legenda reala je napisao/la:Aha.
Gdje si bio??
Ti bar hodaš po svijetu, ja do Sarajeva ne mogu i nemam ja neku želju, al samo navodim primjer![]()
![]()
Ne znam ko te interesuje, slabo sam i ja po forumu ne pratim, al eto mogu ti pomoći

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:Aha.
Gdje si bio??
Ti bar hodaš po svijetu, ja do Sarajeva ne mogu i nemam ja neku želju, al samo navodim primjer![]()
![]()
Ne znam ko te interesuje, slabo sam i ja po forumu ne pratim, al eto mogu ti pomoći
Ja sam u zadnje vreme vecinom na Fudbalu u regionu i BH fudbalu.Ostale teme vrlo retko pratim.Ovako jedan dan u sedmici otprilike udjem i onda se i sprdam po ostalim temama.Tribalian je napisao/la:Mislio sam gde su @ bagrcavi,@ Neutralni,@ Burza,@ Dubrava ,i ekipa ,izostavih mnoge.
A sto se tice inostranstva bio sam brate u Holandiji i Grckoj,u Holandiji sam mogao da radim ,ali nisam izlazio iz coffee shopaa u Grckoj brate...
Sta reci...ne znam sta mi bi da odem dole
A ti Kolega odgovori ti ,ako vec Legenda ne prati forum
SAmo reci inicijale,mozda i znam tu informaciju.Tribalian je napisao/la:@ Kolega,ide zima pa cemo ja i ti cesce da se vidjamo na forumu ,a i brate mozemo nekad i pice da popijemo ako si raspolozen ,a imam i neke informacije za tebe o jednom nasem mladjem reprezentativcukoje ti se bas nece svideti
ali to cemo neki drugi dan na PP.
![]()
@ Legendo,bitno je da si ti tuS tobom i bez tebe ovaj forum nije isti
U tvorzalikma23 je napisao/la:@Devil cestitam na poslu, neka taj projekat uspije
Nego ljudi gdje je Emir?
Sarajlijc@ je napisao/la:U tvorzalikma23 je napisao/la:@Devil cestitam na poslu, neka taj projekat uspije
Nego ljudi gdje je Emir?
Eto tebe još češće na forumuDevil je napisao/la:Braco dobio "posao" pri Vladi Srbije.Sada krece sprdnja.![]()
Jos se nije javio?samocelik je napisao/la:Imal nam Emira jel izaso![]()
![]()
i mene ovo interesuje, ako neko ima link od cijelog office-a nek postavi osevapiće se.anti_zli je napisao/la:Hej raja trebam pomoc , znal iko gdje mogu skinut WORD 2007 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.