RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Cunami, Jazu moramo vratiti pod hitno, kako god znamo i umijemo....To sto je "gurao" Jazvina je nesto najgore sto sam cuo u zadnje vrijeme...Sjeti se samo pripremnih tekmi, i svi smo ovde u isti glas hvalili samo njegovo ime..Svi smo govorili da Jazvin mora da igra...A Jazo brate, veze nema ni odakle je taj mali a ne nesto drugo...Jazo misli samo dobro Velezu, a Jazvin i igraci tipa Jazvin su ono sto i corava koka vidi, dobro za Velez... i Jazo se bori kao sto se i mi borimo....Da se razumijemo, bez obzira na sve price, poznato je da Jazo gura i Mirzu...Zato mu i ne zamjerite na tome, tako covjek misli, i iskreno ja ga postujem, bez obzirom sto Mirza vec odavno ima "etiketu"...
Ja licnoo idem na utakmice a sad cu imat jos vise razloga da psujem i sl.jer ovo vise ne vodi nicem.Aca,koji je legenda kluba,dodje i zamjeni Jazu koji ima vise od njega utakmica u bivsem Velezu.Imam osjecaj da je Aca jedva docekao da Jazo ode a Jazina jedina "GRESKA" je ta sto je gurao domacu djecu da igraju a ne tatine sinove i ako je zbot toga dobio nogu onda mu svaka cast a Aci i Hoticu **** ko Hum i zgadili su mi se svi sto se oko Veleza motaju a veze nemaju.Zato nam klub i jeste gdje je trenutno jer su skoro sva nasa djeca otjerana iz kluba i samo se dovode igraci sa strane i tako se peru pare a na domacim igracima se vrlo tesko moze oprat marka a ne nesto krupno.Misljenja sam da se Tana treba vratit pod hitno i trener promjenit a Aci dat nek vodi pionire ili nekog iz omladinskog pogona jer jos nije dorastao prvom timu.
Na rad Uprave i strucnog staba osim Jaze mogu samo reci jedno veliko FUJ
Na rad Uprave i strucnog staba osim Jaze mogu samo reci jedno veliko FUJ
Nik druze, ne mislim stvarno nista lose Zelji....Druze, dobijate nesto od ovih institucija, i tu nista nije lose, tako treba da bude, i ne mislim ni ja nesto lose ni tebi ni tvom klubu.....Ni nama niko nije pravio stolice, svi smo mi pojedinacno dali po 10KM za jednu stolicu..Skupljali po 10 KM .....smecarski ali je tako, kad nam niko nije nista dao...
Ja samo hocu pritisak na ljude koji mogu da nam obezbijede bar nesto od ovih institucija, jer ih i mi punimo, i mi trebamo da imamo kakve takve koristi od njih....Sa tim Zeljo nema nista...
Ja samo hocu pritisak na ljude koji mogu da nam obezbijede bar nesto od ovih institucija, jer ih i mi punimo, i mi trebamo da imamo kakve takve koristi od njih....Sa tim Zeljo nema nista...
Ja u stvari mislim(mislim dakle postojim)da ste Vi ovu halabuku nadigli samo da imate opravdanje za poraz koji je sutra neminovan.
HAJDE LAZAREEEEEEEEEEEE
HAJDE LAZAREEEEEEEEEEEE
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
@carina
zna se ko jedini ima moc vratiti Jazu!
Nazalost znam kao i ti...Ma pusti brate, tlak mi milion...Ne peckaj me brate vise molim te...Znam da je bojkot najispravniji, rekao sam ti milion puta to, ali ne mogu ja to brate, shvati i ti mene...Moram sutra otici i djabadrH je napisao/la:@carina

