Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2013, 23:21

bavarian_bk je napisao/la:@ Adi _ Zepce

De mi reci , znam da si ga ti pratio , šta je sa Hadžićem , onim iz Španije , što je bio u Herculesu ? :D
Zeza ga španjolskio drzavljanstvo.Trebao ga je dobiti skoro,prisegao je i Ustavu Španjolske itd,ali nesto je zapelo :roll:
Uglavnom u Herculesu ozbiljno racunaju na njega.Nedavno je produzio i ugovor do 2017 godine.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 feb 2013, 23:22

Cartman je napisao/la:Lik je vec uradio dovoljno da dobije poziv za A-repku. Besic je igrao par minuta u ligi, za slabiji klub, i odma je dobio poziv. To je bila totalno ispravna odluka, samo to sada treba ponovit. Mogu se sredit papiri, samo se odma mora kontaktirat momak i konkretno mu ponudit mjesto u A-repki. Kakve posjete, kakva mlada repka.

Bice tragedija ako Kolasinac i Halilovic ne zaigraju za nas.
Besic je imao svu spremnu papirologiju.Kod ovog je sve mutno,Avaz bacio par koski i onda se usutili k'o hinje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 20 feb 2013, 23:23

Cartman je napisao/la:Lik je vec uradio dovoljno da dobije poziv za A-repku. Besic je igrao par minuta u ligi, za slabiji klub, i odma je dobio poziv. To je bila totalno ispravna odluka, samo to sada treba ponovit. Mogu se sredit papiri, samo se odma mora kontaktirat momak i konkretno mu ponudit mjesto u A-repki. Kakve posjete, kakva mlada repka.

potpis :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2013, 23:24

harishp je napisao/la:

Besic je imao svu spremnu papirologiju.Kod ovog je sve mutno,Avaz bacio par koski i onda se usutili k'o hinje.
Pa nisu ni Begovic, Pjanic i Mujdza imali sve papire (a Begovic i Mujdza nisu imali ni jasan stav dugo). Vrijedi potrosit vremena na to i sve sredit. Naravno ako lik ima volju da igra.

A jos mi nije jasno kako je Besic imao sve papire, jer rodjen je u Njemackoj. Mozda i ovaj ima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 feb 2013, 23:26

E upravo to, Besic kad se je pojavio u Hamburgu veoma brzo se je pojavio u repci. Valjda zato jer su ga ovi iz saveza kontaktirali i mali se javio nazad. Vecina nas sa formuna nemamo pojma jesu li Susic i ovi iz saveza vec kontaktirali Kolasanica. Ako je gledati po primjeru Besic onda sigurno jesu samo ovaj se ne javlja.
Jel Kolasinac uopste ima ista sa Bosnom? ima onaj Kolasinac sto je bio na olimpijadi za Srbiju, ima jos jedan bokser.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 feb 2013, 23:27

Elegant je napisao/la:
gringobih je napisao/la: P...k ti si protiv BiH ne ja...Teorija kaze sta Avdija i Ruski drugoligas rade u A repci...Ako rijesis ovu misteriju neka se ovo moje i zove teorija zavjere... :lol:
Sve dok se oni daju sve od sebe dok igraju za reprezentaciju nije bitno taman da je treca Ruska liga. ;)

Avdija i Zahirovic su kraljevi. 8-)

P.S. Opusti se malo.
Pa nek onda nas sajo pozove nas sa foruma garantujem da cemo ginuti na terenu... :?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2013, 23:29

adriano_leite je napisao/la: Ja bas krenuo to da komentarisem :lol: . Nije vise ni branjenje Susica, nego je postalo zamorno koliko se nasi igraci dizu u nebo, pomislio bi covjek da smo velesila. Cuj jedan od najboljih stopera lige, a ekipe koje su nesto u toj ligi, nisu prepoznale taj potencijal (C. Brugge, Anderlecht, Standart, Gent). Stvarno nisam cuo za tog igraca, ali citajuci komentare, najbolji stoper, proglasavan najboljim stoperom Belgije itd. ukucah na google da vidim gdje igra, jer kontam on u Anderlechtu ili Standardu, kad ono u Kotrljiku :lol: .
Ili nas Pape navijac adriano_leite kako se ismijava mom prijedlogu da se Zukanovic pozove. Prije nego sto ga je Pape pozvao, naravno, poslije toga je bilo legitimno. :mrgreen:

Inace ko ima interesa da procita i shvati kako razmisljaju oni koji navijaju za selektora prije selekcije, prepurucujem odo ove iste teme od stranice 171 pa nadalje, lijep pogled u proslost, tako da se niko nemora danas cuditi. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2013, 23:29

gringobih je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
gringobih je napisao/la: P...k ti si protiv BiH ne ja...Teorija kaze sta Avdija i Ruski drugoligas rade u A repci...Ako rijesis ovu misteriju neka se ovo moje i zove teorija zavjere... :lol:
Sve dok se oni daju sve od sebe dok igraju za reprezentaciju nije bitno taman da je treca Ruska liga. ;)

Avdija i Zahirovic su kraljevi. 8-)

P.S. Opusti se malo.
Pa nek onda nas sajo pozove nas sa foruma garantujem da cemo ginuti na terenu... :?
Ti i Hare stoperski tandem. Saradnja na nivou. :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 feb 2013, 23:31

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la: Ne valja zuriti sa mladim igracima, par mjeseci, pola godine, godina, ne igra veliku ulogu sto se tice reprezentacije.
P.S. To je za ove koji misle da bi Kolasinac odmah trebao dobiti poziv u A repku.
Samo otprilike da pokazem, kako pojedini razmisljaju. Ovo si ti pisao Calcio na moj komentar, da Kolasinca treba odmah kontaktirati i ponuditi mu mjesto u A repki, kako bi ga osigurali. To je bilo prije 6 mjeseci.

Tako i Pape razmislja. I u tome i jeste problem.
To sto sam napisao je ispravno razmisljanje, vidis da ga ni u Schalkeu ne forsiraju previse. Doduse ovo je specifican slucaj i pozivom u repku bi ga kaparisali. Ali govorim o normalnim okolnostima, da ne treba puno zuriti sa nekim ko je tek poceo igrati ozbiljan fudbal (na seniorskom nivou).
Ako on zeli igrati za BiH, zaigrace za BiH. Ako ne zeli, nema te sile koja bi ga mogla natjerati. To je tako.

@soko, ima i u BiH dosta ljudi sa prezimenom Kolasinac.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 20 feb 2013, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2013, 23:32

calcio je napisao/la: To sto sam napisao je ispravno razmisljanje, vidis da ga ni u Schalkeu ne forsiraju previse. Doduse ovo je specifican slucaj i pozivom u repku bi ga kaparisali.
Ne forsiraju previse? 2 puta CL i Bundesliga? Sa 19? :oops:

Dakle ni sad ne zelis priznati da ti je manjkalo na dugorocnom pogledu kao i Papetu? Svaka cast.
A ja budaletina, kojoj se ovdje ismijava, jer mi izgleda manjka na IQ i pameti, sam to vidio?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 feb 2013, 23:35

calcio je napisao/la:
calcio je napisao/la: Ne valja zuriti sa mladim igracima, par mjeseci, pola godine, godina, ne igra veliku ulogu sto se tice reprezentacije.
P.S. To je za ove koji misle da bi Kolasinac odmah trebao dobiti poziv u A repku.
Samo otprilike da pokazem, kako pojedini razmisljaju. Ovo si ti pisao Calcio na moj komentar, da Kolasinca treba odmah kontaktirati i ponuditi mu mjesto u A repki, kako bi ga osigurali. To je bilo prije 6 mjeseci.

Tako i Pape razmislja. I u tome i jeste problem.
To sto sam napisao je ispravno razmisljanje, vidis da ga ni u Schalkeu ne forsiraju previse. Doduse ovo je specifican slucaj i pozivom u repku bi ga kaparisali. Ali govorim o normalnim okolnostima, da ne treba puno zuriti sa nekim ko je tek poceo igrati ozbiljan fudbal (na seniorskom nivou).
Ako on zeli igrati za BiH, zaigrace za BiH. Ako ne zeli, nema te sile koja bi ga mogla natjerati. To je tako.
Ti mislis da je sve tako crno-bijelo? On je covjece rodjen, odrastao, stasao u Njemackoj, tek ga majka veze za BIH, mislis da ga nista ne veze za Njemacku i da bi se tek tako odrekao njemacke i njihovog drzavljanstva, njega se mora ozbiljno vrbovati a ne putem medija.....Raditi kao sto radi HNS, otici mu kuci i sve dogovoriti.....On je vec sada stasao igrac za nasu A repku...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 feb 2013, 23:36

calcio je napisao/la: To sto sam napisao je ispravno razmisljanje, vidis da ga ni u Schalkeu ne forsiraju previse. Doduse ovo je specifican slucaj i pozivom u repku bi ga kaparisali.
Ma daj, za ovih pola godine nije ni 20% utakmica igrao. Uvijek kada pogledam sastav sjedi na klupi. Doduse onaj Fucks sto igra na lijevom beku im je kritican u zadnje vrijeme i zato ce Kolasinac sigurno dobivati cesce priliku.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 feb 2013, 23:37

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Pa nisu ni Begovic, Pjanic i Mujdza imali sve papire (a Begovic i Mujdza nisu imali ni jasan stav dugo). Vrijedi potrosit vremena na to i sve sredit. Naravno ako lik ima volju da igra.

