FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Iskreno se nadam da Ahmetovic nece napustiti Slobodu, bas se dobro uklopio u ekipu a i bilo bi tesko naci zamjenu njegovog kvaliteta.
No, ako su u pitanju primamljivi novci, te ako se za taj iznos ekipa moze popuniti sa dva napadaca slicnog kvaliteta onda bi prodaja mogla doci u obzir unatoc tome sto bi se transfer odradio na polusezoni.
PS: ono sto mi je iznimno drago i sto tjera suze na oci je to sto Slobodu kako vidimo prate druge ekipe, ekipe koje su financijski puno jace i stabilnije i koje bi u nasoj ekipi mogle naci potrebna pojacanja, naravno da bi to sve morali platiti odredjenim iznosom.
PS2: Sloboda jos uvijek nije dosla na taj nivo gdje ce svoje najbolje igrace uspjeti zadrzati barem jos neki odredjeni period a i realno dug je put do toga.
No, ako su u pitanju primamljivi novci, te ako se za taj iznos ekipa moze popuniti sa dva napadaca slicnog kvaliteta onda bi prodaja mogla doci u obzir unatoc tome sto bi se transfer odradio na polusezoni.
PS: ono sto mi je iznimno drago i sto tjera suze na oci je to sto Slobodu kako vidimo prate druge ekipe, ekipe koje su financijski puno jace i stabilnije i koje bi u nasoj ekipi mogle naci potrebna pojacanja, naravno da bi to sve morali platiti odredjenim iznosom.
PS2: Sloboda jos uvijek nije dosla na taj nivo gdje ce svoje najbolje igrace uspjeti zadrzati barem jos neki odredjeni period a i realno dug je put do toga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Turci, poznati po tome što uredno i na vrijeme isplaćuju račun
Neka ovakvih ponuda, i to kad se iznese u javnost daje pozitivan efekat.

Neka ovakvih ponuda, i to kad se iznese u javnost daje pozitivan efekat.

kakvi Japanci, o kakvom ugovoru se radi
- Beduin
- Kontakt:
Otkako znam za forume, a bio sam i moderator dugo vremena na, mozda, i najjacem u tom vremenu, samo 1 akcija se uspjesno odradila mada i to jedva nekako uz dogovor vise raje iz BiH. Ove ostale ideje, zelje, lozione, sve se zavrsilo na postovima. Tako da...panini je napisao/la:pa eto organizujte se i uradite, kao neformalna grupa forumasaMortus je napisao/la:ja sam to predlozio i ostajem kod prijedloga, samo bih zamolio ako je neko dobar i komunicira sa upravoom ili UG da ispita da li ce klub najeb.t ako se naprave letci sa imenima i prezimenima "grobara". Dakle ako to uradi par osoba anonimno kao neformalna grupa gradjana.Chinaglia je napisao/la:onaj momak što je predložio, ne sjećam se o kome se radi, da se naprave letci i flajeri za ove legende i sve druge što ruše Slobodu, odlična ideja! to bi također bio jedan vid napretka, neka raja zna ko su i šta su!
u tom slucju bi trebali ono sto znamo ispisati ovdje sacinit listu i ko je zainteresovan da se dogovorimo o mjestu i vremenu da popijemo kafu u carsiji i razradimo taktiku, kad je to i na koji nacin najbolje podijeliti ili izlijepiti po gradu.... i ko sto Ćiro reče kad je dolazio u Slobodu: " JE.AT CEMO IM MAJKU SVIMA"
Bolje se skupiti, ako vec postoji volja, pa neki trans razapeti na Zapadu ili Sjeveru u fazonu: Hvala vam "legende" kluba na tuzbama i podrsci. (mada, moze to daleko bolje se osmisliti, ja tek onako dajem prijedlog).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Upravo odradjeno, dobro izgleda. Good jobNYKnicks Fan je napisao/la:Odlična slika za wallpaper na mobitelu, pa bujrum.![]()
PS Pozadine na mobitelu bude crna, a ne bijela![]()

OplakahNYKnicks Fan je napisao/la:pa stranica za postavljanje slika, dodaj.rsmarseille_unique je napisao/la:Sta ti je rs
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
TakođerBeduin je napisao/la:Upravo odradjeno, dobro izgleda. Good jobNYKnicks Fan je napisao/la:Odlična slika za wallpaper na mobitelu, pa bujrum.![]()
PS Pozadina na mobitelu bude crna, a ne bijela![]()
OplakahNYKnicks Fan je napisao/la:pa stranica za postavljanje slika, dodaj.rsmarseille_unique je napisao/la:Sta ti je rs
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Chinaglia
Pa napisa ja nekidan izmedju redova Jos samo da dovedemo nakitu natako iz japana
Nemoj da trazim post
Dobar ahmo dobar,ako ponuda zadovolji otici ce,da pomogne klubu.on i pirija nas cupaju kao bager
Ma ide to sve ljudi
Pa napisa ja nekidan izmedju redova Jos samo da dovedemo nakitu natako iz japana
Nemoj da trazim post

Dobar ahmo dobar,ako ponuda zadovolji otici ce,da pomogne klubu.on i pirija nas cupaju kao bager

Ma ide to sve ljudi

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
treba onda dovest' nekog Japanca, da postanemo popularni u Japanu, pa na pripreme da idemo u Japan
recimo, Yasuhito Endō
recimo, Yasuhito Endō

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Biće jedan Japanac, kažu igra u napadu, odličan igrač, 25 godina, trenutno igra za FC Osaka: Nakitu Minajashi. 

NYKnicks Fan je napisao/la:Biće jedan Japanac, kažu igra u napadu, odličan igrač, 25 godina, trenutno igra za FC Osaka: Nakitu Minajashi.

Imali smo mi Japanca staj s njim?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Treba Jamajkanca onog opet dovest, dat covjeku drugu sansu 
EDIT:
PS: Vjerovatno ste i vidjeli ovo svi vec, al cudi me da nam je savez izasao u susret s ovim...A Sarajlijama krivo skroz zbog ovog

EDIT:
PS: Vjerovatno ste i vidjeli ovo svi vec, al cudi me da nam je savez izasao u susret s ovim...A Sarajlijama krivo skroz zbog ovog

Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 20 okt 2015, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kakav Jamajcanin, sjecate se Phill Jacksonawobly92 je napisao/la:Treba Jamajkanca onog opet dovest, dat covjeku drugu sansu
Nullius in verba
Heller je napisao/la:Kakav Jamajcanin, sjecate se Phill Jacksona

pitao si da l' se sjećamo Phila Jacksona 

Ibarguena, jel ti sad lakseChinaglia je napisao/la:pitao si da l' se sjećamo Phila Jacksona
Nullius in verba
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:Heller je napisao/la:Kakav Jamajcanin, sjecate se Phill Jacksona

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislim da bi navijaci trebali odreagovati sa nekom parolom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ko da ce parola sta pomoci..batina je iz raja izasla

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.