- bistrikboy
- Kontakt:
Haman smo se pogresno razumili,ne smrda Cola vec je imao kod vas ugovor kakav je imao.Hotic je ubleha teska,nakon brukanja u Želji nastavio se brukati po Njemackoj nudeci se KSC-u kao sportski direktor,nakon sto taj posao nije dobio,blatio je menadzera kluba da ga zavlacio,da mu je lagao,a ovaj je rekao da mu nikad nije obecano mjesto SD u KSC-u,elem ne znam koga vrati u BiH ko god je nije normalan.I kod nas je tokom sedmice bio u Njemackoj (trazio sponzorecarina je napisao/la:@bistrikboy
Prvo, imas pravo misliti sta hoces, sasvim normalno, ali kao moderator moras reagovati na neke postove bez obzira sta ti mislis o tome...APSOLUTNO ME NE ZANIMA sta ti mislis o nekakvom postu u kojem se iznose neke bljuvotine, ali ocekujem da te nikove banas....Naravno, bilo ciji da su simpatizeri....
Drugo, neznam stvarno sta mislis sa tim u vezi Cole...Opstepoznata cinjenica je da ovde nema para, ali eto vidim da je vec Cola poceo laprdati po Rajvosa...Pa eto kad vec razgovaras sa Colom, upitaj ga da li je dobio priliku za probu u Slovackoj zbog slovackih menadjera koji su snimali njegove leprsave igre ili mu je nas Goran Gakovic zavrsio tu probu???
Drugo, Velez ga je izvukao iz Celika, jer da nije sad bi Coline kopacke bile suvenir u ormaru, a ne bi igrao za Zelju...
Svi su oni majstore svjesni da ovde nema para, ali svi oni igraju jer ne mogu drukcije...I to nije nikakva tajna...
I opet sumnjam da je Cola i laprdao, ali eto samo te dvije stvari da se obznane, a ima ih jos jos mnogo, koje cuvam za dalje njegovo i slicnih njemu laprdanje....

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Neprilagodjen
- Kontakt:
igraci su na povratku sa priprema iz njemacke,u autobusu dobili po koverat u koje je bilo 10euravidjeli ste i kod nas na sta smo licili...

Ma podrzavajte vi koga god hocetevjeran1987 je napisao/la:doci cemo i mi podrzati vitezr0djeni je napisao/la:Naravno da idemo!Adnel je napisao/la:Nego raja hoce li iko od vas ici na rukomet ???

Mi samo Velež bodrimo!
"Talašika"mujoisuljo je napisao/la:Prosvijetlio si nas!Sad fino otiđi do Alijinog mezara i prouči mu fatihu i istetoviraj mu ime na ruci.Da vam u Dejtonu nisu vratili Grbavicu sad ovde nebi bilo diskusije oko ove utakmice jer ko zna gdje bi tvoj Željo bio.Ja priznam mi nismo ni V od onog starog Veleža ali znaj da ni jedan klub koji je igrao u bivšoj prvoj ligi nije ni blizu onih vremena.Pa vi imate svoj stadion i grad koji je nekoliko puta veći od Mostara pa ste opet talašika.Nemoj se bolan upuštat u nešto o čemu nemaš pojma.Mlad si za politike, idi na svoju temu i drkaj na Želju, nas pusti na miru.Isto tako rezultati nesmiju biti mjerilo jednog navijača i njegovog odnosa prema klubu.Ti si jedan od onih koji se javlja samo kad se pobjeđuje i slavi a kad ide loše nema vas nigdje.Okani se ćorava posla i šupljaka, pusti nas da se borimo za naš klub, za koji nam nije bitno u kojoj ligi igra već da igra časno i sportski pa makar i u kantonalnoj.Esii TM87 je napisao/la:Niste vi više ni V od Veleža od nekad drugari, tog Veleža se možete tek sa ponosom sjećati i ništa drugo!
Neću više pisati ovdje jer vidim da ne znate normalno diskutovati, ali sam morao da primjetim da ste iz godine u godinu sve više i više iskomplexirani, bolje rečeno isfrustrirani! Za sve je "zaslužan" vaš gradski rival, kojeg do ovih lijepih vremena kojih se rado sjećate nije bilo nigdje, ali je zato vrlo brzo preuzeo primat u gradu. Uzeli su vam prvo BB, (oj muko moja nije vam lahko), uvijek su u vrhu BH fudbala sa zavidnim rezultatima, titula, kupovi, evropa...Vi druga liga, pa ne možete ni jedan yebeni bod osvojiti u derbijima pod BB, (pardon osvojili ste onaj jedan na koševu), čak ih više ne možete dobiti ni u vrapčićima... Mogao bih još nabarajati ali mi se neda više. Da možda i njima ne prodajete tekme kao Želji, jer smo ih mi "ubili" ko zadnje levate prošle sezone! Što prije shvatite gdje je uzrok vaših problema, samim tim prije ćete doći i do rješenja! Prvo morate da dostignete komšije, jer su daleko ispred vas (oni rade, a ne kukaju ko vi) pa tek onda da krenete u trku sa nama jer sa 5 titula smo Institucija ne samo za vas, već za sve! Budite mi pozdravljeni i pamet u glavu...
@ Carina ne drobi više časti ti jer ti očigledno još živiš u prošlosti. Bolje pomozi raji "svojoj" da istraju u svojim namjerama i da i za vas napokon dođu bolja vremena! Ponavljam, samo ih vi možete donijeti sami sebi i niko drugi zapamti! Zato nemoj samo pametovati, radi nešto konkretno!
Sportski pozz.

