Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jan 2011, 09:43

Italia je napisao/la:Forza Juve!

oni ce meni da Marcha nije zvijer, oni ce meni :mrgreen: ugl. i nisam ocekivao pobjedu.. jasno je ko dan da bez odlicnog napadaca nema hljeba.. Del Piero je fantastican, ali nije to to.. dok je Fabio bio tu npr. njega bi udvajali i Krasic bi ostajao 1:1, a kad bi Krasica udvajali onda bi Fabio ostajao i sve tako.. znaci bukvalno od njegove povrede mi normale tekme nismo odigrali.. tu nisu krivi ni Marotta ni Del Neri vec povrede.. pa jarane De Ceglie po prvi put nakon par sezona proigra odlicnog i povreda.. a bekovi Grosso, Grygera i Motta :roll: stvarno ne treba kupiti Aquilanija jer na toj poziciji puno bolje igra Marchisio od njega.. bolje je vratiti Giovinca sa posudbe, Marchisija u vezni red, a za tih 18 miliona koliko mu je vec otpusna kupiti nekog zara beka, otkupiti Quagliarellu i dovesti jos jedenog napada, po mogucnosti Matrija i imat cemo odlicnu ekipu..

Il Principino! kakva golcina :)
joj ti si meni kralj, majke mi :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 jan 2011, 11:32

JuveSissoko je napisao/la:
Italia je napisao/la:Forza Juve!

oni ce meni da Marcha nije zvijer, oni ce meni :mrgreen: ugl. i nisam ocekivao pobjedu.. jasno je ko dan da bez odlicnog napadaca nema hljeba.. Del Piero je fantastican, ali nije to to.. dok je Fabio bio tu npr. njega bi udvajali i Krasic bi ostajao 1:1, a kad bi Krasica udvajali onda bi Fabio ostajao i sve tako.. znaci bukvalno od njegove povrede mi normale tekme nismo odigrali.. tu nisu krivi ni Marotta ni Del Neri vec povrede.. pa jarane De Ceglie po prvi put nakon par sezona proigra odlicnog i povreda.. a bekovi Grosso, Grygera i Motta :roll: stvarno ne treba kupiti Aquilanija jer na toj poziciji puno bolje igra Marchisio od njega.. bolje je vratiti Giovinca sa posudbe, Marchisija u vezni red, a za tih 18 miliona koliko mu je vec otpusna kupiti nekog zara beka, otkupiti Quagliarellu i dovesti jos jedenog napada, po mogucnosti Matrija i imat cemo odlicnu ekipu..

Il Principino! kakva golcina :)
joj ti si meni kralj, majke mi :mrgreen:
jelde :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 jan 2011, 13:00

U JUVENTUSU traje kaos. U nedjelju su upisali i četvrti poraz tijekom siječnja 2011. godine, a drugi zaredom. Nakon što ih je Roma pobijedila u Torinu 2:0 u četvrtfinalu Kupa, u nedjelju se na istom stadionu osladio i Udinese.

Naime, u utakmici 22. kola talijanske Serije A gost s Friulija je pobijedio 2:1 i tako preskočio Juventus na ljestvici. Torinska je momčad sada na sedmom mjestu ljestvice, daleko od mogućeg plasmana iduće sezone u Ligu prvaka, a trenutačno ostaje bez ikakvog promaknuća u europska natjecanja iduće sezone.

Već tjednima opasno visi u Juventusu trener Luigi Delneri, no još je lošija vijest za navijače da je među igračima sve više nezadovoljnika. Jedan od njih je 34-godišnji Nicola Legrottaglie, povremeni talijanski obrambeni reprezentativac, koji je u Juventusu od 2003. godine.

