KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 feb 2010, 23:47

Baš sam pratio rezultat kako se kretao.Ljudi su se igrali sa nam i to njihove rezerve.Povedu 38:15, pa nas malo puste pa mi dođemo do 60:49, a onda pogode par trojki i kraj priče.Inače Bosna je ekipa koja ove godine niti jednom nije postigla 80 poena i više.Mislim da to dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi.Samo 6 puta smo postigli više od 70 poena.Jednostavno smo najlošiji i ne zaslužujemo da igramo NLb ligu sljedeće godine i najvjerovatnije nećemo je ni igrati.Liga 12 je limit ove ekipe.Bojim se da bismo mogli doživjeti sudbinu Splita.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 08 feb 2010, 00:24

Raspad sistema, treba juniore pustiti da igraju. Bruka je ovo da nam ekipe izvode juniore protiv prvog sastava.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 08 feb 2010, 07:59

ovo je definitivno sezona iz snova....sta li ce tek bit u iducoj...
I feel devotion!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 feb 2010, 09:45

ipsa je napisao/la:ovo je definitivno sezona iz snova....sta li ce tek bit u iducoj...
ma sve ovo treba rastjerati. nije problem poraz od cibone od toga ne treba praviti neku frku jer smo mi uvijek tamo gubili ali problem je sto mi nikoga nismo normalno dobili osim ekipe kaknja ove sezone, sto smo na 80% utakmica totalno razbijeni... sto nema nikakvog zalaganja, igraci kao da se utrkuju ko ce gore odigrati... definitivno se vracamo na onaj preriod od prije jedno 7-8 godina kada su nas svi po 50 razlike dobijali... nije lako biti navijac bosne definitivno.
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 feb 2010, 11:36

nerminh74 je napisao/la:
bambina je napisao/la:Izgubili danas od Cibone mislim rezultat bio 87-62 golemo :o :o
golemo je bilo u zadru, a ovdje je golemo cinjenca da su igrali bogdanovic, radosevic i zupcevic 25+ minuta cak i troha kojeg peras ne voli imao 19 min, a tomas 8 min.
tomas je istrosen puno a i vuce povredu....radi se o tomislavu zupcicu.......bogdanovic ce da postane pravi igrac....leon je dobio i protiv caje laboral mnogo minuta (zadnje polaganje masio)....nisam bio na forumu odavno, ali vidim nema nista novo osim sto gubimo ;) ;) ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 08 feb 2010, 12:32

fera je napisao/la:
ipsa je napisao/la:ovo je definitivno sezona iz snova....sta li ce tek bit u iducoj...
ma sve ovo treba rastjerati. nije problem poraz od cibone od toga ne treba praviti neku frku jer smo mi uvijek tamo gubili ali problem je sto mi nikoga nismo normalno dobili osim ekipe kaknja ove sezone, sto smo na 80% utakmica totalno razbijeni... sto nema nikakvog zalaganja, igraci kao da se utrkuju ko ce gore odigrati... definitivno se vracamo na onaj preriod od prije jedno 7-8 godina kada su nas svi po 50 razlike dobijali... nije lako biti navijac bosne definitivno.
bas nije lako....a kako je krenulo crnjak ce potrajati....nadam se da grijesim!!!..
I feel devotion!!

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 08 feb 2010, 23:15

Ma i dalje ce pravi ljubitelji pratiti nas KK Bosnu ,samo sto ce biti zalosno VELIKI klub iz glavnog grada , a igra neku LIJEVU ligu ....Sada ce Kakanj uci u visi rang takmicenja pa izgleda da cemo se u ligi 12, cesce sastajati ....

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 10 feb 2010, 22:57

ee raja sta ima vidim ima vas puno koji se razumijete bolje u kosarku pa ide jedno pitanjce zasto bosna ne igra naprimjer eurochalenge kup ili euro kup ili neke kvalifikacije za euroligu kao naprimjer buducnost iz podgorice ili zvezda????
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 11 feb 2010, 00:33

D3n!$!nH0 je napisao/la:ee raja sta ima vidim ima vas puno koji se razumijete bolje u kosarku pa ide jedno pitanjce zasto bosna ne igra naprimjer eurochalenge kup ili euro kup ili neke kvalifikacije za euroligu kao naprimjer buducnost iz podgorice ili zvezda????
Haha, e pa zato što su Zvezda i Budućnost koliko toliko zbiljni klubovi sa koliko toliko ozbiljnim planovima i koliko toliko dobrim rezultatima i koliko toliko su klub......a Bosna funkcioniše na jednom nivou koji je teško bilo gdje drugo pronaći i nije joj po organizaciji mjesto ni u ligi13 ili kako se vec zove ovaj naš čemer i jad od lige, a kamoli u Evropi...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 feb 2010, 22:19