Za ovo boldirano samo ću reći: Rat se ne bi još završio, da nam Grbavica nije vraćena...U protivnom bi je mi na "juriš" osvojili, Jer je ona samo naša i nikad nam je niko oduzeti neće! Dokaz je i pjesma koju "joj" i dan danas pjevamo svim srcem! Ostalo nije vrijedno pomena...
1921-2011
"Tvoja raja" ih je pokvarila kad je bacila prvu kamenicu....@Edinko prvo počisti svoju avliju, jer vi kao prvo ne znate sportski čestitati protivniku, ti si možda izuzetak...edinko je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Niste vi više ni V od Veleža od nekad drugari, tog Veleža se možete tek sa ponosom sjećati i ništa drugo!
Neću više pisati ovdje jer vidim da ne znate normalno diskutovati, ali sam morao da primjetim da ste iz godine u godinu sve više i više iskomplexirani, bolje rečeno isfrustrirani! Za sve je "zaslužan" vaš gradski rival, kojeg do ovih lijepih vremena kojih se rado sjećate nije bilo nigdje, ali je zato vrlo brzo preuzeo primat u gradu. Uzeli su vam prvo BB, (oj muko moja nije vam lahko), uvijek su u vrhu BH fudbala sa zavidnim rezultatima, titula, kupovi, evropa...Vi druga liga, pa ne možete ni jedan yebeni bod osvojiti u derbijima pod BB, (pardon osvojili ste onaj jedan na koševu), čak ih više ne možete dobiti ni u vrapčićima... Mogao bih još nabarajati ali mi se neda više. Da možda i njima ne prodajete tekme kao Želji, jer smo ih mi "ubili" ko zadnje levate prošle sezone! Što prije shvatite gdje je uzrok vaših problema, samim tim prije ćete doći i do rješenja! Prvo morate da dostignete komšije, jer su daleko ispred vas (oni rade, a ne kukaju ko vi) pa tek onda da krenete u trku sa nama jer sa 5 titula smo Institucija ne samo za vas, već za sve! Budite mi pozdravljeni i pamet u glavu...
@ Carina ne drobi više časti ti jer ti očigledno još živiš u prošlosti. Bolje pomozi raji "svojoj" da istraju u svojim namjerama i da i za vas napokon dođu bolja vremena! Ponavljam, samo ih vi možete donijeti sami sebi i niko drugi zapamti! Zato nemoj samo pametovati, radi nešto konkretno!
Sportski pozz.
IZBRISI pod hitno to TM ispred svoga nicka,nemoj brukati jedan VELIKI KLUB kakav je Zeljo.
Daleko si ti od ideje TM i od Zelje.
Ovi neki maloumnici koji se predstavljaju kao navijaci Zelje i Veleza imaju jedan cilj-da POKVARE odnose dva stara sportska i jaranska kluba Veleza i Zelje.Primitivizam na nivou.Treba te banovati iste sekunde!I tebe i takve kao sto si ti.Nemas ti ni mozga ni znanja da"tipkas"sa ostalima ovdje.Jer cim ti kazea"uzeli su vam stadion" a ne pitas na koji nacin,mogu reci samo-SRAM DA TE BUDE,idi pod ruku sa ovim sa Listice.(pogledaj mu samo potpis i sve ti je jasno) .
Neka pobjedi ko bude bolji.Naravno nadam se da ce to biti Velez ali ako Zeljo opet uzme bodove kao lani,cestitat cemo...Mada smatram da ce sva tri boda "ostati"u Mostaru
1921-2011
Urban je napisao/la:Ovako mene intresuje stanje s igrackim kadrom imal kartoniranih povredjenih igraca kod vas pod suspenzijom ??
Ako ima neko normalan da odgovori jer kako vidim ovaj forum polako ide u pm
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Klasično laprdanje...samo se nalaze izgovori, da mogu nastaviti da se izležavam pod "smokvom"carina je napisao/la:@esiitm87
Prvo, carina drobi i radi konkretne stvari i ne zelim da ti ovde piskaram o tome...
Drugo, ne spominji komsije, ni ja ih ne spominjem i cak stavise nemam nista protiv njih...Nisu mi nikakva konkurencija, oni crpe ljude i pare iz "svojih" izvora i sretno im bilo....Ljudi koji trebaju da rade za Zrinjski, rade svoj posao...Nazalost, ljudi koji treba da rade za Velez idu gore kod vas, a i budzetske i ostale institucije koje mi punimo na ovim terenima, sponzoriraju vec godinama samo vas...Nijedna marka iz tih institucija ne moze biti usmjerena prema Velezu bez potpisa finansijskih direktora Telecoma, ELektrodistribucije i slicno...Tih direktora boli neka stvar za Velez, oni su Sarajlije i to je sasvim normalno i prirodno...
Nedaj boze da ja dajem kritiku Zelji i Sarajevu i da ih krivim, ja krivim samo NASE ljude koji se ne izbore za nas, i to trebas da shvatis kao nesto normalno i prirodno....I zato i drobim citavo vrijeme u SAMO TOM pravcu...
Znaci, uslovi za rad Zrinjskom i Velezu, isti su samo likovima kao tebi, tj; likovima koji samo nesto kazu, a veze nemaju o cemu govore...Zrinjski zivi u "svojoj drzavi", iako nje nema na papiru, institucije te "drzave" guraju taj klub, i to je sasvim normalno i prirodno...Zrinjski je vas konkurent, moj nije sigurno...
Moj konkurent su ljudi koji treba da nam pomognu, a ne pomazu....Za ostale me zaboli neka stvar, a i tebe treba da zaboli neka stvar za Velez sa takvim razmisljanjem, i zato bi te zamolio za "vozdricu" sa ove teme....
Onako, demokratski...

