Trebao si otvoriti novu temu za to, pa da ljudi cestitaju...Mirza_Hordas je napisao/la:dzeko sretna ti 400. stranica![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Trebao si otvoriti novu temu za to, pa da ljudi cestitaju...Mirza_Hordas je napisao/la:dzeko sretna ti 400. stranica![]()
![]()
Šta je ovo odjednom Džeko skoči !Necromacer je napisao/la:Sada glasajte po 100 puta pa da sjebemo anketu kao i svaku druguarmin90 je napisao/la:Hajmo pomoc Dzeki da pobjedi i na ovoj anketi: http://soccernet.espn.go.com/?cc=5739.
Isto smo tako glasali za Pjanica i ljudi samo ukinuli visak glasova i opet nije pobjedio...dzaba to radite nisu ni oni sisali vesla....a realno Robena mrzim ali je pokazao u ovih par utakmica zasto je igrao u Celziju i Realu!!! Spasio je Bayern u svakoj tekmi...tako da je anketa sasvim ok.
RiNo je napisao/la:Trebao si otvoriti novu temu za to, pa da ljudi cestitaju...Mirza_Hordas je napisao/la:dzeko sretna ti 400. stranica![]()
![]()
Arsenal ili United....100%. Juve ne igra u LP,Inter nema zanimanja za njega,milan nema para...city ima i viska napadacaPonos Torina je napisao/la:Dzeko ide 99%u Englesku (Arsenal,Manchester City,Tottenham,Manchester United,Chelsea)
Evo malo za oživljenje teme:KONGO je napisao/la:Dzeko dijamantu![]()
Nesto mu tema nije aktivna veceras pa reko da napisem nesto
I ja sam ranije argumentovala za to a pogotovo i zbog ovog naslova "Gnjev zbog loše sezone: Navijači Juventusa kamenovali autobus svojih miljenika"Edin Dzeko je napisao/la:Ja bi mu preporucio da ide u Arsenal
Jutros kad sam gledao ovu anketu, Robben je imao 20% više, eto šta je ovaj naš ss.baibrakadabra je napisao/la:Franck Ribery 23.3 %
Arjen Robben 37.9 %
Edin Dzeko 38.7 %
Ma ni ja mu nebi preporucio da ide u Italiju, na otoku bi sigurno najvise napredovao kao fudbaler. A tamo prednost dajem Arsenalu, al vidjet cemo jos sta ce bit.edina je napisao/la:I ja sam ranije argumentovala za to a pogotovo i zbog ovog naslova "Gnjev zbog loše sezone: Navijači Juventusa kamenovali autobus svojih miljenika"Edin Dzeko je napisao/la:Ja bi mu preporucio da ide u Arsenalmi nije Italija najdraži izbor, ali vjerujem da je Džeko psihološki jak i ako se odluči za Ita. sigurna sam da će se dobro snaći tu...
hahahahhahahaha ronaldinho.ko je taj majke ti...sada je ronaldinho nesto kao bilbija.on je 2006 igrao.JOŠ JEDNOM KO JE TAJ RONALDINHO!!!!!!!!!!!calcio je napisao/la:Izgleda da je Milan pravo zagrijan da ga dovedu.
Dzeko i Ronaldinho u istoj ekipi... A Zeljo ga prodao za 50.000 Eura
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Coolpanda24, Edo1922 i 58 gostiju.