Uh konacno pobjeda
Nisam mislio da cu ovo ikada napisati, al moram da cestitam Pasalicu na vecerasnjoj partiji. Bozo zadnjih nekoliko minuta odlicno odigrao; Sehi samo poeni falili, sve ostalo vrlo dobro; Zarko solidan; Felix isto tako, kad je izasao napdacki smo se prakticki raspali.
Uglavnom, lagao bih kad bi rekao da nisam ocekivao jednu ovakvu pobjedu veceras, sad jos nesta pokusati pobijediti i moliti se da Janezi negdje zijane

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 13 feb 2010, 13:30

koliko je bosna pala, dovoljno govori broj komentara nakon sinocnje utakmice.
Sinoc su se borili, i cestitam na pobjedi. Pasalic me iznenadio, imao je nekoliko ulaza sto inace rijetko kad radi.
Mada opet, tesko da cemo doci do tog zeljenog predzadnjeg mijesta. Nada posljednja umire.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 feb 2010, 19:16

biskitt je napisao/la:koliko je bosna pala, dovoljno govori broj komentara nakon sinocnje utakmice.
Sinoc su se borili, i cestitam na pobjedi. Pasalic me iznenadio, imao je nekoliko ulaza sto inace rijetko kad radi.
Mada opet, tesko da cemo doci do tog zeljenog predzadnjeg mijesta. Nada posljednja umire.
Sinoc dobra tekma u odnosu na ovu sezonu, bore se ali daleko je to od necega ozbiljnog nazalost
Cuva Bog Zelju svog!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 feb 2010, 01:51

Cestitke Bosni. Ja se nadam da cete ostati u ligi, pa eto, vi vidite. Ne zanima me tko sta o tome misli, al jaka Bosna podrazumijeva i jak Široki, i obrnuto, a cast Slobodi il sta ja znam, al to su realno dva najbolja KK u ovoj drzavi, i tu nema rasprave.
...Život za Široki...

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 14 feb 2010, 22:32

Povrede Ivanovica i Jovanovica su ucinile svoje ,tako da je raspad sistema usao u Bosnine redove od pocetka sezone ,Otisao Vucko koji je nesto oscilirao u igri ,, ali bi sigurno i on dao veci ucinak nego Radonjic koji uopste ne ulazi u igru ,a i ako udje dvije minute to je skandalozno .....Jedina pojacanja su Kojadinovic i Rakocevic , a ovo sve je smijurija ... :oops: :oops: :oops:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 14 feb 2010, 22:34

Napokon pocinjemo igrati kako treba...al vala i onaj helios onu su hard letve fakat...:S
Sledece kolo ce pokazati jesmo li se poceli popravljati :!:
mB!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 14 feb 2010, 23:04

Mukiol je napisao/la:Napokon pocinjemo igrati kako treba...al vala i onaj helios onu su hard letve fakat...:S
ne znam kakav je raspored do kraja ali da bog da kćeri...
"Indija,Pakistan..."

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 feb 2010, 08:25

ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke Bosni. Ja se nadam da cete ostati u ligi, pa eto, vi vidite. Ne zanima me tko sta o tome misli, al jaka Bosna podrazumijeva i jak Široki, i obrnuto, a cast Slobodi il sta ja znam, al to su realno dva najbolja KK u ovoj drzavi, i tu nema rasprave.
ja taman kren'o napisat sta mislim kad procitah da te ne zanima tko sta o tome misli :)...
samo da igokea ne ispliva i i ne zezne vodeci dvojac ;)
I feel devotion!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 feb 2010, 10:29

gdje vam je sad milosević sjajani i strasni igrac... ja sam vam rekao da on nije ono sto je bosni trebalo... mozda on bljesne ponekad (imao je takvih momenata i u zvezdi) ali ovo sto prikazuje trenutno je onaj njegov stvarni kvalitet. za bosnu je bilo puno bolje da su doveli stevića jer im je 4 bila potrebnija a i momak sada iggra sjajno u zvezdi cim je dobio pravu priliku. neki su pricali da smo od dva zla izabrali manje kada je dosao minja a ne stević
You are someone else I am still right here

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 15 feb 2010, 11:23

soba 39 je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Napokon pocinjemo igrati kako treba...al vala i onaj helios onu su hard letve fakat...:S
ne znam kakav je raspored do kraja ali da bog da kćeri...
težak raspored jbga, u gostima Hemofarm, FMP i Budućnost, a kući Zadar i Crvena Z. :roll: :roll:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 15 feb 2010, 12:57

da li ce iko prenositi kup BiH NA TV-u?

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.