"Imam mnogo toga za reći, ali napravit ću to kada napustim klub", rekao je za Sky Sport Legrottaglie, ali potom i dodao konkretno:

"U ponedjeljak ću potpisati za Milan. Želim otići iz Juventusa, jer tamo vlada nezdrava atmosfera. Imao sam želju vratiti se u matični klub, u Bari, ali u meni još ima jakog natjecateljskog naboja, pa želim probati u Milanu i dobrim nogometom pomoći toj momčadi."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 jan 2011, 13:12

Amauri je valjda prihvatio da ide u Parmu,trebaju se dogovorit jos klubovi,al kako stvari stoje mogo bi vas obradovat :lol: :lol: :lol:

Za Matria ce se vise znat poslije podne kad se Cellino ocekuje u Milanu na pregovorima.

Amauri je valjda napustio vec napustio Vinovo.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 13:16

Interista di cuore je napisao/la:Amauri je valjda prihvatio da ide u Parmu,trebaju se dogovorit jos klubovi,al kako stvari stoje mogo bi vas obradovat :lol: :lol: :lol:

Za Matria ce se vise znat poslije podne kad se Cellino ocekuje u Milanu na pregovorima.

Amauri je valjda napustio vec napustio Vinovo.
Ma vijest o Amauriju se mijenja svako sat vremena, čas negdje ide čas ostaje. Teže ga se riješiti nego pola ekipe. Amauri dominira!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 31 jan 2011, 13:20

Glavni i osnovni problem Juventusa su:

Olupine od igaraca koje mnogi nazivaju pojacanjima kao Toni, Barzlji, Akvilani...

Vjecito netalentovani igrac koji je glavna spona u sredini terena, koji realno nikada nista nije kvalitetno prikazao, Marchisio, jos je banalno smatrati ga glavnom polugom buducnosti, a lik bukvalno nema pojma. Nisu ni Bonucci i Chiellini daleko.

Kanta od igraca kao Melo, Amauri, Jakinta, Pepe...

Kreten Elkan i anonimusi u svijetu fudbala Marotta i Del Neri

Prica o novom i jakom Juventusu je prica za mazanje ociju. Bez 4-5 kvalitetnih i jakih igraca uz sumu 100-200 mil. nema ekipe, i zato neka se ugledaju na Inter i Milan kako se to radi.

Mi smo propali za sva vremena, Juventusa vise nema i nece ga nikada biti kao sto je nekada bio. To da nam je jasno. Moratti i Berlusconi su svoj dio posla uradili i to im je poslo za rukom.

Juventus je danas gomila neizljecivih kretena od igraca do uprave, i mi smo glavni predmet sprdnje u svijetu fudbala. Ko je pratio sve ove utakmice mogao je vidjeti da to nije nogomet, nego sizofrenija.

P.S. dabogda nam Inter napravio isto sto je i PSV napravio Feynordu !!!
MENI MOJE, A VAMA VASE

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 13:44

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Mi smo propali za sva vremena, Juventusa vise nema i nece ga nikada biti kao sto je nekada bio. To da nam je jasno. Moratti i Berlusconi su svoj dio posla uradili i to im je poslo za rukom.

Dobro si napisao na početku većina toga je istina i slažem se sa tim osim par stvari, ali nije sad bitno. A ovo zadnje ne mogu nikako prešutjeti, pa kako možeš tako nešto napisati. Da Inter "raspe" Juventus to nikako nisi smio napisati. Pa šta si radio kad smo izbaceni u drugu ligu.

Ako je uprava kriva nije ugled kluba kriv! ;)

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 13:49

Predsjednik Cagliarija Massimo Cellino, upravo je stigao u Milan. Ukratko - odnosi Sky Sports - započet će sastanak s čelnicima Juventusa kako bi razgovarali o mogućem transferu u Juventus napadač Alessandro Matri.

Amauri je također napustio Vinovo i otišao u Milan, hajde Amuri učini nas bar na trenutak sretne.