A jos mi nije jasno kako je Besic imao sve papire, jer rodjen je u Njemackoj. Mozda i ovaj ima.
Nema to veze sto je rodjen u Njemackoj,pa i moja djeca su rodjena u Austriji pa imaju drzavljanstvo i BH pasose. To je do roditelja.
Kolasinac ima nase drzavljanstvo,nema pasos,a to moze imati do 21 godine,kako su me inforimisali ovi iz Njemacke, jer se u 21 mora odluciti za drzavljanstvo.
Znaci, Kolasinac moze da dobije BH pasos u roku od 2 sedmice,jer kao sto rekoh posjeduje i nase drzavljanstvo. Jedina procedura koja moze da potraje je sportsko drzavljanstvo. Sad je na selektoru,savezu i Kolasincu.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 20 feb 2013, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 feb 2013, 23:40

calcio je napisao/la:e *ebi ga sad, mislim da pretjerujujete s ovim "hocemo ovoga, hocemo onoga".
u Mujdzinom slucaju treba srediti promjenu drzavljanstva posto je rodjen u Hrvatskoj i nastupao za njihove mlade reprezentacije a ja sam misljenja da to treba raditi samo sa igracima koji su nam jako bitni, kao sto je bio Pjanic na primjer. sredjivati drzavljanstvo i cijelu tu proceduru za nekoga ko po svemu sudeci nebi bio starter je malo bezveze. imamo mi vec igraca slicnih kvaliteta koji su nasi drzavljani, nastupaju za nase mlade reprezentacije, igraju u nasim klubovima itd.
calcio je napisao/la: za Mujdzu kazem "koji ce nam racku kad je prosjecan igrac, bolji je Dzemo od njega"
jeli sad jasnije?
Cartman je napisao/la:Takve likove ne treba zvat. Jedno je igrat za Holandiju i Kanadu, a nesto sasvim drugo za Hrvatsku. A sigurno je imo i poziv da za nas igra, jer mu je brat igro za mladje selekcije.

A i nije neki igrac, eto citavu sezonu odigro 3 tekme. Jedino sto on zasluzuje od nas je isti docek kao sto je dobio i Damir Mulaomerovic u Skenderiji.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Džaba se trudiš Princi lizaće oni opet :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2013, 23:40

calcio je napisao/la:

Ma daj, za ovih pola godine nije ni 20% utakmica igrao. Uvijek kada pogledam sastav sjedi na klupi. Doduse onaj Fucks sto igra na lijevom beku im je kritican u zadnje vrijeme i zato ce Kolasinac sigurno dobivati cesce priliku.
Covjece jesi li ti pri sebi? Ne kazem to da te vrijedjam, ozbiljno te pitam kao pitanje za zdravlje.

Pa momak igra protiv Robbena, Drogbe, CL, Bundesligu. SA 19, 11119999! Nama klocevi i anonimusi sa krajem 20 pocetak 30 prolaze kroz repku i ti meni nesto pricas o tome da je ispravno razmisljanje sto ga nismo odmah kaparisali, prije pola hebene godine. Da jos nije vrijedan A repke? Ma daj, nema smisla, stvarno nema smisla.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2013, 23:42

Komsijo Sovsica, vec sam ti rekao za taj post. Sve stoji za Mujdzu kao osobu, ali ne kao igraca. Sto si stariji, to realniji, i takvi likovi nam trebaju. Ne mozemo ih odbit.

A Kolasinac je svakako totalna druga situacija od Mujdze. Kolasinac nije nikada odbio BiH.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 feb 2013, 23:42

calcio je napisao/la:
To je više nego jasno nakon večerašnje partije.

Mislim da se čim prije treba krenuti u napad. Selektor(i) treba(ju) da ga posjete i predoče svoje ideje s njim.

Pa eto, ako je Liga Prvaka dovela Lulića, nadam se da su Vlado i Pape večeras s normalnom namjerom ipak gledali istanbulski meč, a ne virtuoze u Italiji. Momak je zaslužio sve pohvale!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 feb 2013, 23:43

Prince, pusti ih nek kenjaju, opet ce polizati sve za pola godine..... :lol: :lol: :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 feb 2013, 23:43

@ Principatus

teško je objasnit' magarcu da je kila sijena marka
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza, Proximic i 13 gostiju.