Valja zasukati rukave...
1921-2011
Nema potrebe više za "citatima" završio sam na ovu aktuelnu temu!
pozz.
pozz.
1921-2011
Svi su spremni, nema kartoniranih ni povrijedjenih!Urban je napisao/la:Urban je napisao/la:Ovako mene intresuje stanje s igrackim kadrom imal kartoniranih povredjenih igraca kod vas pod suspenzijom ??
Ako ima neko normalan da odgovori jer kako vidim ovaj forum polako ide u pm
Haj hvala Bogu. Vise imas postova na ovoj temi nego na Zeljinoj.Esii TM87 je napisao/la:Nema potrebe više za "citatima" završio sam na ovu aktuelnu temu!
pozz.
vas nije bilo 100 jos od perioda dzabe buseva ,sendvica i sokovaAdnel je napisao/la:A ti skriparu ne mori vise kad sam cuo komentatora skripari okupljeni u najvecem broju a na tribini ih 100 protiv zelje prvo pometi ispred svog dvorista pa gledaj u tudje .
Jesi se to tek sad registrovao na forum da to napises ??? 

Samo jedan klub Velež Mostar
Gostovanja navijaca veleza po prvoj ligi federacije..kada bi mnogi posustali, mi smo svoju ljubav iskazali
hadzici

kiseljak

visoko

citluk

kakanj

hadzici

kiseljak

visoko

citluk

kakanj

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
@drH
hvala na odogovoru
hvala na odogovoru
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Poslije rata NI JEDNA gostujuca navijacka grupa (osim HZ) nije napunila istok Grbavice kao RA. NI JEDNA grupa nije ni blizu bila tom broju i sto se tice njihovog broja, kad ne bojkotuju, nema im se sta prigovoriti.Cuspajz je napisao/la:vas nije bilo 100 jos od perioda dzabe buseva ,sendvica i sokovaAdnel je napisao/la:A ti skriparu ne mori vise kad sam cuo komentatora skripari okupljeni u najvecem broju a na tribini ih 100 protiv zelje prvo pometi ispred svog dvorista pa gledaj u tudje .
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.