Marotta pokušao i Benzemu dovesti na posudbu do kraja sezone :mrgreen:

FC Ljuta Krajina

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 31 jan 2011, 13:55

juventus 0244 je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Mi smo propali za sva vremena, Juventusa vise nema i nece ga nikada biti kao sto je nekada bio. To da nam je jasno. Moratti i Berlusconi su svoj dio posla uradili i to im je poslo za rukom.

Dobro si napisao na početku većina toga je istina i slažem se sa tim osim par stvari, ali nije sad bitno. A ovo zadnje ne mogu nikako prešutjeti, pa kako možeš tako nešto napisati. Da Inter "raspe" Juventus to nikako nisi smio napisati. Pa šta si radio kad smo izbaceni u drugu ligu.

Ako je uprava kriva nije ugled kluba kriv! ;)
DA dobro si procitao!

A pitas sta sam radio? nema sta nisam prozivio zbog crno bijelih boja od 1996 god. tako da ako razmislim bolje ne daj boze da osjedim do trudesete ili da fasujem koji bajpas.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 14:01

F.G.R. HARMANI je napisao/la:DA dobro si procitao!

A pitas sta sam radio? nema sta nisam prozivio zbog crno bijelih boja od 1996 god. tako da ako razmislim bolje ne daj boze da osjedim do trudesete ili da fasujem koji bajpas.
Znam brate i ja sam takav, pa sinoć mi je bilo došlo loše. Ali ponovo ne mogu nikako poželiti da Inter pobjedi Juventusa, pogotovo još nekim većim rezultatom.

FC Ljuta Krajina

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 31 jan 2011, 14:08

juventus 0244 je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:DA dobro si procitao!

Znam brate i ja sam takav, pa sinoć mi je bilo došlo loše. Ali ponovo ne mogu nikako poželiti da Inter pobjedi Juventusa, pogotovo još nekim većim rezultatom.
meni je lose vec 6 godina.
Ne mogu ni ja, ali sta fali da i to oprobamo,izgubiti od intera 10:1 mozda nam bude bolje.
ja predlazem to, mozda je to konstruktivniji prijedlog od bilo kojeg drugog prijedloga Marotte, Elkana i Agnalija. samo se oni toga jos nisu sjetili, a ne reci da to i zele, jer oni su pametni i izucili skole, a ja sam glup.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 jan 2011, 14:21

doveli ste valjda Domingueza iz Valencie na posudbu sa pravom otkupa...Marotta bi i oca svog na posudbu :mrgreen: :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 14:29

Interista di cuore je napisao/la:doveli ste valjda Domingueza iz Valencie na posudbu sa pravom otkupa...Marotta bi i oca svog na posudbu :mrgreen: :lol:
Evo ja sad krenuo da pišem, a i Drenthe je valjda blizu potpisa. :mrgreen:

Revolucija! :oops:

FC Ljuta Krajina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 jan 2011, 14:30

sad vijest da je Dominguez non EU,pa se tek ceka potvrda za njega...a da,pregovarate za Drenthea i Matria.

ima ipak Dominguez i talijanski pasos,vrlo blizu zavrsetka je taj transfer...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jan 2011, 14:47

Nosite se iz Juventusa, kad vas molim :!:

Stvarno ovo više nema smisla. Nikako da se pokrene sa mrtve tačke, a toliko se pričalo i obećavalo. Jbt, pa čelnici Juventusa mogu pod ruku sa našim političarima. Jbt, dobro, nema se novca, u redu. Al' ako jedan Inter za neku siću dovede Pazzinija(12 miliona Eura), kako to da Juventus za taj novac dovodi neke likove koji ne bi mogli igrati ni u Chievu, Livornu, Pro Patriji i inim ekipama. Loša transfer politika, zamazivanje očiju vijernim navijačima, a onda pozivanje na strpljenje i vjeru u njih. Pa ne ide to tako, valjda su naučili prošle sezone.

Qugliarela je dobra akvizicija, no povreda je nešto na šta se nije računalo(barem ne ovako teška povreda). Dakle, ovom transferu se ništa ne može prigovoriti, kao ni transferu Krasića koji je opravdao svaki Euro koji je uložen u njega. Dva fenomenalno odrađena posla, ali sijaset loših.

