozama :? ..il vas i ne interesuje bas kup...zlajci, jel dolazis
Normala
tuzlanska Sloboda

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 okt 2015, 21:01

P
NYKnicks Fan je napisao/la:

pa stranica za postavljanje slika, dodaj.rs :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa dobro jbm vas u usta, ja koristim imageshack.us a ne ovu srpsku stranicu, sta ismijavate balavci, haj ne serite

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 okt 2015, 23:24

marseille_unique je napisao/la:P

pa stranica za postavljanje slika, dodaj.rs :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa dobro jbm vas u usta, ja koristim imageshack.us a ne ovu srpsku stranicu, sta ismijavate balavci, haj ne serite

Jel bitno jel srpska, engleska il tunguzijska, vec da radi ;) i ne znam zasto odmah psujes i tako reagujes, a htio sam ti samo pomoci ;) balavci :urnebes:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 21 okt 2015, 00:08

Eto ako ima zainteresovanih za ovu akciju šta kažete za četvrtak 17h. Dajte oko mjesta da se dogovorimo preko PP.
I da onda uživo odradimo ta imena i smislimo tekst na tim flayerima, način rada i ostale pojedinosti....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 21 okt 2015, 00:42

NYKnicks Fan je napisao/la:Odlična slika za wallpaper na mobitelu, pa bujrum. :thumbup:

PS Pozadina na mobitelu bude crna, a ne bijela :mrgreen:

[img]http&#58;//www&#46;dodaj&#46;rs/f/x/3x/2VCcyG2o/4/fks&#46;png[/img]
Daj tebra ako možeš postavi ovu sliku, da je možemo preuzeti kao wallpaper za mobitel, da mi se ne sakriju ovi kraci od petokrake, da se vidi cijeli grb?

Super slika, samo eto, što kad je postavim, vidim samo srednji dio grba.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 okt 2015, 00:59

marseille_unique je napisao/la:P

Smrdo jedan, sta odmah psujes i hraljas ovdje? Ili tako kod kuce pricas pa mislis da svugdje treba... prihvati nekad zajebanciju
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 21 okt 2015, 01:02

Pasha_car_aga je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Odlična slika za wallpaper na mobitelu, pa bujrum. :thumbup:

Daj tebra ako možeš postavi ovu sliku, da je možemo preuzeti kao wallpaper za mobitel, da mi se ne sakriju ovi kraci od petokrake, da se vidi cijeli grb?

Samo otvoris sliku i snimis je na mobitel i onda postavis ko wallpaper, nece se izgubiti kraci, ja sam na mob postavio i odlicno izgleda.

075 ❤

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 21 okt 2015, 01:18

Beduin je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:

Samo otvoris sliku i snimis je na mobitel i onda postavis ko wallpaper, nece se izgubiti kraci, ja sam na mob postavio i odlicno izgleda.
Pokušao 100x, ne može da ga j.ebes :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 okt 2015, 02:17

Ja sam ovdje na forumu kliknuo desni klik i kopirao URL slike i poslao nekome na FB poruku, onda otvorio s moba link preko Safarija i snimio sliku na mob. Pa u settings na wallpaper nasao sliku i postavio.

Al ga i ja izdetaljisa sad, da ga bas yebes. :D

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 8 gostiju.