Cartman je napisao/la:harishp je napisao/la:Cartman je napisao/la:Lik je vec uradio dovoljno da dobije poziv za A-repku. Besic je igrao par minuta u ligi, za slabiji klub, i odma je dobio poziv. To je bila totalno ispravna odluka, samo to sada treba ponovit. Mogu se sredit papiri, samo se odma mora kontaktirat momak i konkretno mu ponudit mjesto u A-repki. Kakve posjete, kakva mlada repka.
Bice tragedija ako Kolasinac i Halilovic ne zaigraju za nas.
Besic je imao svu spremnu papirologiju.Kod ovog je sve mutno,Avaz bacio par koski i onda se usutili k'o hinje.
Pa nisu ni Begovic, Pjanic i Mujdza imali sve papire (a Begovic i Mujdza nisu imali ni jasan stav dugo). Vrijedi potrosit vremena na to i sve sredit. Naravno ako lik ima volju da igra.
A jos mi nije jasno kako je Besic imao sve papire, jer rodjen je u Njemackoj. Mozda i ovaj ima.
Nema to veze sto je rodjen u Njemackoj,pa i moja djeca su rodjena u Austriji pa imaju drzavljanstvo i BH pasose. To je do roditelja.
Kolasinac ima nase drzavljanstvo,nema pasos,a to moze imati do 21 godine,kako su me inforimisali ovi iz Njemacke, jer se u 21 mora odluciti za drzavljanstvo.
Znaci, Kolasinac moze da dobije BH pasos u roku od 2 sedmice,jer kao sto rekoh posjeduje i nase drzavljanstvo. Jedina procedura koja moze da potraje je sportsko drzavljanstvo. Sad je na selektoru,savezu i Kolasincu.
Zadnja izmjena:
emir79, dana/u 20 feb 2013, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97