Toni, Pepe, Martinez, Aquilani(moje mišljenje je da je on svoje najbolje već dao, te da je jedino Roma na njemu profitirala, tako da njegov odlazak ne očekujem), a odlazak i nedavanje šanse Giovincu(posebno kada vidimo sadašnji kadar) je nešto što se nije smjelo desiti. Bonucci nije dugo tu da bih govorio o njemu, ali godine mu sigurno idu u prilog, tako da od njega očekujem vidljiv napredak, posebno kada vidimo ko mu je učitelj - Chiellini.

Sada još Drenthe? Čovjek koji od Feyenoorda nije odigrao poštenu utakmicu, te koji zna samo razbiti auto?! On treba biti pojačanje? On? Pa čak je i Grosso bolji od njega.

Također, imate nesreću da ste slavan klub(shvatićete zbog čega ovo pišem), te što ste ipak davali izdašne plate moronima, pa isti ne žele ni napustiti ekipu(posljednji primjer je Amauri koji je odbio Fulham i WBA(ako sam dobro pročit'o na skysports.com). Dakle, taj čovjek ne može zabiti gol ni kada bi isti bio kao na ragbiju, a ostaje vam i čini medvjeđu uslugu. Bravo morončino. Bravo.

Del Nerija sam x puta kritikov'o i onoga koji ga je postavio na to mjesto. Dakle, lako je voditi Chievo i neambicioznu Sampdoriu. No, kada se pred vas postave neki ciljevi, onda trebate pokazati svoju snagu. Del Neri to nije uspio sa Portom, a pogotovo ne sada sa Juventusom.

Šteta što ste se riješili Deschamps-a. Šteta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 31 jan 2011, 14:54

Monolog je napisao/la:Nosite se iz Juventusa, kad vas molim :!:

Stvarno ovo više nema smisla. Nikako da se pokrene sa mrtve tačke, a toliko se pričalo i obećavalo. Jbt, pa čelnici Juventusa mogu pod ruku sa našim političarima. Jbt, dobro, nema se novca, u redu. Al' ako jedan Inter za neku siću dovede Pazzinija(12 miliona Eura), kako to da Juventus za taj novac dovodi neke likove koji ne bi mogli igrati ni u Chievu, Livornu, Pro Patriji i inim ekipama. Loša transfer politika, zamazivanje očiju vijernim navijačima, a onda pozivanje na strpljenje i vjeru u njih. Pa ne ide to tako, valjda su naučili prošle sezone.

Qugliarela je dobra akvizicija, no povreda je nešto na šta se nije računalo(barem ne ovako teška povreda). Dakle, ovom transferu se ništa ne može prigovoriti, kao ni transferu Krasića koji je opravdao svaki Euro koji je uložen u njega. Dva fenomenalno odrađena posla, ali sijaset loših.

Toni, Pepe, Martinez, Aquilani(moje mišljenje je da je on svoje najbolje već dao, te da je jedino Roma na njemu profitirala, tako da njegov odlazak ne očekujem), a odlazak i nedavanje šanse Giovincu(posebno kada vidimo sadašnji kadar) je nešto što se nije smjelo desiti. Bonucci nije dugo tu da bih govorio o njemu, ali godine mu sigurno idu u prilog, tako da od njega očekujem vidljiv napredak, posebno kada vidimo ko mu je učitelj - Chiellini.

Sada još Drenthe? Čovjek koji od Feyenoorda nije odigrao poštenu utakmicu, te koji zna samo razbiti auto?! On treba biti pojačanje? On? Pa čak je i Grosso bolji od njega.

