ČEstitke fino se se uvalio nema govoraDevil je napisao/la:Braco dobio "posao" pri Vladi Srbije.Sada krece sprdnja.![]()

De i mene uvali negdje za početak ko sekretaricu bit cu zadovoljan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ČEstitke fino se se uvalio nema govoraDevil je napisao/la:Braco dobio "posao" pri Vladi Srbije.Sada krece sprdnja.![]()
Na zalost nije fiksna plata i to ce da traje manje od godine(al' bolje ista nego nistasamocelik je napisao/la:ČEstitke fino se se uvalio nema govoraDevil je napisao/la:Braco dobio "posao" pri Vladi Srbije.Sada krece sprdnja.![]()
![]()
![]()
![]()
De i mene uvali negdje za početak ko sekretaricu bit cu zadovoljan![]()
![]()
Indijanac ko ti to našteliDevil je napisao/la:Braco dobio "posao" pri Vladi Srbije.Sada krece sprdnja.![]()
Nema pre proleca nista.bazeni je napisao/la:Devil
ima li šta od onog janjeta što si obećao meni i Legendi? valjda te nisam zamijenio s neki drugim forumašem,msm da si to bio ti
Devil je napisao/la:Nema pre proleca nista.bazeni je napisao/la:Devil
ima li šta od onog janjeta što si obećao meni i Legendi? valjda te nisam zamijenio s neki drugim forumašem,msm da si to bio ti![]()
A onda sta Bog da.
Frend,bio juce na nekom sastanku sa nekim likovima iz skupstine kojima je trebao lik koji poznaje stanje u sportu u Srbiji a ponajvise u Beogradu.Naravno ovaj debil jos malo nakucao neke fantazije,tako da nece ni mene ni njega Bog oprati ako mi zadaju nesta pretesko.legenda reala je napisao/la:Indijanac ko ti to našteliDevil je napisao/la:Braco dobio "posao" pri Vladi Srbije.Sada krece sprdnja.![]()
Da ti brat cestita ,kao prvoDevil je napisao/la:Braco dobio "posao" pri Vladi Srbije.Sada krece sprdnja.![]()
legenda bi poj'o i mrtvu macku, samo nek je s raznja..bazeni je napisao/la:dobro,samo provjeravam da nisi zaboravio![]()
Legenda je rekao da mu može i pile
Tribalian je napisao/la: Da ti brat cestita ,kao prvokao drugo ,to ti je siguran posao ,iz prostog razloga sto kad mi dodjemo na vlast necemo da te oteramo jer si moj ortak .
Nema to veze sa strankom,za divno cudo uopste se nije gledala stranacka opredeljenost.Tribalian je napisao/la:Da ti brat cestita ,kao prvoDevil je napisao/la:Braco dobio "posao" pri Vladi Srbije.Sada krece sprdnja.![]()
kao drugo ,to ti je siguran posao ,iz prostog razloga sto kad mi dodjemo na vlast necemo da te oteramo jer si moj ortak .
ooooooooo Limune,pa gdje si,nema te kao u dobra stara vremenaPapastathopoulos je napisao/la:legenda bi poj'o i mrtvu macku, samo nek je s raznja..bazeni je napisao/la:dobro,samo provjeravam da nisi zaboravio![]()
Legenda je rekao da mu može i pile
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.