Sreca pa se na vakat izvadi, inace bi ga ja mislim Spaleti nabio nogom kod Tottija vec na poluvremenu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma bilo je negledljivorope11 je napisao/la:Ma ono nije promasaj ko promasaj, ono je bas...nemam rijeci. Ja ugasio stream od sramote, ni gol nisam vidio.![]()
Sreca pa se na vakat izvadi, inace bi ga ja mislim Spaleti nabio nogom kod Tottija vec na poluvremenu.
Sta je rekao komentator, nemam zvuk na kompuSlevinKelevra je napisao/la:Ali, kako ga susnu kasnijeMajstorija
I komentator na Areni je kralj
![]()
akisarajevo92 je napisao/la:
Obici ce ovo svijet. Nazalost.
Dvadeset i sesti! 20 mu Salah ukro.High je napisao/la:Koji mu je ovo gol u Ligi? Peti ili šesti?
Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
Dabogda on citavo naselje kupio u SA a ne zgradu, koliko nas je zaduzio!krmpotich je napisao/la:Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
krmpotich je napisao/la:Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
realno ovo je lakse zabiti lijevom nego desnom, i ako si desnjakJackTheStripper je napisao/la:krmpotich je napisao/la:Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
Ma trebao je to rutinski desnom nogom. Ali dogodilo se to prije i boljim igračima od Džeke.
Husika je napisao/la:Pozitivna stvar se desila, ovo ce ga konacno razdrmati...
Nerminovic je napisao/la: ovo je lakse zabiti lijevom nego desnom, i ako si desnjak
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.