Također, imate nesreću da ste slavan klub(shvatićete zbog čega ovo pišem), te što ste ipak davali izdašne plate moronima, pa isti ne žele ni napustiti ekipu(posljednji primjer je Amauri koji je odbio Fulham i WBA(ako sam dobro pročit'o na skysports.com). Dakle, taj čovjek ne može zabiti gol ni kada bi isti bio kao na ragbiju, a ostaje vam i čini medvjeđu uslugu. Bravo morončino. Bravo.

Del Nerija sam x puta kritikov'o i onoga koji ga je postavio na to mjesto. Dakle, lako je voditi Chievo i neambicioznu Sampdoriu. No, kada se pred vas postave neki ciljevi, onda trebate pokazati svoju snagu. Del Neri to nije uspio sa Portom, a pogotovo ne sada sa Juventusom.

Šteta što ste se riješili Deschamps-a. Šteta.

NE ZNAM da li si navijac Juventusa ali konacno neko ko razmislja potpuno isto kao i ja! Realno i racionalno
MENI MOJE, A VAMA VASE

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 14:56

Potpis @monolog svaka čast. Ja nekad ne mogu ovako vidjeti ali neko kao ti, što to gledaš sa strane dobro si sve uočio. Još tu treba dodati i Trezegeuta koji i u Primeri zabija, pa on je morao ostati. Trebali su plaćati pola plate Amauriju i još nekima, samo ih se riješiti. Ali puno propusta, a sad još gore stvari rade dovode Drenthea, Domingueza, haj Matri je koliko toliko bolji, ali ni on nije igrač koji treba da nosi igru Juventusa. Ovo je žalosno, pa ljudi nas ismijavaju na svakom ćošku. FUJ.

Evo za Domingueza zvanično potpisao je :cry: :cry:. Ode jedan Amauri, ali ima drugi.

Ovi ljudi zaista hoće da unište ovaj Juventus! Strašno!

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 15:07

[youtube][/youtube]

I ovo treba biti pojačanje, pa za ovog je Pepe doktor fudbala :roll:

FC Ljuta Krajina

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jan 2011, 15:09

Nisam navijač Juventusa(volim jedan drugi klub sa crno-bijelim dresovima :mrgreen: ), al' volim fudbal, te svakako nisam za to da Juventus bude tema šprdancije(također, nisam za to da tema iste budu Inter, Milan, Roma, te bilo koji klub koji ima reputaciju). No, ovaj Juventus je odavno post'o samo vic, a to svi znaju. Eh, naravno da je nemoguće vratiti vrijeme(jbg, tu lekciju nismo svladali :mrgreen: ), al' je moguće razmišljati unaprijed. Dakle, za nadati se barem da će ove pridošlice potpisati ugovor do kraja ove sezone, pa da ih se na kraju možete riješiti(da ne kažem šutnuti), onda otvoreno porazgovarati sa svakim igračem u sqadu i reći mu da li računate ili ne računate ne njega. Naravno, te razgovore ne bi trebali obavljati osobe poput ovog Marotte(jesam li u pravu kada je ovaj direktor u pitanju?), već osobe koje znaju materiju te koje, na kraju krajeva, vole klub. Dakle, dovesti neku legendu Juventusa, osobu od povjerenja, čovjeka koji je život dao za taj klub, pa ako treba i umiroviti Del Piera, al' mu dati tu ulogu(znam da ovo nije rješenje, al' navodim neke primjere). Dakle, postoje ljudi koji su zadužili Juventus, te koji bi mogli imati važnu ulogu u formiranju novog Juventusa. Znate kako se kaže, gdje ima želje tu ima i načina. Eh, problem je samo želja? Imaju li je vlasnici?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 15:21

slika

Pa ovaj Domingeuz ima gori učinak od Amaurija, haj nešto je i odigrao dok je bio u Rusiji, sad u Valenciji klupa, znači sad za Juventus mogu igrati igrači i koji griju klupu, u jednoj Valenciji. Allahu dragi!

Evo izgleda da je Matri doveden na posudbu, haj neka je bar neka malo bolja vijest.

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.